Plăți BetArena - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

.Dacă ai urmat indicațiile din cadrul acestui tutorial, atunci înseamnă că ți-ai deschis un cont de pariuri BetArena, iar acum a venit momentul să efectuezi prima ta depunere. Așa că hai să vedem ce metode de plată sunt disponibile, cum efectuăm un depozit, dar și cum solicităm o retragere de bani.

Descoperă casa de pariuri online recomandată pentru depuneri și retrageri de bani rapide și sigure!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Informații de bază despre partea de plăți BetArena
 2. BetArena depunere minimă și metode de plată disponibile
 3. Cum efectuez o depunere de bani la Bet Arena?
 4. BetArena retragere minimă și metode de plată disponibile
 5. Cum efectuez la Bet Arena o retragere de bani?

 

1.Informații de bază despre partea de plăți BetArena

 • Toate depozitele efectuate sunt transferate instant în balanța reală din contul tău BetArena, fără percepere de comisioane.
 • Inițial nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 900RON, și nici nu vei putea solicita retrageri. Aceste restricții sunt ridicate după ce parcurgi procesul de verificare KYC.
 • Dacă depui cu cardul, atunci ți se va solicita o copie a acestuia. Până furnizezi respectiva copie există posibilitatea ca suma maximă pe care să o poți depune să fie una limitată.
 • Poți verifica în secțiunea “Metode de plată” informații adiționale despre limitele de depozit existente pentru fiecare metodă de plată.
 • Dacă dorești să efectuezi un depozit dintr-o locație Bet Arena (metodă indisponibilă încă, dar care va fi implementată în curând) trebuie să ai întâi contul verificat (trimițând o copie după un act de identitate).
 • Depozitele vor fi respinse dacă sunt întâmpinate anumite restricții (ex: limite de depunere, restricții asupra conturilor nevalidate, restricții din partea băncii sau a procesatorului de plați).
 • Nu ai voie să utilizezi cardul altei persoane. Informațiile de pe card trebuie să coincidă cu cele asociate contului tău de pariuri online BetArena.

 

2.BetArena depunere minimă și metode de plată disponibile

Din păcate la momentul scrierii acestei recenzii BetArena stătea destul de prost pe partea de metode de plată disponibile, oferind doar două variante:

 • Card de credit / debit – depunere minimă de 20RON, maximă de 20,000RON
 • Paysafecard – depunere minimă de 20RON, maximă de 20,000RON

Este drept că recenzia este scrisă la doar o săptămână de la intrarea agenției pe piața de pariuri online, așa că există posibilitatea ca în timp să fie introduse și alte metode de plată precum portofele electronice Skrill / Neteller, Trustly sau posibilitatea de a efectua depuneri din locații stradale. Dar pentru moment trebuie să ne mulțumim cu aceste două opțiuni. Cel puțin avem un avantaj - depunerea minimă la BetArena este de doar 20RON, ceea ce este o sumă la îndemâna oricărui parior.
 

3.Cum efectuez o depunere de bani la BetArena?

Deși teoretic sunt oferite 2 metode de plată (conform informațiilor din ”Întrebări comune” de pe betarena.ro), atunci când am vrut să efectuez un depozit aveam ca opțiune doar depunerile cu cardul. Posibilitatea de a depune prin Paysafecard lipsea, deși teoretic trebuia să fie disponibilă. Așa că îți voi arăta ce ai de făcut doar pentru depunerile cu cardul:

 • Loghează-te pe contul Bet Arena sau deschide un cont nou dacă nu ești deja client.
 • Accesează opțiunea ”Depozit” din colțul dreapta sus (atunci când te loghezi prima dată vei fi redirecționat automat către formularul de depuneri).
 • Introdu suma pe care vrei să o depui și dă click pe butonul ”Card Bancar”.
 • Introdu datele solicitate precum în exemplul de mai jos:
  • Tipul Cardului : Visa / Mastercard
  • Numărul cardului: introdu numărul de 16 cifre de pe fața cardului
  • Data de expirare: introdu data de expirare a cardului
  • Titularul contului: introdu numele tău așa cum apare pe card
  • Codul de securitate a cardului: introdu ultimele 3 cifre de pe spatele cardului
 • Apasă pe butonul ”Depozit” pentru a confirma tranzacția

 

4.BetArena retragere minimă și metode de plată disponibile

Poți solicita retrageri doar pe cardul utilizat pentru ultimul depozit.  Retragerea minimă la BetArena este de 20RON, iar cea maximă de 20,000RON. Agenția nu percepe comisioane, dar există posibilitatea să fii taxat cu un mic comision de către instituția ta bancară. De exemplu la Banca Transilvania această taxă este de aproximativ 6RON / tranzacție.

 

5.Cum efectuez la Bet Arena o retragere de bani?

 • Intră în Contul Meu și dă click pe butonul ”Retragere”.
 • Introdu suma pe care dorești să o scoți și apasă pe butonul ”Card Bancar”.
 • Confirmă tranzacția și așteaptă ca banii să intre în cont.

Din momentul în care ai solicitat o retragere de bani la BetArena ai de așteptat în jur de 3-5 zile lucrătoare până când banii intră în cont. Cel puțin teoretic, pentru că nu am apucat să testez încă. Dacă ai întâmpinat probleme în ceea ce privește retragerile pe betarena.ro, sau a durat mai mult decât trebuia, nu ezita să dai un reply mai jos.

Descoperă casa de pariuri online recomandată pentru depuneri și retrageri de bani rapide și sigure!

Depuneri și retrageri de bani la BetArena

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 20 instantaneu
Transfer bancar


Skrill


Neteller


Paysafecard 20
instantaneu

Depune acum și pariază la BetArena

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

5 utilizatori au ales BetArena

Pariezi aici ?