Primul pariu la BETARENA

.Plasarea de pariuri la Bet Arena nu îți va ridica dificultăți, mai ales dacă în trecut ai folosit site-ul agenției Bet Cafe Arena pentru a genera coduri de bilete la pariuri offline. Nu de alta dar procedura este una asemănătoare, cu marea diferență că acum plasezi biletul direct. Totuși dacă ai jucat până acum doar offline, există riscul să știi să joci doar bilete simple, motiv pentru care în cele ce urmează îți voi arăta și cum poți plasa pariuri în sistem. Astfel vei putea câștiga ceva bani și când te scoate un meci, sau chiar mai multe!

Deschide cont și plasează la agenția recomandată pariuri single, multiple sau în sistem!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Bet Arena – cum adaug selecțiile dorite pe biletul virtual?
 2. Bilet Bet Café Arena – cum se folosește biletul virtual?
 3. Cum joc la Bet Arena pariuri single?
 4. Cum joc la Bet Café Arena pariuri sportive multiple?
 5. Cum joc la Bet Café Arena pariuri în sistem?
 6. Verificare bilet Bet Café Arena – cum aflu dacă am câștigat?

 

1.Bet Arena – cum adaug selecțiile dorite pe biletul virtual?        

 • Intră pe betarena.ro și loghează-te pe cont sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 • Dă click pe butonul ”Sport” din colțul stânga sus a paginii.
 • Selectează sportul dorit din meniul de sporturi din stânga paginii.
 • Selectează competiția / liga / turneul pe care vrei să pariezi.
 • Dă click pe un meci pentru a consulta oferta completă.
 • Apasă pe butonul corespunzător unei cote pentru a adăuga respectiva selecție pe biletul virtual.

 

2.Bilet Bet Café Arena – cum se folosește biletul virtual?

Biletul virtual Bet Arena poate fi accesat din partea dreaptă a paginii. Există un chenar special destinat biletului, care rămâne acolo chiar și când nu ai nici o selecție activată.  La Bet Arena biletele virtuale au câteva opțiuni interesante pe care este bine să le cunoști înainte de a paria:

 • Acceptă orice schimbare a cotei – bifând această căsuță accepți schimbări de cote, atât favorabile cât și nefavorabile (schimbări ce pot apărea din momentul în care adaugi pariul pe bilet și până apeși ”Pariați”).
 • Acceptă doar cote mai bune – apasă pe această căsuță pentru a accepta doar schimbări favorabile de cote (recomandăm utilizarea acestei opțiuni)

Tot din partea de sus a biletului virtual poți vedea o listă cu pariurile aflate în desfășurare, dar și cu cele la care se poate da cash out.

 

3.Cum joc la Bet Arena pariuri single?

Să zicem că ai selectat un pariu pe care vrei să îl joci. Acum tot ce ai de făcut este să completezi suma pe care vrei să o pariezi în cadrul biletului virtual, și să apeși pe butonul ”Joacă biletul”. Miza minimă este de doar 1RON, deci poți juca biletele dorite și dacă nu ai un buget prea consistent. Vezi ce simplu joci la Bet Arena pariuri single?

 

4.Cum joc la Bet Café Arena pariuri sportive multiple?

Nici plasarea de pariuri sportive multiple la Bet Café Arena nu îți va ridica dificultăți. Selectează toate pariurile care vrei să le joci, iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului virtual. Acum, din cadrul tabului Acumulator completează căsuța din partea de jos cu suma pe care vrei să o mizezi. Câștigul va fi egal cu produsul dintre miză și cota totală a biletului (care este egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet). Pentru ca biletul să fie câștigător este necesar ca toate selecțiile conținute să fie câștigătoare.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) – tu ce alegi?

 

5.Cum joc la Bet Café Arena pariuri în sistem?

În mod ciudat la momentul scrierii acestei recenzii opțiunea de a plasa la Bet Café Arena pariuri în sistem era indisponibilă. Îmi imaginez că este doar o problemă temporară care va fi rezolvată în timp. Nu de alta, dar absolut orice casă de pariuri online oferă posibilitatea de a juca bilete în sistem, iar la unele poți plasa chiar pariuri cu bază. Pentru a vedea cum se calculează cotele și câștigurile pe astfel de bilete accesează ACEST ARTICOL.

Deschide cont și plasează la agenția recomandată pariuri single, multiple sau în sistem!

 

6.Bet Café Arena verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Ai în secțiunea ”Contul Meu” un istoric unde poți găsi o listă cu toate biletele câștigătoare, pierzătoare sau aflate în desfășurare. Pariurile indecise încă pot fi vizualizate și în cadrul biletului virtual din partea dreaptă a paginii. Site-ul nu are momentan o secțiune de Rezultate unde să poți vedea scoruri de la meciuri aflate în desfășurare sau încheiate, dar pentru așa ceva recomand utilizarea unui serviciu terț cum ar fi de exemplu www.flashscore.com.

Pune primul tau pariu online la BetArena

Deschide un cont acum ?i pariaza legal pe internet.

5 utilizatori au ales BetArena

Pariezi aici ?