Betfair România - Pariuri Sportive Online 2020

Betfair este cea mai importantă agenție de betting exchange din lume, și singura licențiată în România în momentul de față. Dar pe lângă betting exchange, Betfair.ro oferă și o platformă obișnuită de pariuri sportive unde poți plasa pariuri în cotă fixă. Chiar și așa, vorbim despre un site de gambling ceva mai complex care nu este recomandat începătorilor. Oricum per total Betfair este fără îndoială în top 5 agenții de pariuri sportive licențiate, așa că merită să vorbim în amănunt despre ea.

În paragrafele următoare vom prezenta pe scurt tot ce este mai important de menționat despre această casă de pariuri online, urmând să detaliem fiecare subiect pe pagini separate ce pot fi accesate din meniul din dreapta!

Deschide cont și joacă acum la Betfair cu un bonus de până la 450RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Istoria și progresul agenției de pariuri sportive Betfair
 2. Betfair România – una din casele de pariuri bune de la noi din țară
 3. Betfair pariuri – deschidere cont și plasarea primului pariu
 4. Tranzacții financiare și verificarea identității
 5. Betfair Sportsbook – totul despre platforma de pariuri sportive în cotă fixă
 6. Betfair Betting Exchange – singura platformă licențiată de pariuri în contrapartidă
 7. Betfair Live – pariuri în timp real și live streaming
 8. Bonus Betfair de bun venit și promoții disponibile
 9. Disponibilitate pe dispozitive mobile
 10. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

 

1.Istoria și progresul agenției de pariuri sportive Betfair

Betfair România - Pariuri Sportive Online 2020

Compania Betfair a fost fondată în anul 2000 de către Andrew Black și Edward Wray, dar oferea doar betting exchange. În 2006 SoftBank a achiziționat 23% din Betfair, compania ajungând să valoreze 1,5 miliarde de lire. În 2013 a fost lansată platforma de pariuri sportive, iar astfel încasările zilnice (și așa mari) au început să fie mai consistente ca oricând. Pe data de 2 februarie 2016, Betfair a fuzionat cu PaddyPower în cadrul unei afaceri de 7,8 miliarde de lire, aceasta fiind cea mai importantă fuziune din istoria gamblingului (cel puțin ca cifre). În acest moment platforma de betting exchange a celor de la Betfair are în jur de 950,000 de clienți activi, iar zilnic sunt procesate peste 7 milioane de tranzacții!

Îți prezint aceste cifre ca să îți faci o idee cât de puternică financiar este Betfair la nivel mondial. De fapt, din informațiile disponibile cred că este numărul 1 în Europa la acest capitol în momentul de față. Astfel poți fi sigur că nu joci la o agenție mică, cu servicii de o calitate îndoielnică. Betfair are forța de a investi sume cu multe zerouri în platformele sale, și în serviciile oferite, iar asta se simte din plin, site-ul fiind foarte stabil, performant și lipsit de bug-uri.

 

2.Betfair România – una din casele de pariuri bune de la noi din țară

Casa de pariuri Betfair.ro oferă servicii la noi în țară de foarte mulți ani, și sunt destul de mulți pariori români care aleg să se joace aici în special datorită platformei de betting exchange. De aceea faptul că Betfair Ro a aplicat pentru o licență ONJN a fost o veste primită cu entuziasm de către pariorii români. Bucuria a fost și mai mare când această agenție de pariuri și-a extins licența provizorie într-una definitivă (L1160655W000329), ceea ce înseamnă că conform D.ONJN 1291/29.07.2016 ne vom bucura de prezența celor de la Befair pe piața românească cel puțin până pe 31.08.2026. Deci site-ul Betfair e legal în România, iar acest operator va fi fără îndoială în următorul deceniu unul din ”jucătorii” principali pe piața de pariuri online de la noi din țară.


Servicii oferite pe teritoriul României

Betfair oferă la noi în țară următoarele servicii:

 • pariuri în cotă fixă – sunt pariurile normale, pe care le poți pune la orice operator online. Tot ce ai de făcut pentru a plasa astfel de pariuri este să accesezi secțiunea ”Betfair Sportsbook”.
 • pariuri în contrapartidă – sunt pariurile de tip lay și back ce sunt plasate pe platforma de betting exchange. Betfair este singura agenție licențiată în România care are un astfel de serviciu. Însă trebuie menționat că serviciul Betfair Exchange nu este destinat pariorilor începători.


Betfair Cluj – operatorul are o firmă de dezvoltare software la Cluj-Napoca

Am observat că sintagme precum ”Betfair Cluj Jobs” sau ”Betfair România Cluj” sunt foarte căutate pe Google, și după ce am dat și eu un search am aflat că această companie nu oferă doar servicii de gambling pe teritoriul țării noastre, ci are și o firmă proprie la Cluj-Napoca care se ocupă cu dezvoltarea de software. Deci dacă ești pasionat de gambling și tehnologie, și ești calificat în programare, inginerie sau alt domeniu relevant, poți aplica pentru un job, de ce nu? Am căutat despre sediul Betair Cluj păreri pe net, și am văzut că sunt destul de pozitive. Condițiile de lucru sunt bune, iar cei care muncesc acolo sunt mulțumiți de ceea ce le este oferit.

 

3.Betfair pariuri – deschidere cont și plasarea primului pariu

Betfair România - Pariuri Sportive Online 2020

Dacă ai deja un cont la Betfair dinainte ca piața de jocuri de noroc de la noi din țară să fie reglementată, atunci acesta este cu siguranță într-o valută străină (dolari / euro / lire) și nu ai cum să îl treci în lei. Dacă în schimb ți-ai deschis recent cont sau te înregistrezi acum, vei putea alege valuta dorită. Ai grijă ce alegi, pentru că ulterior nu vei mai putea schimba! Recomand să optezi pentru lei românești, pentru că astfel nu vei avea de plătit comisioane pentru eventuale schimburi valutare atunci când depui sau retragi.

 Nu îți voi arăta aici cum se deschide un cont la Betfair, și nici cum se plasează primul pariu la Betfair, și asta pentru că avem tutoriale detaliate despre aceste două subiecte pe care le poți accesa AICI și AICI. Ce îți pot spune este faptul că nu ai nevoie de conturi separate pentru cele două platforme Betfair – cea de pariuri sportive și cea de betting exchange. Dacă ți-ai deschis un cont nou Betfair,  îl poți folosi fără probleme pe ambele platforme.

Te-ar mai putea interesa să vezi și biletul nostru pe cele mai bune ponturi, dar și top pronosticuri pariuri sportive unde Betfair apare deseori cu oferte profitabile. 

 

4.Tranzacții financiare și verificarea identității

Betfair acceptă depuneri prin toate metodele cunoscute: carduri de credit/debit, portofele electronice și cartele prepay. Suma minimă pe care o putem depune și taxele aferente diferă în funcție de metoda de plată aleasă:

 • card credit/debit: minim 6 euro, taxă de 1.5%.
 • Skrill: minim 10 euro, nu se percep taxe
 • Neteller si Click and Buy: minim 15 euro, nu se percep taxe
 • Paysafecard: minim 5 euro, taxă de 2.5%
 • Ukash: minim 6 Euro, taxa de 4%
 • transfer bancar: minim 15 euro, nu se percep taxe, durează 2-5 zile

Dacă vrei să vezi care este retragerea minimă la Betfair, sau scurte tutoriale de tipul ”cum să depui sau să retragi bani la Betfair.ro”, atunci accesează ACEST LINK.

Vezi că nu vei putea efectua depuneri mai mari de 200€ și nici nu vei putea solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare KYC Betfair (Know Your Customer). Acesta trebuie parcurs conform legii în maximum 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri, așa că nu scapi de el. Află mai multe detalii!

 

5.Betfair Sportsbook – totul despre platforma de pariuri sportive în cotă fixă

Betfair România - Pariuri Sportive Online 2020

Oferta nu este la fel de bogată ca la site-urile de top (vezi aici topul agențiilor în funcție de ofertă). În mod surprinzător totuși, aceasta cuprinde meciuri și pariuri din liga a doua și a treia din România. Mai mult decât atât, putem paria la aceste jocuri pe lângă câștigător meci sau total goluri și pe piețe precum: scor corect, pauză/final sau scor corect la pauză. Foarte puține site-uri au o astfel de ofertă când vine vorba de meciurile românești din ligile inferioare. Majoritatea pariorilor români vor fi interesați mai degrabă de acest avantaj, decât de faptul că lipsesc ligi din campionate mici pe care oricum foarte puțini le pariau.

Iar platforma de pariuri sportive Betair oferă și alte avantaje care ar putea convinge un parior să aleagă această casă de pariuri online în detrimentul concurenței. Te-am făcut curios? Atunci recomand să accesezi ACEASTĂ SECȚIUNE pentru a afla tot ce trebuie să știi despre oferta Betfair Sportsbook!

 

6.Betfair Betting Exchange – singura platformă licențiată de pariuri în contrapartidă

Betfair România - Pariuri Sportive Online 2020

În ACEASTĂ SECȚIUNE vom vorbi separat de ceea ce oferă platforma de betting exchange de la Betfair.ro. Te voi învăța cum să joci aici, îți voi arăta care sunt avantajele oferită de această platformă, și îți voi spune ce sunt pariurile back și lay. Îți vei da seama rapid că vorbim de un site de pariuri pentru jucătorii avansați, unde ai mai multă libertate decât pe un site obișnuit de pariuri sportive, dar care nu este recomandat începătorilor.

 

7.Betfair Live – pariuri în timp real și live streaming

Oferta de pariuri live Betfair este destul de generoasă, deși este drept că sunt case de pariuri online care stau mai bine la acest capitol. Chiar și așa, vei găsi aici câteva tipuri de pariuri care nu pot fi întâlnite la concurență, cum ar fi cele pe intervale de 1 și 5 minute. Astfel poți paria pe absolut orice fază din meci! Dar platforma de live betting Betfair.ro nici nu trebuie să impresioneze neapărat prin numărul de meciuri sau opțiuni de pariere, pentru că punctul forte îl reprezintă partea tehnică. Site-ul este foarte stabil, informațiile sunt actualizate extrem de rapid, iar cotele sunt blocate rar, ceea ce ne garantează că putem juca în condiții mai mult decât decente!

Mai mult decât atât, de ceva timp este oferit și un serviciu Betfair TV prin care poți urmări meciurile preferate live video direct din fereastra de pariuri! Acesta este disponibil atât de pe PC, cât și prin intermediul aplicațiilor de mobil pentru IOS și Android!

Vrei să joci biletul zilei la Betfair? Vezi cu ce recomandări vin tipsterii PariuriX!

 

8.Bonus Betfair de bun venit și promoții disponibile

Te așteaptă la Betfair bonusuri de bun venit atât pe platforma de pariuri sportive, cât și pe cea de betting exchange. Pe platforma Betfair Sportsbook poți profita de pe urma unui bonus special de 100% până la 450RON dacă deschizi un cont prin link-urile PariuriX (oferta este una exclusivă valabilă doar prin link-urile noastre) utilizând la înregistrare pe Betfair cod promoționalZSKW04”. Iar dacă ești pe fază poți prinde o promoție cu cote mărite prin care să îți mărești substanțial banca de pariuri dintr-o singură lovitură. Pe exchange bonusul Betfair este mai mic – de 50RON. Dar pe lângă aceste pachete de bun venit mai poți profita și de pe urma diferitor oferte promoționale despre care am discutat pe larg în secțiunea Betfair bonus

Deschide cont și încasează un bonus de până la 450RON!

 

9.Disponibilitate pe dispozitive mobile

Există două aplicații Betfair : una pentru pariuri sportive în cotă fixă, și una pentru pariuri în contra-partidă. Ambele Betfair App pot fi descărcate atât pe IOS cât și pe Android. Iar dacă din diferite motive nu poți downloada programele de joc, ai ca alternativă posibilitatea de a te juca direct din browser. Site-ul pentru mobil Betfair.ro este optimizat și accesibil de pe orice sistem de operare! CLICK AICI pentru mai multe detalii!

 

10. Relații cu clienții, întrebări comune și Betfair forum România

Dacă te confrunți cu diferite probleme și ai nevoie să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții Betfair, atunci accesează această pagină pentru a vedea care sunt metodele de contact disponibile. Dacă în schimb ai o întrebare sau nelămurire, poți să o adresezi pe forumul de discuții Betfair de pe site-ul Pariurix.com. Aici unul din adminii noștri sau din utilizatorii PariuriX va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot aici poți citi despre Betfair păreri ale pariorilor care au testat această casă de pariuri online, pentru a vedea dacă au fost sau nu mulțumiți de serviciile oferite. Nu în ultimul rând, ai putea arunca un ochi și peste secțiunea noastră de Întrebări, unde am strâns la grămadă răspunsuri la cele mai populare întrebări legate de Betfair.ro.

Deschide cont și joacă acum la agenția de pariuri sportive Betfair!

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii