BetArena - pariuri online și jocuri de casino

BetArena este cel mai nou operator licențiat ONJN, fiind a 23-a casă de pariuri online care își face intrarea pe piața reglementată de pariuri sportive din România. De aceea de-a lungul acestei recenzii vom vedea dacă operatorul Bet Arena România vine cu ceva nou față de concurență și dacă merită să deschidem aici un cont de pariuri.

Acestea sunt casele de pariuri online recomandate de PariuriX! Tu pe care o alegi?

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cine este Bet Arena și relațiile cu Bet Café și Superbet
 2. Bet Cafe Arena – agenții, program, servicii
 3. Bet Arena Online – putem paria legal până în 2028
 4. Interfață site www.betarena.ro – cum se prezintă aceasta?
 5. Deschidere cont și plasare pariuri Bet Arena
 6. Verificarea identității și efectuarea primei depuneri
 7. Bet Arena ofertă pariuri sportive și non-sportive
 8. Pariuri de pe mobil și live BetArena
 9. Bonus BetArena și promoții disponibile
 10. BetArena păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

 

1. Cine este Bet Arena și relațiile cu Bet Café și Superbet

Nu este o întrebare chiar atât de simplă pe cât ar părea. Probabil că numele acestui brand te duce cu gândul către lanțul de agenții stradale Bet Café Arena. Deci este corect să presupui că vorbim de continuatoarea acestui brand, nu? Așa este, dar doar parțial.

Bet Café Arena a fost fondată în 2010 de către omul de afaceri Dinu Patriciu, iar în doar câțiva ani a ajuns să dețină în jur de 200 de agenții stradale în peste 65 de localități, dintre care aproximativ 50 de sucursale puteau fi găsite în București. Agențiile Bet Café Arena au fost mereu în topul pariorilor offline, dar chiar și așa compania s-a confruntat cu probleme financiare serioase, motiv pentru care prin 2016 – 2017 a intrat în insolvență. Aici a intervenit Superbet, care a preluat brandul și i-a dat o nouă față, transformând Bet Café Arena în Bet Arena.

 

2. Bet Café Arena – agenții, program, servicii

Poate că un număr de 200 de agenții Bet Café Arena (sau doar Bet Arena mai nou) nu pare a fi unul foarte impresionant, mai ales că sunt alți operatori care au mult mai multe. Recorder la acest capitol este Total Bet, cu aproximativ 1,000 de locații în întreaga țară, iar companii precum Superbet, Casa Pariurilor sau Fortuna Bet au și ele în jur de 600 de agenții (detalii aici).

Diferența este că Bet Café a pus întotdeauna accent pe calitate și respectarea unor standarde. Toate locațiile sunt spațioase și conțin multe televizoare pe care pariorii pot urmări meciurile preferate. Acesta a fost și unul din motivele pentru care Superbet a fost interesată de achiziția acestui brand, ideea fiind ca agențiile Bet Arena să se adreseze pariorilor recreaționali care vor să vadă meciul în agenție, și nu acasă, și care să poată combina astfel pasiunea pentru sport cu cea pentru pariuri sportive. Plus că localurile Bet Arena sunt mai degrabă o combinație între casă de pariuri și cafenea, ele conținând și un mini-bar unde clienții pot comanda diferite băuturi.

Cât despre programul Bet Arena, acesta este unul similar cu cel al majorității celorlalte case de pariuri stradale. Majoritatea locațiilor sunt deschise până la ora 22:00, dar în orașele mai mari cu mai multe agenții există măcar o sucursală deschisă până la miezul nopții. Ar mai trebui menționat că nu se poate deschide o agenție Bet Arena în franciză. Pentru așa ceva cei de la Superbet au încă un brand separat intitulat Go Bet.

 

3. Bet Arena Online – putem paria legal până în 2028

Cei de la Superbet nu s-au mulțumit doar să preia agențiile Bet Café Arena, ci au decis să deschidă și un nou site de pariuri online sub brandul Bet Arena. Acesta poate fi și unul din motivele pentru care cele 200 de agenții Bet Café nu și-au schimbat denumirea în Superbet. Brandurile Superbet și Bet Arena au rămas separate, fiecare cu agenții stradale proprii, dar și cu un site online propriu.

Conform D.ONJN 1012/27.04.2018, BETARENA INTERACTIVE LIMITED deține licența cu numărul L1183178W000842. Aceasta îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până la data de 30.04.2028. Licența a fost obținută în aprilie 2018, iar site-ul a început să fie funcționabil aproximativ 2 luni mai târziu.

 

4. Interfață site www.betarena.ro –cum se prezintă acesta?

În primul rând trebuie menționat că de când compania a fost preluată de către Superbet, site-ul www.betcafearena.ro nu mai există, acesta redirecționându-ne către noul site www.betarena.ro. Imediat ce am intrat pe acesta am observat o problemă majoră – el este destinat 100% pariurilor online, și nu există nici o secțiune sau site separat axat pe partea de offline. Spun că este o problemă pentru că astfel nu mai putem consulta oferta sportivă din agențiile stradale, nu mai putem genera bilete și nici nu putem verifica codul biletelor jucate offline. Nu mi s-a întâmplat până acum să mă confrunt cu o astfel de situație la o altă casă de pariuri. Dar pe de altă parte această recenzie Bet Arena a fost scrisă la puțin timp după lansarea site-ului online, deci e posibil ca problema să se rezolve în timp.

Deschide cont și joacă la una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România!

Revenind la site-ul online www.betarena.ro, acesta are o interfață plăcută, dar ai grijă ce ratio setezi la pagina. Eu prima dată aveam setat pe 100%, iar interfața arăta destul de ciudat. Toate meniurile erau afișate pe orizontală în partea de sus, în timp ce partea de jos a paginii conținea doar oferta de sporturi, pariuri sau alte lucruri (în funcție de pagină). Asta face ca site-ul să semene mai degrabă cu unul destinat dispozitivelor mobile decât unul făcut special pentru desktop (vezi poza de mai sus). După ceva timp mi-am dat seama că ceva nu e în regulă, iar după ce am micșorat page ratio la 90%, deodată site-ul betarena.ro a început să arate mult mai omenesc (poza de mai jos).Deci sper că citești aceste rânduri, ca să nu îți iei aceeași ”țeapă” ca și mine.

Trecând peste asta, interfața este una intuitivă și simplu de folosit. Nu te pierzi printre meniuri și opțiuni așa cum se întâmplă pe site-ul altor case de pariuri online.

 

5. Deschidere cont și plasare pariuri Bet Arena

Deschiderea unui cont Bet Arena este un procedeu simplu care nu va ridica dificultăți nici măcar pariorilor începători. Dă click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus a paginii principale, după care se va deschide un formular format dintr-o singură pagină unde trebuie să introduci mai multe date personale și detalii ce țin de cont. Completarea formularului nu durează mai mult de 2-3 minute, iar pe site-ul nostru găsești și un tutorial care te învață pas cu pas cum să deschizi un cont BetArena. Accesează-l acum!

Și în ceea ce privește plasarea de pariuri nu vei întâmpina probleme. Ca la orice altă casă de pariuri online poți juca pariuri single, multiple și în sistem. Și aici avem un tutorial în care ți-am arătat pas cu pas cum se plasează fiecare tip de pariu în parte – accesează-l acum.

 

6. Verificarea identității și efectuarea primei depuneri

În momentul în care îți deschizi un cont Bet Arena, acesta va fi restricționat astfel încât nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri. Pentru a ridica aceste restricții va fi necesar să parcurgi procesul de verificare KYC Bet Arena. Validarea contului de jucător se face prin încărcarea actului de identitate în termen de 30 zile de la efectuarea primului depozit în contul de jucător. În caz contrar contul va fi suspendat!

În ceea ce privește partea de plăți Bet Arena, momentan sunt acceptate doar două metode de plată: carduri bancare și Paysafecard (depozitul minim este de 20RON). Totuși recenzia este scrisă la o săptămână de la lansarea site-ului online, așa că mă aștept ca în viitorul apropiat să fie introduse metode de plată suplimentare cum ar fi portofele electronice Skrill / Neteller, sau chiar posibilitatea de a depune din locații stradale proprii.

 

7. Bet Arena ofertă pariuri sportive și non-sportive

La Bet Café Arena oferta sportivă conține pariuri pe aproximativ 13 sporturi, ceea ce nu este chiar impresionant dacă ne gândim că agențiile de top acoperă peste 30 de discipline sportive. Unibet.ro este campioană la acest capitol cu pariuri pe aproximativ 37 de sporturi! Ce-i drept, sunt și agenții care stau mai rău la acest capitol, dar nu multe.

Descoperă casele de pariuri online cu cea mai bogată ofertă sportivă!

Printre sporturile acoperite de oferta BetArena se numără și discipline precum fotbal american, sporturi cu motor, tenis de masă sau polo pe apă. La momentul scrierii acestor rânduri oferta non-sportivă era aproape inexistentă, dar din nou, mă aștept la îmbunătățiri în timp. Aș vrea să văd măcar o ofertă de pariuri loto, și de ce nu și pe divertisment, politică, sporturi virtuale sau jocuri virtuale.
 

8. Pariuri de pe mobil și live BetArena

Oferta de pariuri live BetArena este similară (dacă nu chiar identică) cu cea de la Superbet. Este acoperit un număr decent de meciuri, astfel încât majoritatea pariorilor nu vor avea motive să se plângă. Dar să fim sinceri, sunt case de pariuri precum Unibet.ro sau Betano.ro care aproape în orice moment acoperă un număr cel puțin dublu de meciuri. Și în ceea ce privește opțiunile de pariere oferite, sunt agenții care stau mult mai bine. Cel mai bine este să arunci un ochi peste oferta de pariuri live de pe betarena.ro pentru a vedea dacă aceasta te mulțumește sau nu. De menționat că nu este oferit un serviciu de live streaming.

La BetArena poți paria inclusiv de pe mobil, atât pre-meci cât și live. Din păcate nu este oferită o aplicație pentru IOS sau Android (cel puțin nu încă), dar site-ul este optimizat pentru mobil astfel încât poți paria din browser în condiții decente.

 

9. Bonus BetArena și promoții disponibile

Clienții noi pot încasa la BetArena bonusuri de bun venit atât la pariuri sportive cât și la jocuri de cazino. Pe Platforma Bet Arena Sport bonusul pentru prima depunere este de 100% în limita a 450RON, în timp ce pe platforma de Casino poți încasa un bonus  în valoare de 2,000RON ce este deblocat de-a lungul primelor 3 depuneri:

 • primul depozit: 100% până la 900RON
 • al doilea depozit: 50% până la 500RON
 • al treilea depozit: 100% până la 600RON

Mai găsim câteva promoții de casino care nu merită neapărat menționate aici, dar și o promoție la pariuri sportive care este mai degrabă specifică agențiilor stradale. Este vorba de returnarea mizei la biletele cu 5 meciuri unde te-a scos o singură selecție. Săptămânal, poți primi înapoi până la 4.000 RON! Pentru mai multe informații despre bonusurile, promoțiile sau concursurile Bet Café Arena accesează ACEST ARTICOL.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri recomandate cu un super bonus de bun venit!

 

10. BetArena păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

Pentru a vedea ce părere au alți pariori despre această casă de pariuri online, cel mai bine este să accesezi forumul de discuții BetArena! Tot pe forum te așteptăm și cu eventuale întrebări și nelămuriri, dar înainte de toate ar trebui să arunci un ochi și peste secțiunea noastră de ”Întrebări comune” pentru a vedea dacă nu cumva am răspuns deja neclarităților tale. Dacă nu găsești răspunsul așteptat pe forum sau în secțiunea de întrebări, atunci cel mai bine este să accesezi serviciul de relații cu clienții BetArena.

Pariază online la casa de pariuri BetArena

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

5 utilizatori au ales BetArena

Pariezi aici ?