Deschidere și verificare cont Betfair - Tutorial 2022

2022-03-29 10:28:05 1,5k 0

Vrei să deschizi un cont nou Betfair dar nu prea știi ce ai de făcut? Atunci ești în locul potrivit, deoarece noi îți vom arăta pas cu pas cum se parcurge procesul de înregistrare Betfair. Dar întâi îți voi prezenta câteva informații utile și motive pentru care să nu deschizi cont utilizând date false, ca să nu ai parte de surprize. La final îți vom arăta și cum se parcurge procesul de verificare KYC la Betfair.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

 

1. Betfair înregistrare – ce trebuie să știu din start?

 • Nu completa date false - Altfel nu vei putea parcurge procesul de verificare KYC și nu vei putea retrage eventuale câștiguri de pe cont. Inclusiv numărul de telefon trebuie să fie unul valid în cazul în care staff-ul Betfair are nevoie să te contacteze.
 • Nu juca după datele altor persoane dacă nu ai 18 ani - poate crezi că agențiile nu au cum să afle, dar vei vedea că au metode destul de avansate la care nu te aștepți prin care depistează conturi făcute de pe datele altor persoane. Dacă vrei să vezi care sunt aceste metode, sau dorești să afli mai multe informații despre pariuri în rândul minorilor, atunci accesează acest articol: Nu recomandam minorilor sa joace la pariuri online
 • Lasă contul în lei românești - ai posibilitatea de a alege și alte valute, dar recomand să nu o faci! Ulterior nu vei putea schimba alegerea făcută, și nu cred că ai chef să plătești comisioane pentru schimb valutar la fiecare depunere / retragere.
 • Ai grijă la codul promoțional - este introdus automat codul promoțional pentru oferta de bun venit valabilă în acel moment. Dacă vrei în schimb să pui mâna pe un bonus mai bun, vezi că cei de la Betfair vin ocazional cu diferite promoții cu cote mărite la meciurile importante. Cel mai bine este să urmărești secțiunea noastră de Promoții pentru a afla când o astfel de ofertă este disponibilă, și pentru a vedea ce cod trebuie introdus și ce condiții atașate există. 
 • Citește regulamentul agenției - ”Termenii și condițiile” nu reprezintă o simplă căsuță ce trebuie bifată din obligație. În momentul în care ai bifat-o înseamnă că ești de acord cu regulamentul Betfair. Îți spun asta pentru că mulți se trezesc pe parcurs că operatorul la care joacă a luat o decizie care nu le convine și fac gură, chiar dacă respectiva decizie este acoperită de regulamentul intern. Acest lucru nu este valabil doar la Betfair, ci peste tot.  Așa că citește regulamentul ca să știi ce ai acceptat. Află mai multe despre regulament joc case de pariuri.

 

2. Cum deschid contul Betfair în maxim 2 minute?

Intră pe Betfair.ro și apasă pe butonul ”Înregistrați-vă acum” din colțul dreapta sus a paginii. Se va deschide un formular precum cel de mai jos în care vei avea de completat mai multe date după cum urmează:


Coloana din stânga – informațiile dumneavoastră

 • Prenume: numele mic
 • Nume: numele de familie
 • Data de naștere: în prima căsuță alege ziua, în a doua luna și în a treia anul
 • Țara: va fi selectată automat România; lasă așa
 • Adresă: trece adresa la care locuiești, cu numărul străzii. Formularul de înregistrare Betfair.ro are implementat un sistem de detectare a adresei, astfel încât după ce treci primele litere vei putea selecta dintr-o listă adresa ta exactă, cu tot cu localitate și cod poștal.
 • Localitate / Oraș – unde locuiești, dar va fi selectat automat dacă urmezi pasul de mai sus
 • Cod poștal – codul poștal corespunzător adresei tale, dar din nou, va fi completat automat după ce ai trecut adresa
 • Cetățenie – Va fi selectat automat ”Român”, schimbă doar dacă ai o altă cetățenie
 • Cod Numeric Personal – CNP-ul tău, așa cum apare în buletin. Acesta trebuie trecut deoarece o dată pe an ai de plătit impozit la ANAF de 1% din sumele retrase (detalii aici)
 • Număr de mobil – un număr de telefon la care poți fi contactat

 

Coloana din dreapta – Contul dumneavoastră Betfair

 • Adresă de email - o adresă de poștă electronică care să fie asociată contului de pariuri (vei avea nevoie de ea pentru a activa contul, pentru a primi mailuri cu promoții, pentru a recupera contul în cazul în care-l pierzi etc)
 • Parolă – trebuie să alegi o parolă de minim 8 caractere care să conțină cel puțin o cifră și o literă.
 • Confirmare parolă – introdu încă o dată parola completată anterior
 • Întrebare de securitate – selectează una din cele 4 întrebări prestabilite
 • Răspuns de securitate – introdu răspunsul întrebării anterioare. Bagă ceva ce poți memora ușor; vei avea nevoie de el în cazul în care va trebui la un moment dat să recuperezi contul de pariuri.
 • Monedă cont Betair – sunt oferite mai multe valute dintre care poți alege, dar ai grijă că selecția ta nu poate fi schimbată anterior. Recomand să optezi pentru lei românești, pentru că astfel nu vei avea de plătit comisioane pentru eventuale schimburi valutare atunci când efectuezi depuneri sau retrageri de bani.
 • Cod promoțional – dacă ai un cod de bonus Betfair, introdu-l aici Vei vedea că este trecut automat codul ”ZSKW11” care este corespunzător bonusului pentru prima depunere de până la 550RON. Dar dacă ai de exemplu un cod special pentru o cotă mărită, introdu-l în locul codului standard.  Dacă nu vrei să aplici pentru o ofertă de bun venit, atunci lasă acest chenar gol.
 • Sunt de acord cu Termenii şi condiţiile, Politica de confidenţialitate, Politica privind modulele cookie şi confirm că am vârsta de cel puţin 18 ani – Bifază această căsuță dacă ești de acord cu regulamentul de joc a agenției. Recomand să îl citești înainte!
 • Sunt de acord să primesc pariuri bonus şi oferte interesante din partea Betfair – bifarea acestei căsuțe este opțională, doar dacă vrei să primești mail-uri cu oferte promoționale din partea agenției Betfair.ro.
 • Înregistrați-vă acum – apasă butonul pentru a confirma deschiderea contului de pariuri Betfair.

După ce ai completat formularul de înregistrare Betfair vei primi un mail cu un link de activare.Dă click pe acel link, după care te poți loga pe contul tău de pariuri pentru a începe să te joci. Așa cum poți vedea, întregul proces de deschidere cont la Betfair.ro este simplu și rapid!

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

 

3. KYC Betfair – cum trimit documentele solicitate?

Află cum verifici identitatea contului la Betfair pentru a putea paria fără probleme și fără a avea contul blocat sau limitat. Noi îți arătăm tot ce trebuie să știi despre procesul de verificare KYC.

 1. Intră pe betfair.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
 2. Accesează ”Contul meu” – ”Contul meu Betfair”.
 3. Accesează ”Detaliile mele” – ”Upload documente
 4. Accesează ”Doresc să” și alege opțiunea corespunzătoare documentului pe care vrei să îl verifici. Aici vei vedea că sunt listate mai multe opțiuni, așa că hai să le luăm pe rând.

 

4. Documente necesare parcurgerii procesului de verificare

La Betfair procedura de verificare a identității contului de pariuri este ușor diferită față de cea întâlnită la celelalte case de pariuri online. Poți în orice moment să faci o verificare parțială a identității, și o verificare integrală.

Pentru verificarea parțială, este suficient să confirmi vârsta. Făcând acest lucru în 30 de zile de la înregistrare, nu vei risca să ai contul închis și fondurile aferente virate către bugetul statului (așa cum prevede legea). Dacă ai efectuat o depunere utilizând un card de credit / debit, atunci va trebui să îl verifici și pe acesta înainte de a putea solicita prima retragere. De asemenea, pentru o verificare completă, cu care să poți ridica pragul depunerii maxime sau a mizelor maxime, va mai fi necesară și o dovadă a adresei. Nu în ultimul rând, în situații speciale, pot fi cerute și documente suplimentare. Dar hai să le luăm pe rând.

 

Îmi confirm vârsta

Trebuie să uploadezi o copie după un act de identitate (carte de identitate, pașaport, permis de conducere, certificat de naștere). Recomand să trimiți după cartea de identitate, pentru că la un moment dat tot este posibil să ți se ceară. Acest pas este suficient pentru a face o verificare parțială, asta cu condiția să nu fi depus cu cardul. În caz contrar va trebui să urmezi și următorul pas.

 

Doresc să dovedesc proprietatatea asupra cardului de credit

În cazul în care prima ta depunere este cu cardul, trebuie să atașezi următoarele documente:

 • copie cu fața cardului de credit / debit. Primele șase cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, iar restul trebuie acoperite. 
 • extras de cont al cardului înregistrat la Betfair. Din nou, primele șase cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, iar restul trebuie acoperite. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni.
 • extras de cont bancar aferent unei tranzacții Betfair, sau care să conțină numărul cardului. Acest document nu trebuie să fie nici el mai vechi de 3 luni.

Recunosc că în cazul depunerilor cu cardul sunt solicitate mult mai multe documente decât la alte agenții, deci ai putea lua în considerare posibilitatea de a depune printr-o altă metodă de plată, cum ar fi de exemplu printr-un portofel electronic de la Skrill.com. În acest caz nu va trebui să trimiți acte doveditoare care să ateste că respectivul cont chiar este al tău.

 

Doresc să efectuez verificarea completă a identității Betfair

Dacă dorești o verificare completă, atunci trebuie să trimiți următoarele acte:

 • copie după un act de identitate (ca la confirmarea vârstei).
 • cele trei acte necesare pentru a dovedi proprietatea asupra cardului (cele trei prezentate mai sus). Dacă ai folosit altă metodă de plată, poți sări peste acest pas.
 • factură de utilități sau un extras de cont bancar care să conțină numele tău și adresa ta. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de trei luni.

 

Doresc să efectuez altele

În situații speciale există posibilitatea să îți fie solicitate documente suplimentare, cum ar fi o poză a ta cu buletinul în mână. Agenția are dreptul să ceară în orice moment astfel de dovezi, însă o face destul de rar.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

 

5. Betfair verificare cont – întrebări comune de la pariori

Dacă fac o verificare parțială voi putea efectua retrageri?

În mod normal da, dar în unele cazuri este posibil să nu poți. Vei fi anunțat de către staff-ul agenției dacă este necesară o verificare completă pentru a putea avea acces la banii tăi. De exemplu dacă ai depus cu cardul și ai trimis o copie doar după cartea de identitate, ai făcut o verificare parțială suficientă pentru a trece cu bine peste termenul de 30 de zile impus prin lege pentru verificarea contului, dar nu va fi suficient și pentru a putea solicita o retragere.
 

În cât timp este verificată identitatea contului?

În mod normal staff-ul Betfair se mișcă destul de rapid și va procesa solicitarea ta în maxim 24 de ore, dar uneori poate dura și mai mult dacă sunt multe cereri.
 

Dacă am făcut o verificare parțială, pot face apoi o verificare integrală?

Sigur, poți trimite oricând documente în plus față de cele trimise inițial.
 

Cât timp am la dispoziție să îmi verific contul?

Conform legii, procesul de verificare KYC la Betfair trebuie parcurs în maxim 30 de zile din momentul în care contul a fost deschis. Așa cum am mai spus deja, este suficientă o verificare parțială în prima fază!

 

6. Ce condiții trebuie să îndeplinească documentele pentru a fi acceptate?

La finalul acestei secțiuni vreau să îți prezint pe scurt și câteva din condițiile de bază pe care trebuie să le îndeplinească documentele trimise de tine, astfel încât să nu fie refuzate de către staff-ul Betfair.ro.

 • Documentele trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
 • Este bine ca documentele să fie fotografiate, sunt șanse mari ca cele scanate să fie refuzate!
 • Documentele trebuie trimise neapărat în format .jpeg sau .gif. Orice alt format va fi refuzat!
 • Documentele trebuie să nu aibă mai mult de 10MB în total dacă le trimiți pe mail, sau 7MB fiecare dacă le uploadezi de pe site.
 • Dovada adresei să nu fie mai veche de 3 luni.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult