Betano - Pariuri speciale, viruale și eSports

Recomandată

Pariuri speciale, virtuale și eSports la Betano

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Apreciez acest operator că se axează destul de mult pe pariuri ceva mai puțin populare și mai inedite, și chiar are o oferă foarte bună. Din păcate nu sunt oferite pariuri virtuale și nici pariuri pe curse de cai sau câini, dar agenția compensează prin alte plusuri.

Pariuri speciale pe fotbal
Sunt mai multe case de pariuri online care oferă pariuri antepost pe câștigătorul titlului în campionatele importante ale Europei, dar din ce știu Betano este singura care are așa ceva pentru România Liga 1.

Pariuri pe eSports
Sunt de părere că Betano este numărul 1 în ceea ce privește oferta pe eSports. Sunt oferite pariuri pe cele mai importante sporturi electronice: DOTA, Counter-Strike, League of Legends și Starcraft 2. Mai important decât atât  este faptul că nu sunt acoperite doar competițiile de top, ci și competiții mai mici pe care majoritatea operatorilor le evită. De aceea recomand cu încredere Betano pasionaților de eSports.

Pariuri pe divertisment
Cine va fi personalitatea anului conform BBC Sports? Cine va câștiga X-Factor? Dar ”America’s Got Talent”? Pe toate acestea și multe altele poți paria aici. Dar cireașa de pe tort este alta. Probabil ai văzut la televizor știri cu americani care pariază pe ”Game of Thrones”, cel mai popular serial din lume. Mai nou o poți face și tu, direct pe betano.com

Pariuri pe politică
Nu prea m-am omorât niciodată cu astfel de pariuri, dar dacă crezi că poți ghici cine va fi noul președinte în SUA sau vrei să pariezi pe ce se mai întâmplă în Marea Britanie, o poți face aici cu încredere.

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii