Pariuri live la BetArena

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

.Majoritatea caselor de pariuri online provenite din offline au o ofertă de pariuri live destul de modestă, dar oare aceasta este și situația celor de la BetArena? Vom afla din paragrafele următoare, unde de asemenea vom vedea cât de bine funcționează platforma din punct de vedere tehnic, dar și ce alte servicii live sunt oferite.

Deschide cont și pariază live la casa de pariuri online recomandată!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre BetArena Live Betting
 2. Oferta de pariuri live BetArena
 3. BetArena rezultate live și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre BetArena Live Betting

Aspectele tehnice sunt destul de importante pentru că pot influența mult experiența ta cu pariurile live online. Și  problema e că te lovești de ele abia atunci când începi să pariezi, nefiind ceva ce să se observe cu ochiul liber. Așa că am testat un pic platforma Bet Arena Live Betting pentru a vedea cum se mișcă. Cotele sunt blocate ceva mai des ca la Unibet.ro, iar informațiile sunt actualizate cu o idee mai târziu, dar delay-ul nu este unul deranjant care să afecteze experiența ta cu pariurile live.

De asemenea, pariurile sunt plasate în maximum câteva secunde din momentul în care apeși butonul  ”Pariați”. Aici trebuie să ai un pic de grijă; cotele se modifică des din momentul în care adaugi un pariu pe biletul virtual și până în momentul în care îl confirmi. Iar de multe ori aceste modificări sunt în defavoarea pariorului, nu a  lui. Ai putea bifa căsuța ” Acceptă doar cote mai bune”, dar asta va duce către multe pariuri neplasate, care au nevoie de o confirmare manuală din partea ta. Iar la pariuri live orice secundă contează, așa că s-ar putea să te cam enerveze aceste oscilații constante de cote. Și la celelalte agenții de pariuri cotele se schimbă constant, dar parcă nu așa des și rapid.

În rest nu am observat alte probleme deranjante, dar ce-i drept că nici nu am jucat prea mult pe platforma de live betting Bet Arena, și nici pe mize mari. Dacă vrei să faci propriile observații, atunci poți da un reply mai jos.

 

2.Oferta de pariuri live BetArena

Este important de menționat din start că BetArena utilizează aceeași platformă ca și Superbet (operatorul de care aparține de fapt), astfel încât ofertele live ale acestora sunt identice. Meciurile, pariurile și cotele pe care le găsești la Superbet le vei găsi și la BetArena.

Oferta de pariuri live BetArena este una decentă care conține inclusiv meciuri de mâna a doua și piețe de pariuri secundare, dar în ziua de astăzi aproape orice operator face asta. Dacă este să comparăm oferta de pariuri live de la Bet Arena cu cea de la o agenție de top, atunci vei vedea că Bet Arena acoperă de două ori mai puține meciuri și pariuri decât operatori consacrați precum Netbet, Unibet sau Betano.

Descoperă cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri live!

Am făcut o astfel de comparație într-o zi de luni dimineață, când în oferta live Bet Arena am găsit pariuri pe 6 meciuri de tenis, unul de tenis de masă și unul de bowls. La aceeași oră Betano.ro oferea pariuri pe 13 meciuri de tenis, 2 de fotbal, unul de baschet și unul de tenis de masă.

M-am uitat peste oferta unui meci de tenis, și nu era deloc rea. Puteam plasa pariuri pe fiecare game și punct în parte, și nu lipseau nici handicapurile asiatice. Nici la fotbal oferta live de pe betarena.ro nu era rea, dar din nou, sub cea a caselor de pariuri online de top.

 

3.Bet Café Arena rezultate live și alte servicii disponibile

Multe case de pariuri online au un serviciu de scoruri și rezultate live, dar BetArena nu este din păcate una dintre acestea. Deci nu poți verifica rezultate live la Bet Café Arena. Poți totuși să verifici scorul unui meci aflat în desfășurare direct din fereastra de pariuri live,  dar recomand să utilizezi și un serviciu terț specializat pe așa ceva cum ar fi flashscore.com. Iar pentru a verifica statusul unor pariuri de la meciuri deja încheiate, poți intra de pe betarena.ro în ”Contul meu” – ”Istoricul pariurilor mele” pentru a vedea dacă acestea au fost câștigătoare sau pierzătoare. BetArena oferă și un centru live unde poți vedea prin intermediul unei ferestre flash cine atacă, cine are posesia, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, cartonaș etc).

Există însă și minusuri. În primul rând nu este oferit un serviciu de transmisiuni live video; dacă ești în căutarea unei astfel de agenții accesează ACEST ARTICOL. Nu este oferită nici opțiunea de pariu rapid prin care să poți plasa un pariu dintr-un singur click, și nici cea de Action Betting prin care să poți paria pe exact următoarea fază (vezi AICI ce agenție vine cu o astfel de facilitate). Ar mai trebui spus că poți plasa pariuri live la BetArena de pe mobil, dar doar direct din browser, nefiind oferită o aplicație pentru așa ceva.

Per total platforma de pariuri live Bet Arena este una decentă, de care un parior ocazional nu se va plânge, dar care nu va mulțumi cei mai pretențioși jucători. Acestora le recomandăm o altă casă de pariuri precum Unibet.ro, Netbet.ro, Betfair.ro, Betano.ro sau Fortuna.ro.

Deschide cont și pariază live la casa de pariuri online recomandată!

Pariază live la casa de pariuri online BetArena

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

5 utilizatori au ales BetArena

Pariezi aici ?