50RON fără risc la primul pariu contra Betfair

50RON fără risc la primul pariu contra

Așa cum te-am învățat AICI, la Betfair Exchange poți plasa două tipuri de pariuri : back și lay. Atunci când joci primul pariu lay (cunoscut la noi și sub numele de pariu contra) vei fi acoperit în limita a 50RON dacă urmezi indicațiile de mai jos.

Primul pariu plasat pe Betfair Exchange este fără risc în limita a 50RON! Pariază acum!


Cum beneficiez de un pariu fără risc de 50RON la primul pariu contra?

 1. Loghează-te pe contul tău Betfair sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 2. Intră pe platforma de Betting Exchange, accesează Promoții – ”Până la 50RON fără risc la primul tău pariu contra” și dă click pe butonul ”Optează”.
 3. Plasează un pariu ”contra” pe exchange de cotă maxim 2.00.
 4. Dacă pariul de calificare este pierzător vei fi rambursat integral în limita a 50RON.


Exemple de rambursare în cadrul acestei promoții Betfair

Vezi că ți-am explicat la recenzia platformei de betting exchange că pariurile lay sunt un pic mai complicate, astfel încât tu completezi suma pe care vrei să o câștigi,  și nu cea pe care o riști. De aceea Betfair vine pe pagina promoției cu câteva exemple în care explică mai bine cu ce sume vei fi rambursat în funcție de pariurile plasate:

 • Exemplu 1 : dacă plasezi un pariu „contra” pe echipa A la o cotă de 1.92 și cu o miză de 50 RON, iar echipa A câștigă, vei primi înapoi suma de 46 RON
 • Exemplu 2 : dacă plasezi un pariu „contra” pe echipa B la 1.5 cu o miză de 100 RON, iar echipa B câștigă, vei primi înapoi suma de 50 RON
 • Exemplu 3 : dacă plasezi un pariu „contra” pe echipa C la 1.8 cu o miză de 100 RON, iar echipa C câștigă, vei primi înapoi 50 RON, iar pierderea rămasă de 30 RON nu va fi rambursată


Termeni și condiții

 • Această ofertă este disponibilă o singură dată pentru fiecare client. Poți profita de pe urma ei chiar dacă ai un cont mai vechi Betfair, cu condiția să nu fi mai plasat până acum un pariu lay pe platforma de Exchange.
 • Pariul care se califică trebuie soluționat în termen de 7 zile.
 • Dacă pariul „contra” care se califică îți aduce profit, nu vei beneficia de rambursare.
 • Dacă plasezi orice pariu pentru a reduce pierderea cauzată de pariul care se califică, nu vei fi eligibil pentru promoție.
 • Vei fi eligibil pentru această ofertă doar dacă ai efectuat cel puțin o depunere utilizând un card de credit / debit.
 • Dacă faci cash out pentru pariul care se califică, nu vei fi eligibil pentru promoție.
 • Oferta este valabilă inclusiv pentru pariurile live plasate pe Exchange.
 • Poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma primului pariu bonus de 10€ pentru clienții noi (detalii aici)

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii