Contact și relații cu clienții BetArena

Detalii de contact BETARENA
Program de lucru non-stop
Suport live chat
Telefon (021) 9093
Email suport@betarena.ro
Adresa de corespondenta Malta, Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord Street

Pe partea de relații cu clienții Bet Arena stă surprinzător de bine, oferind toate metodele de contact posibile. Sunt case de pariuri online mult mai consacrate care nu au un serviciu de contact clienți atât de bine dezvoltat.

Descoperă top case de pariuri online licențate – tu pe care o alegi?


Contact Bet Café Arena – cum iau legătura cu staff-ul agenției?

Cei de la Bet Café Arena pun la dispoziția clienților următoarele metode de contact:

  • apel telefonic – poți suna la numărul (021) 9093, serviciul fiind unul disponibil 24 / 7! Sunt puține agenții de pariuri care să ofere suport telefonic la orice oră din zi sau din noapte, Bet Café Arena fiind una dintre ele. Apelul telefonic are tarif normal pentru orice rețea din România, iar apelurile efectuate din afara țării vor fi taxate conform planului tarifar al rețelei folosite.
  • Live chat Bet Arena – departamentul de suport Bet Café Arena este disponibil și prin live chat 24 / 7. Recomand această metodă celor care doresc să salveze o eventuală conversație sau se simt mai confortabili discutând problemele lor prin mesaje text. Pentru a începe o conversație cu un operator este suficient să apeși pe butonul ”Ajutor” din colțul dreapta sus.
  • E-mail – Dacă nu te grăbești să primești un răspuns poți trimite un mail la adresa suport@betarena.ro, dar nu recomand această metodă în mod deosebit pentru că nu îți vei putea rezolva problemele în timp real.

Nu am apucat încă să testez serviciul de contact clienți de la Bet Café Arena, așa că nu îți pot spune cât de mulțumitoare sunt răspunsurile primite, sau dacă serviciul chiar este disponibil non-stop așa cum promit cei de acolo. Așa că dacă ai apucat să contactezi serviciul de relații clienți, te invit să dai un reply mai jos pentru a ne povesti cum a decurs experiența.

 

Prin ce alte metode pot primi răspunsuri legate de Bet Café Arena?

Pe site-ul PariuriX poți găsi o secțiune unde am strâns cele mai comune întrebări legate de Bet Café Arena, evident cu răspunsuri la acestea. Acceseaz-o chiar acum! De asemenea, te așteptăm pe forumul de discuții PariuriX acolo unde poți posta nelămuririle tale, iar cineva din rândul utilizatorilor noștri sau a staff-ului tehnic va încerca să te ajute, dacă acest lucru este posibil. Totuși pentru probleme mai complicate va trebui să apelezi la serviciul de relații cu clienții Bet Arena!

Detalii de contact BETARENA
Program de lucru non-stop
Suport live chat
Telefon (021) 9093
Email suport@betarena.ro
Adresa de corespondenta Malta, Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord Street

Pariază online la casa de pariuri BetArena

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

5 utilizatori au ales BetArena

Pariezi aici ?