Verificarea contului Betano

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Betano

24 - 48 ore

Verificarea contului

Joacă la Betano și vezi ce ai de făcut pentru a îți verifica identitatea contului de pariuri, pentru a nu rămâne fără bani și cu contul blocat! Dacă ai ales să îți deschizi un cont Betano, dar nu știi care sunt pașii care trebuie urmați pentru a verifica identitatea, atunci ești în locul potrivit. Înainte de toate ar trebui să citești acest articol, pentru că aici vei găsi toate informațiile necesare despre procesul de verificare în general.

Deschide cont acum și încasează 100% până la 500RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce acte trebuie să trimit?
 2. Unde trimit documentele?
 3. Cum procedez ca documentele să nu fie respinse?
 4. Întrebări comune de la pariori

 

1. Ce acte trebuie să trimit pentru verificarea contului Betano?

În primă fază va trebui să trimiți: o copie după un act de identitate (buletin sau pașaport)

Ulterior îți pot fi solicitate și următoarele documente:

 • copie după o factură de utilități (curent, gaze, internet, TV) care să fie pe numele tău și să nu fie mai veche de 60 de zile. Dacă nu poți face rost de așa ceva, citește mai jos pentru a vedea ce soluții ai.
 • dovadă a metodei de plată utilizate la ultimul depozit (de exemplu o copie după cardul de credit / debit). Tot mai jos ți-am arătat cum se trimite în siguranță o copie după card.

Este posibil ca dovada metodei de plată să nu fie obligatorie din prima (sigur nu e dacă verifici contul înainte de a efectua un depozit), dar înainte să retragi pentru prima dată tot va trebui să oferi copii și după aceasta.

 

2. Verificare cont Betano - unde trimit documentele?

Documentele se uploadează direct pe site-ul Betano. Dă click pe numele tău de utilizator, după care vei fi redirecționat către pagina contului tău. Aici trebuie să selectezi ”Profil” - ”Încărcare documente” și să uploadezi documentele menționate mai sus. Sunt trecute și câteva indicații de bază care îți vor ușura procesul de verificare a contului.

 

3. Cum procedez ca documenele să nu fie respinse?

Documentele trimise trebuie să respecte următoarele criterii, altfel vor fi respinse:

 • Fișierele trebuiesc pozate, nu scanate! 
 • Toate informațiile trebuie să fie vizibile, clare, și ușor de citit.
 • Toate cele 4 colțuri ale documentului să fie vizibile (nu sunt sigur dacă această regulă este respectată cu strictețe precum la alte case de pariuri online cum ar fi Unibet.ro de exemplu, dar este mai bine să fii precaut).
 • Sunt acceptate următoarele formate: jpg , jpeg , gif, png , bmp , tiff , tif
 • Dimensiunea maximă a fișierului nu trebuie să depășească 4MB.

De obicei contul este verificat în 24 – 48 de ore, dar timpul este influențat și de numărul de solicitări din acel moment.

 

4. Întrebări comune despre verificarea identității la Betano.ro

În cât timp este verificat contul?

De regulă procesul de verificare al contului Betano durează 24 – 48 de ore, dar în funcție de numărul de solicitări poate dura mai mult sau mai puțin.


Ce fac dacă nu am o factură de utilități pe numele meu?

Dacă toate facturile sunt pe numele altor membri din casă, atunci este bună și o copie după un extras de cont bancar cu condiția să îți apară numele și adresa pe ea. De exemplu la Banca Transilvania trebuie să soliciți un extras de cont detaliat; în caz contrar vei primi unul simplu care nu conține adresa, deci nu este bun.

 

Există posibilitatea să mi se ceară acte suplimentare?

Dacă depui cu cardul de credit / debit după ce ți-ai verificat deja contul, vei fi înștiințat că trebuie să trimiți o copie față / verso a acestuia. Cei de la Betano precizează clar pe site că au dreptul în orice moment să solicite acte suplimentare și să facă verificări în plus față de cele standard, deci nu trebuie să te sperii dacă ești luat la ”purificat” atunci când soliciți o retragere.

 

Cât timp am să îmi verific contul?

Din momentul în care ai deschis un cont, ai la dispoziție conform legii 30 de zile pentru a verifica identitatea contului Betano. Cum vei ști care este termenul limită? Atunci când te loghezi pe site-ul agenției se va încărca automat o notificare care are rolul de a îți aminti că trebuie să trimiți câteva acte până la o anumită dată.

 

Ce se întâmplă dacă nu verific contul de pariuri?

Dacă te apropii de data limită la care îți poți verifica identitatea, și nu dai nici un semn de viață, vei primi din partea agenției un mail în care vei fi înștiințat că în câteva zile contul de pariuri sportive online Betano va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului. Așa prevede legea, deci nu te fură agenția în niciun fel.

 

Dacă am depus cu cardul, ce am de trimis?

Dacă ai depus cu cardul, atunci la scurt timp vei primi un mail prin care vei fi înștiințat că va trebui să trimiți o copie față-verso a acestuia. Pe față va trebui să lași vizibile primele 6 cifre și ultimele 4 cifre ale numărului cardului (deci trebuiesc acoperite cifrele 7 – 12 ). Din numărul de pe spate va trebui să lași vizibile primele 4 cifre, și să le acoperi pe ultimele 3 (codul CVV). Nu ai voie să acoperi alte informații de pe cele două părți. Dacă ai depus utilizând o altă metodă de plată, atunci este la latitudinea agenției dacă să îți solicite sau nu o dovadă a depozitului (vei fi înștiințat pe mail sau prin mesaj intern).

Deschide cont, verifică documentele, și joacă chiar acum!

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii