De ce să pariezi pe curse de cai și ogari la Betfair?

2022-01-06 05:50:00 5,9k 0

Pariază pe curse de cai și ogari la Betfair - află de ce recomandăm această agenție pentru pariuri pe cai și câini. Ai cele mai bune cote garantate și poți urmări gratuit live video cursele preferate.

Cursele de cai și de ogari nu se bucură în România de aceeași popularitate ca în Marea Britanie sau în alte țări, dar chiar și așa sunt destui pariori români care pariază și pe aceste sporturi. Iar pentru aceștia am decis să vin cu un articol despre pariurile pe cai și câini la Betfair, deoarece consider că această agenție de pariuri este cea mai indicată pentru aceste sporturi, iar în cele ce urmează voi explica și de ce.

Pariază pe curse de cai și câini la Betfair, una din agențiile de top din România!


Sunt puține agenții licențiate care oferă pariuri pe ogari și cai

Din rândul operatorilor legali din România, doar Betfair (vezi site-ul agenției) și această casă de  pariuri online oferă atât pariuri pe curse de cai, cât și pe curse de câini, dar oferta Betfair acoperă per total mai multe evenimente.

Din rândul celorlalte agenții licențiate, nici una nu mai oferă pariuri pe ogari, și sunt maxim 2-3 care au în ofertă curse de cai. Dintre acestea, singura recomandată de PariuriX este această agenție de pariuri sportive.

Plus că La Betfair găsim o oferă bogată pe cai și ogari Putem paria atât pe platforma de pariuri sportive, cât și pe cea de betting exchange, fiind acoperite de regulă cursele de pe următoarele circuite:

Curse de cai:

  • Marea Britanie : Lingfield, Pontefract, Exeter
  • SUA : Parx Racing At Philadelphia Park,  Will Rogers Downs, Sunland Park, Turf Paradise
  • Alte circuite din Chile, Franța, Africa de Sud, Suedia și Australia

Curse de ogari:

  • Marea Britanie : Crayford, Henlow, Hove, Monmore, Newcastle, Romford, Sheffield, Sunderland și Wimbledon

Lista de mai sus trebuie luată doar ca punct de reper, unele circuite fiind înlocuite cu altele în funcție de perioada anului și alte criterii. De asemenea, ia în considerare faptul că pe platforma de betting exchange s-ar putea să găsești anumite circuite care să lipsească pe cea de pariuri sportive.

Avem acces la transmisiuni live video și comentariu radio

Betfair este singura casă de pariuri online licențiată care oferă transmisiuni live video pe aceste sporturi. Sunt transmise toate cursele de cai și ogari din Marea Britanie, dar și cursele de cai din Irlanda, SUA, Africa de Sud și Chile. Accesul este gratuit dar există însă o condiție – poți urmări doar acele curse pe care pariezi. Pe de altă parte mă gândesc că nu intenționezi să te uiți doar de dragul de a o face. De asemenea, la unele curse poți asculta comentariul la Betfair Radio, facilitate la care acces are oricine, inclusiv cei care nu sunt logați pe contul de pariuri. Totuși nu știu cât de folositor poate fi un astfel de serviciu.


Cotele la curse sunt afișate din timp la Betfair

La majoritatea caselor de pariuri cotele sunt afișate cu maxim 10 – 20 de minute înainte de începerea cursei, dar la Betfair le găsm chiar și cu câteva ore mai devreme. Este drept că și la Betfair, și la concurență putem paria din timp pe ”SP” (Starting Price), dar parcă este bine să cunoaștem și cota inițială.


Aici ai cele mai bune cote garantate

Betfair garantează cele mai bune cote între cota inițială, Starting Price și Price Rush. Pentru cei care nu știu, Starting price este cota setată la începutul cursei (putem găsi așa ceva și la alte agenții), iar Price Rush este o facilitate disponibilă doar la Betfair prin care primim la pariurile plasate pe platforma de pariuri sportive cota oferită pe betting exchange dacă aceasta este mai mare și există lichidități suficiente pe ea.

Cel mai bine este să iau un exemplu ca să înțelegi mai bine. Presupunem că pariezi pe un cal că va câștiga la o cotă inițială de 6.00. La momentul plasării pariului se verifică dacă poți beneficia de o cotă mai mare prin ”Price rush”. Presupunem că este găsită o cotă de 6.50, deci pariul tău se modifică pe această cotă. Dacă la începutul cursei Starting Price este de 7.00 (adică mai mare și ca cota inițială și ca Price rush), atunci pariul tău își va modifica din nou cota la această nouă valoare. Deci practic dintre cele 3 tipuri de cote, tu o primești mereu pe cea mai mare, ceea ce cu siguranță este un plus. 


Poți utiliza opțiunea de cash out

Betfair oferă opțiunea de cash out inclusiv la acele curse unde ai beneficiat de Price Rush sau Starting Price, calculând potențialul câștig în raport cu acea cotă mărită. Află mai multe despre cash out la Betfair!


Tote Betfair - încasează acum jackpot-ul

E un fel de joc ca Super6 la Superbet sau Predictorul Fotbalului la Sportingbet, doar că acelea sunt pentru fotbal, în timp ce Tote este pentru curse de cai. Sunt oferite mai multe tipuri de bilete precum:

  • Scoop6 – ghicește câștigătorii a 6 curse diferite în fiecare sâmbătă
  • Placepot – ghicește zilnic câștigătorii a 6 curse britanice alese de agenție

Mai sunt oferite încă vreo 5-6 tipuri de bilete, dar cel mai bine este să le descoperi singur!

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult