7 motive să joci la Betfair! Descoperă punctele forte ale acestei case de pariuri!

2021-01-01 10:10:00 4,5k 0

Află cu ce iese în evidență Betfair față de concurență și care sunt principalele 7 motive pentru care ar trebui să îți deschizi un cont! Ne-am axat în acest articol în special pe ce are Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) și nu prea au celelalte agenții licențiate, deci cu siguranță merită să citești următoarele rânduri. 

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!

 

1. Aici găsești cea mai bună platformă de betting exchange din lume

Acesta este fără îndoială motivul principal pentru care pariorii cu experiență și pasionații de pariuri în contrapartidă ar trebui să aleagă Betfair. Nu doar că aceasta este singura platformă de betting exchange licențiată în România, dar este și numărul 1 la nivel mondial. Ia totuși în considerare că aceasta nu este destinată începătorilor. Pentru mai multe detalii recomand să accesezi următorul link: https://pariurix.com/ce-sunt-pariurile-de-tip-betting-exchange.html.


2. Joci la una dintre cele mai serioase și înstărite agenții din lume

Nu am apucat să mizez sume mari de bani la Betfair, dar îmi imaginez că nu voi fi limitat la 20RON dacă îmi merge bine sau dacă li se pare suspect cine știe ce. Nu de alta, dar din punct de vedere financiar vorbim de una dintre cele mai puternice agenții din lume, deci mă aștept ca și limita de toleranță să fie mai mare ca în alte părți. Oricum nu prea am auzit de cazuri în care pariorii să fie limitați la mize ridicole, numărul de plângeri fiind destul de mic. Și de ce nu ar fi? Betfair este lăudată de clienți din întreaga lume pentru seriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul anilor,  de aceea a și ajuns să fie atât de cunoscută la nivel mondial.


3. Una din puținele agenții care oferă cash out parțial

De fapt la ora scrierii acestor rânduri doar Betfair și această casă de pariuri online ofereau cash out parțial. Aceasta este o facilitate foarte utilă pentru acei pariori indeciși care nu știu dacă să lase pariul până la capăt sau să îl închidă. Cu această facilitate poți face ambele lucruri deodată – dai cash out pe o parte din miza inițială (orice sumă dorești) și îl lași în picioare pe restul mizei. Tare nu? Află mai multe!


4. Profită de pe urma opțiunii ”Price Rush”

Price Rush este o opțiune unică ce poate fi găsită doar la Betfair și cu care poți beneficia de pe urma cotelor de pe betting exchange direct pe platforma de pariuri sportive. Este simplu – atunci când plasezi un pariu sunt verificate automat prețurile oferite de clienții platformei de betting exchange. Dacă este depistată o cotă mai mare decât cea inițială și sunt suficiente lichidități disponibile, atunci pariul tău își va modifica valoarea în funcție de acea cotă mărită. CLICK AICI pentru mai multe detalii.


5. Este agenția cea mai potrivită pentru pariuri pe cai și ogari

Este una din puținele case de pariuri legale din România care oferă pariuri atât pe cai cât și pe câini. Este și singura care oferă transmisiuni live video pe aceste sporturi. Alte avantaje: ofertă bogată, cote adăugate din timp,  cele mai bune cote garantate, ai cash out, îți poți încerca norocul la concursul Tote Betfair etc. Pentru mai multe informații recomand articolul ” De ce să pariezi pe curse de cai și ogari la Betfair?


6. Servicii de o calitate ridicată

Este oferit un serviciu de live streaming (Betfair Live Video), două aplicații pentru mobil (Betfair Sportsbook și Betfair Exchange), oferta sportivă este foarte bogată (atât pre-meci cât și live), platforma de pariuri este stabilă, iar serviciul de relații cu clienții îță stă la dispoziție oricând dacă ai probleme. Am preferat totuși să trec aceste lucruri la grămadă, și să mă axez separat pe facilitățile care nu prea pot fi găsite la concurență. Citește recenzia completă a casei de pariuri Betfair!


7. Te așteaptă un bonus atractiv pentru prima depunere

În ultimul rând,  nu trebuie să uităm de bonus! Pentru mulți pariori acesta poate fi un motiv suficient pentru a își deschide un cont de pariuri! Nu voi divulga aici în ce constă bonusul de bun venit, dar îl poți descoperi accesând acest link: https://pariurix.com/agentii/betfair/promotii. Ocazional, Betfair vine și cu alte promoții tentante de pe urma cărora poți profita.

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult