Promoții și bonusuri oferite de BetArena

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 450RON

100% din suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Majoritatea caselor de pariuri online provenite din offline stau destul de prost pe partea de bonusuri, unele din ele neoferind nici măcar un pachet de bun venit. Nici BetArena nu putem spune că excelează la acest capitol, dar măcar are o ofertă pentru prima depunere, dar și o promoție disponibilă constant.

Încasează acum un super bonus de bun venit la pariuri sportive!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Bonus BetArena pentru prima depunere la pariuri
  2. Miză returnată la pariurile multiple și alte promoții BetArena
  3. Cod bonus BetArena – avem nevoie de un cod promoțional?
  4. Bonus fără depunere BetArena – putem juca gratis?


1. Bonus BetArena pentru prima depunere la pariuri

Clienții noi sunt întâmpinați cu un bonus BetArena pentru prima depunere de 100% în limita a 450RON. Banii vor fi creditați în balanța bonus a contului de joc imediat ce efectuezi un depozit. Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere, ceea ce este o condiție destul de lejeră comparativ cu ofertele similare ale altor case de pariuri online licențiate.

 

2. Miză returnată la pariurile multiple și alte promoții BetArena

Momentan BetArena nu prea vine cu promoții ocazionale, și din ce am putut observa are o singură ofertă de lungă durată care este disponibilă constant. Este vorba de o ofertă mai degrabă specifică agențiilor stradale prin care primești înapoi miza la biletele pierzătoare ce conțin minim 5 evenimente, cu condiția să te scoată un singur meci. Fiecare eveniment de pe bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.50, iar rambursarea săptămânală maximă este de 4,000RON (banii sunt creditați cash fără condiții de rulaj). Află mai multe despre ofertă!


3. Cod bonus BetArena - avem nevoie de un cod promoțional?

Pachetul de bun venit este activat automat fără a fi necesară introducerea unui cod bonus BetArena. De asemenea, și rambursarea la pariuri multiple se face tot automat atâta timp cât îndeplinești condițiile impuse.

Cod bonus și coduri promoționale la casele de pariuri online – descoperă lista actualizată de coduri valabilă în 2018!


4. Bonus fără depunere BetArena- putem juca gratis?

Este o întrebare firească dacă stăm să ne gândim că de-a lungul timpului alte agenții online provenite din offline au venit cu bonusuri fără depozit. Casa Pariurilor a oferit în mai multe rânduri bonusuri de 25RON și 50RON fără a fi necesară efectuarea unei depuneri (detalii aici), Superbet a oferit în 2018 frumoasa sumă de 500RON aproape tuturor clienților activi (detalii aici), în timp ce Mozzartbet a dat și ea 10 FREEBET-uri de 5RON cu ocazia lansării aplicației pentru mobil. Și chiar în acest moment sunt agenții care oferă bonusuri fără depunere – accesează lista lor acum!

Dar din păcate BetArena nu se află pe această listă. Din ce știu, aceasta nu a oferit în nici un moment un bonus fără depozit, și nici nu avem indicații conform cărora să credem că va face un astfel de cadou pariorilor în viitorul apropiat. Deci nu poți juca la BetArena gratis.

Încasează acum un super bonus de bun venit la pariuri sportive!

Descoperă toate promoțiile și bonusurile BetArena

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

5 utilizatori au ales BetArena

Pariezi aici ?