Verificarea contului de pariuri la BetArena

24 - 72 ore

Verificarea contului

Vrei să verifici identitatea contului de pariuri BetArena.ro și nu știi ce ai de făcut? Nu este nici o problemă deoarece îți spunem noi; tu tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție paragrafele următoare.

Deschide cont și încasează un bonus atractiv la pariuri sportive online!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. BetArena verificare cont – ce acte sunt solicitate?
  2. Cum trimit documentele solicitate de staff-ul BetArena?
  3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC Bet Cafe Arena

 

1.BetArena verificare cont – ce acte sunt solicitate?

Majoritatea agențiilor de pariuri online solicită destul de multe documente, precum un act de identitate, o dovadă a adresei, o poză după metoda de plată etc. În schimb cei de la BetArena solicită un singur document: o copie după un act de identitate. Cel puțin în primă fază, deoarece la orice agenție de pariuri există riscul ca mai devreme sau mai târziu să fie solicitate și alte documente. Recomand să trimiți o copie după cartea de identitate (buletin), deoarece nu știu dacă pașaportul sau permisul de conducere sunt acceptate. Oricum per total procesul de verificare cont BetArena nu ar trebui să îți dea prea mari bătăi de cap.

 

2.Cum trimit documentele solicitate de staff-ul BetArena?

  • Loghează-te pe contul Bet Arena sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
  • Accesează secțiunea ”Contul Meu” – ”Încarcă documente”.
  • Apasă pe butonul ”Caută” pentru a selecta copia actului de identitate.

 

3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC Bet Cafe Arena

Verificarea identității KYC Bet Arena este obligatorie?

Conform legii trebuie să verifici identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar contul va fi blocat, iar banii de pe cont vor fi transferați către bugetul statului. Acest lucru este valabil pentru orice operator licențiat, și nu doar pentru Bet Café Arena. Așa că recomand să te ocupi de acest aspect cât mai rapid, pentru că oricum tot nu scapi de el.
 

Ce se întâmplă după verificarea documentelor?

După încărcarea documentului, staff-ul BetArena va face verificarea lui și te va informa în legătură cu validarea contului tău. În cazul în care documentul încărcat nu poate fi acceptat din motive de siguranță, vei fi înștiințat de către Echipa Suport Clienți, care te va ghida în trimiterea unui document corespunzător. Dacă documentul este acceptat, atunci restricțiile legate de cont sunt ridicate.

 

Ce restricții am cu un cont neverificat la Bet Arena?

Nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de echivalentul a 200€. De asemenea, nu poți solicita retrageri și este posibil să ți se impună și alte restricții.
 

În cât timp sunt verificate documentele la Bet Arena?

Este greu de spus. Poate dura chiar și câteva zile, dar la fel de bine poți să ai contul verificat în doar câteva ore. Eu de exemplu am primit un mail de confirmare în aproximativ 3-4 ore din momentul în care am trimis documentele solicitate, dar agenția abia își lansase site-ul de câteva zile, deci e posibil ca staff-ul să fi dat dovadă de exces de zel.

 

Ce condiție trebuie să respecte documentele pentru a fi acceptate din prima?

Pozele trebuie să fie clare, iar informațiile de pe ele să fie ușor de citit. De asemenea, în poză trebuie să fie cuprinse toate cele 4 colțuri ale documentului (deci poza să nu pară decupată). Nu acoperi informații de pe document, cu excepția celor solicitate de operator (cum ar fi anumite cifre de pe fața și spatele cardului). Nu trimite alte acte în afară de cele solicitate, pentru că nu te vor ajuta la nimic. Atâta timp cât respecți aceste indicații simple, nu ar trebui să ai probleme.

 

Este posibil să îmi fie cerute și alte documente în timp?

Da, este dreptul agenției să solicite în orice moment acte suplimentare precum o dovadă a adresei (factură de utilități, extras de cont bancar) sau o copie după metoda de plată folosită. Dar când va fi cazul de așa ceva vei primi un mail cu toate informațiile necesare. Dar pentru început o copie după un act de identitate este suficientă.


Unde mă adresez dacă am întrebări suplimentare?

Dacă acest articol nu te-a lămurit în totalitate, atunci trebuie să știi că avem pe site un material în care am vorbit pe larg despre procesul de verificare KYC la casele de pariuri online licențiate – accesează-l acum! Dacă tot nu ești lămurit, atunci recomand să contactezi serviciul de relații cu clienții Bet Arena.

Deschide cont și încasează un bonus atractiv la pariuri sportive online!

Pariază online la casa de pariuri BetArena

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

5 utilizatori au ales BetArena

Pariezi aici ?