Betfair - cea mai bună agenţie de betting exchange din lume

2015-04-10 01:24:27 6,4k 0

Joacă la Betfair, cea mai bună agenție de betting exchange din lume! Află cum poți deschide un cont, care este depunerea minimă, și cum poți plasa pariuri de tipul back / lay!

Încă de la lansare agenția (D.ONJN 1291/29.07.2016) a reuşit să aducă ceva nou clienţilor săi, ceva cu care să atragă tot mai mulţi pariori şi a şi reuşit acest lucru. Betfair este o casă de pariuri online care are în prezent milioane de clienţi din întreaga lume şi care preia zilnic milioane de pariuri, fiind astfel un loc foarte solicitat de pariori.

Site-ul de care dispune această casă de pariuri este unul destul de amplu, un site cu o interfaţă care nu impresionează cu nimic, însă se face plăcut ochiului şi este uşor de navigat, ceea ce este cel mai important. De când a luat licența definitivă pe 10 ani, site-ul are și interfață în limba română.

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!


Deschidere cont, depunere minimă și platforme oferite

  • Crearea unui cont pe site-ul Betfair (deschide un cont acum) este o procedură foarte simplă şi tot ce trebuie să faceţi este să completaţi un formular cu datele voastre personale, după care puteţi efectua prima depunere pentru a putea încasa bonusul dedicat clienţilor noi.

  • Când vine vorba despre modalităţile de plată agenția îţi pune la dispoziţie o mulţime de astfel de modalităţi printre care Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Skrill.com, Neteller etc.

  • Betfair este un bookmaker care pune la dispoziţie două platforme de pariuri. În primul rând vă oferă un serviciu de betting exchange care vă asigura cote multe mai mari decât cele ale celorlalte case de pariuri online. Partea bună este că vă puteţi alege propriile cote (atâta timp cât se găsesc şi alţi pariori care să le accepte). Platforma de betting exchange a celor de la Betfair este cea mai performantă şi mai complexă de acest gen din lume şi datorită acesteia Betfair a ajuns atât de faimos.

  • Dacă preferaţi pariurile obişnuite atunci este bine de ştiut că Betfair are şi o astfel de platformă, unde puteţi plasa pariuri ca la orice altă casă de pariuri online.

Betfair pariuri sportive


Relații cu clienții, ofertă sportivă și pariuri de pe mobil 

  • Serviciul de relaţii cu clienţii este unul foarte bun şi este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, aşa că ori de câte ori aveţi nevoie de ajutor puteţi să apelaţi la acesta.

  • Fiind o casă de pariuri online extrem de populară vă daţi seama că oferta de pariuri este destul de bogată, astfel încât să satisfacă clienţii din întreaga lume. Aveţi posibilitatea de a plasa pariuri pe evenimente din: fotbal, tenis, volei, baschet, golf şi multe altele.

  • Puţini ştiu că la Betfair (atât pe platforma de betting exchange cât şi pe cea obişnuită) găsim inclusiv meciuri de fotbal din ligile inferioare din România (precum divizia a doua sau a treia). Iar acestea au suficient de multe opţiuni de pariere, astfel încât aveţi de unde alege.

  • Betfair (deschide un cont acum) pune la dispoziţia clienţilor şi două aplicaţii mobile: "Betfair Sportsbook" şi "Exchange Betting from Betfair"  care pot fi descărcate atât pe Iphone şi Ipad direct din AppStore, cât şi pe dispozitivele cu Android direct de pe site-ul operatorului. Astfel puteţi paria oricând, chiar şi atunci când nu sunteţi acasă şi n-aveţi acces la un calculator.

  • Acest operator oferă clienţilor şi alte servicii, precum jocuri de cazino, poker sau bingo. La toate vă puteţi juca direct de pe PC sau de pe telefon/tabletă descărcând aplicaţiile respective.


Ce trebuie să mai știu despre Asigurarea Săptămânală de la Betfair?

Per total, Betfair este o casă de pariuri excelentă, care vă pune la dispoziţie toate motivele pentru a vă deschide cont, având astfel posibilitatea de a vă bucura de foarte multe servicii şi promotii de calitate.

Dacă vrerți să aflați mai multe informații despre serviciile oferite de Betfair, atunci cel mai bine este să accesați recenzia agenției : https://pariurix.com/agentii/betfair. Tot aici veți afla și în ce constă bonusul pentru prima depunere, bonus foarte atractiv pe care nu ar trebui să îl refuzați. 

Iar dacă vreți să aflați mai multe despre betting exchange și pariurile back și lay la Betfair am două recomandări: Ce sunt pariurile de tip betting exchange? și Diferenta dintre back si lay la Betfair.

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult