Transmisiuni live disponibile la Betano

24,000

De evenimente

Află cum poți urmări la Betano meciurile din România Liga 1 live online direct de pe site-ul agenției! Încă din prima zi în care a intrat pe piața din România, Betano.ro oferă un serviciu performant de Live Streaming cu care intră într-un club select al puținilor operatori licențiați la care putem urmări meciuri live online. Mai mult decât atât, acest serviciu a suferit îmbunătățiri vizibile de-a lungul timpului, îmbunătățiri despre care vom vorbi mai jos.

Deschide cont și urmărește la Betano meciurile preferate chiar acum!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cum am acces la meciurile live online oferite de Betano?
  2. Betano Live Stream – cum pot urmări meciuri online?
  3. Ce transmisii sunt acoperite la Betano TV?
  4. România Liga 1 live online la Betano!
  5. Concluzii finale

 

1.Cum am acces la meciurile live online oferite de Betano?

Procedura este aceeași ca la orice altă agenție, deci nu sunt multe de spus. Trebuie în primul rând să ai o balanță pozitivă a contului, iar pentru asta trebuie să efectuezi un depozit. Și aici îți dau un mic sfat: dacă te apropii vertiginos de pierderea completă a fondurilor, atunci pune ultimul pariu pe o sumă care să-ți permită să mai rămâi cu măcar câțiva bani, pentru a putea urmări în continuare meciuri.

Meciurile pot fi urmărite din fereastra din care pariezi. Partidele însoțite de transmisie video au în dreptul lor simbolul unui televizor. Iar pentru a vedea programul pe întreaga zi (adică un calendar live) accesează Pariuri live – Program Stream Live.

Vezi că serviciul Betano Live are un delay de câteva secunde față de realitate, iar meciul nu poate fi urmărit full screen (cel puțin nu de pe PC, de pe mobil poți), dar acest lucru se întâmplă la orice casă de pariuri online care oferă transmisii live video.

Vezi lista caselor de pariuri online care oferă meciuri live online: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html

 

2. Betano Live Stream - cum pot urmări meciuri online?

Cum pot urmări live de pe PC meciurile dorite?

Tot ce ai de făcut este să intri din browserul calculatorului pe acest link, să accesezi pagina de pariuri live a unei partide la care este disponibil acest serviciu de live streaming Betano, iar în partea dreaptă a paginii se va încărca o fereastră cu transmisia live. Deci poți paria și urmări meciul din exact aceeași fereastră!

 

Cum pot urmări live de pe telefon / tabletă meciurile dorite?

Accesarea streaming-ului live Betano este posibil prin descărcarea aplicației Betano pentru telefon / tabletă. Aceasta este disponibilă atât pe IOS, cât și pe dispozitivele cu Android. Dacă deții un Iphone sau un Ipad poți descărca aplicația Betano din AppStore, iar dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android o poți lua direct de pe site-ul agenției (intră acum).

Din cadrul aplicației poți urmări toate meciurile care sunt disponibile și pe PC. Deoarece ecranul este unul mai mic este mai anevoios să urmărești jocul și să pariezi live în același timp. Însă nu este imposibil, mai ales că poți plasa pariuri utilizând opțiunea de comandă vocală (află mai multe din ACEST ARTICOL), opțiune care îți permite să pui pariurile dorite în doar câteva secunde fără să tastezi mai deloc.

Site-ul Betano.ro poate fi accesat direct și din browser-ul telefonului / tabletei, dar la mine unul nu a mers să urmăresc meciuri live în acest mod. Este drept că am folosit o tabletă de generație mai veche; poate că pe una nouă rezultatul este altul.

 

3. Ce transmisii sunt acoperite la Betano TV?

Anual sunt oferite peste 24,000 de evenimente live video ce pot fi urmărite direct din fereastra de pariuri. Cele mai multe transmisii sunt din fotbal, dar poți găsi și transmisii de la multe alte sporturi precum tenis, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, darts etc.

La fotbal găsim la Betano meciuri live video din campionate mari ale Europei precum Spania La Liga, Franța Ligue 1 sau Germania Bundesliga, dar la fel de bine găsești meciuri din SUA MLS sau campionatul din Cuba. Chiar și partide din tururile preliminare din Liga Campionilor și Europa League, sau jocuri amicale sunt disponibile pe Betano TV, ceea ce reprezintă un plus. Și cum am zis de-a lungul acestei recenzii, este acoperită și România Liga 1!

 

4. România Liga 1 live online la Betano!

Fără îndoială cel mai mare plus din toate îl reprezintă posibilitatea de a urmări live video meciurile din România Liga 1 Betano! Aceasta nu ar trebui să fie totuși o surpriză foarte mare pentru că Betano este sponsorul oficial Liga 1 pentru sezoanele 2017 / 2018 și 2018 / 2019. Agenția are exclusivitate în ceea ce privește transmisiunile live video pentru campionatul intern, deci vorbim despre singurul site de pariuri pe care putem vedea la lucru echipe ca Steaua, Dinamo sau CS U Craiova (echipă de asemenea sponsorizată de Betano).

Urmărește acum gratuit meciuri live online din România Liga 1 Betano!

 

5. Concluzii finale

Live Streaming-ul este un serviciu util și necesar care ajută mult acest operator să își facă loc în topul preferințelor pariorilor români, mulţi dintre aceştia oferind opinii pozitive despre operator în subiectul de discuţii Betano: https://pariurix.com/discutii/betano-opinii-intrebari-i-asistena-pentru-probleme-56091.html

Pariază live la casa de pariuri online Betano

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

44990 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii