Bonus Betano și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de BETANO

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 500RON

+FREEBET până la 500RON
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Casa de pariuri online Betano.ro vine atât cu un bonus atractiv pentru prima depunere, cât și cu o serie de promoții constante de pe urma cărora poți profita în orice moment. În cele ce urmează voi prezenta aceste oferte pe scurt, iar în dreptul fiecăreia vei găsi un link care te va redirecționa către un articol mai amănunțit ce conține toate detaliile necesare.

Înregistrează-te acum pentru a pune mâna pe un bonus de 500RON!


Betano bonus de bun venit și alte promoții disponibile constant

Promoții și bonusuri oferite de BETANO

  • Betano Bonus de bun venit - primul depozit îți aduce un bonus de 100% în limita a 500RON, bani pe care îi poți folosi atât la pariuri sportive, cât și jocuri de cazino! Condițiile de rulaj sunt destul de bune, astfel încât acest pachet de bun venit nu ar trebui ratat.
  • Pierdere la limită – nimic nu este mai frustrant decât să pierzi biletul din cauza unei singure selecții, așa că avem un leac pentru această problemă. Oferta ”Pierdere la limită” este valabilă pentru pariurile multiple (5-10 pronosticuri) din fotbal şi baschet (doar pentru anumite competiţii care se pot găsi pe pagina promoţiei). Dacă pierzi o singură selecţie agenţia îţi returnează banii. Cota minimă per variantă trebuie să fie de 1.65, iar oferta este valabilă doar pentru pariuri fotbal de tip 1x2, peste / sub, GG / NG şi pariuri baschet de tip victorie, handicap, peste/sub. Suma maximă restituită este de 100 RON. Se poate beneficia de ofertă de cel mult trei ori într-o zi calendaristică şi nu este valabilă pentru pariuri live.
  • Bonus la pariuri multiple Betano - se acordă bonus pentru pariuri multiple formate din 4-10 pronosticuri; oferta este valabilă doar pentru anumite competiţii de fotbal şi de baschet şi doar pentru anumite tipuri de pariuri. De asemenea, fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1.50. Bonusul începe de la 10% din câştig pentru un bilet cu 4 selecţii şi ajunge până la 50% din câştig pentru un bilet cu 10 selecţii. O persoană poate beneficia de maxim trei ori de ofertă pe durata unei zile calendaristice.
  • Marjă 0% - Dacă un pariu are în dreptul lui un simbol reprezentat printr-un cerc roșu și textul ”0%”, înseamnă că la partida respectivă beneficiezi de un payout de 100% la opțiunea 1x2 sau 12 (în funcție de sport) datorită promoției ”Marjă 0%”. Deci mai pe românește, avantajul casei este nul, ceea ce înseamnă că aici vei găsi cele mai bune cote pentru piața ”Câștigător meci”. De regulă marja 0% este oferită doar la meciuri de top, care în cele mai multe cazuri fac parte din categoria ”Ponturi populare”.
  • Miza înapoi la 0:0 - returnează miza pariurilor de tipul pauză / final sau scor exact dacă meciul pe care ai pariat se termină aşa cum începe, adică cu scorul de 0:0. Partea tare este că nu există condiții de rulaj sau de orice alt tip!
  • Cere un Pariu – Ai gând să joci un pariu nebun, dar nici o casă de pariuri online nu îl bagă în ofertă? La Betano.ro ai posibilitatea de a cere o cotă specială pentru nebunia la care te-ai gândit, astfel încât chiar să poți paria pe ea! Vezi ce cote Betano apar zilnic în proiectul popular PariuriX Cota 2.

Betano
Betano
L1170664W000663
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM

 

Oferă Betano bonus fără depozit?

Aceasta este o întrebare pe care mi-o pun mulți pariori. De când este pe piața din România, această casă de pariuri online a avut o singură dată pentru o scurtă perioadă de timp o promoție prin care oferea un fullbet fără depunere clienților noi. Dar oferta a fost disponibilă cu mult timp în urmă, și doar pentru o perioadă limitată de timp. Deci cel mai probabil nu vei putea pune mâna pe un bonus fără depunere la Betano.

Chiar dacă nu poți juca gratis la Betano.ro, depunerea minimă începe de la doar 20RON, astfel încât și pariorii cu un buget foarte redus își pot încerca norocul la această agenție de pariuri sportive.


Este necesar un cod promo la Betano?

Nu, nu este necesar să introduci un cod de bonus la Betano atunci când aplici pentru pachetul de bun venit de 500RON, și nici atunci când iei parte la diferite promoții ocazionale. Bonusul de bun venit este creditat automat, la fel cum se întâmplă și în cazul promoțiilor, motiv pentru care nu vei găsi nicăieri pe betano.ro o secțiune în care să trebuiască să introduci un cod promoțional.

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii