Bonus Betano și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de BETANO

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 500RON

+100RON FREEBET fără depunere
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, vine cu o nouă super ofertă pentru clienții noi! Efectuează acum un depozit și vei primi 100% EXTRA, dar și un FREEBET de până la 500RON! Citește în continuare pentru a vedea ce ai de făcut, însă grăbește-te deoarece oferta este limitată!

Depune 500RON și joacă cu 1,500RON! Te așteaptă 100% EXTRA + FREEBET de 500RON!

 

Bonus Betano - Cum încasez 100% + 500RON FREEBET?

 1. Deschide cont prin acest link special între 5 iunie 2020 și 30 septembrie 2021
 2. Efectuează un depozit de minim 25RON prin una din metodele de plată disponibile (fără Skrill și Neteller)
 3. Suma depusă va fi dublată instant în limita a 500RON, iar în funcție de valoarea depozitului vei primi în maxim 24 de ore și un FREEBET după cum urmează:
  • 100 RON FREEBET pentru o depunere de 100 – 199.99 RON
  • 200 RON FREEBET pentru o depunere de 200 – 499.99 RON
  • 500 RON FREEBET pentru o depunere de minim 500RON

Exemplu: Depui 500RON și primești în plus 500RON EXTRA, dar și un FREEBET de 500RON. Deci practic depui 500RON și te joci cu 1,500RON!

Încasează acum 100% până la 500RON + 500RON FREEBET!

Termeni și condiții generale bonus Betano

 • Bonusul Betano este destinat doar clienților noi și este exclusivă pentru jucătorii care se înregistrează acum la Betano.ro prin link-urile din acest articol sau de pe site-ul nostru (nu vei primi altfel freebet-ul de până la 500RON).
 • Pentru a beneficia de dublarea primei depuneri trebuie să efectuezi un depozit de minim 25RON, însă pentru a primi și freebet-ul este necesar ca prima depunere să fie de minim 100RON.
 • Depunerea trebuie efectuată în aceeași zi în care jucătorul și-a deschis cont.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de minim 18 ani cu reședința în România
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Oferta din această Campanie poate fi revendicată doar o singură dată per participant/ cont/ familie/ cod poștal/ adresă de e-mail/ număr de telefon/ cont bancar (ex: card de credit/debit etc.).
 • Betano îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această ofertă în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Fondurile suplimentare şi câştigurile generate din fonduri suplimentare vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Se aplică termenii generali Betano. Joacă responsabil!
 • Dacă în schimb preferi o ofertă la casino, poți descoperi în ACEST ARTICOL o ofertă de 100% până la 500RON + până la 1,000 de FREESPINS!


Termeni și condiții - FREEBET Betano de până la 500RON

 • Freebet-ul Betano este acordat doar pentru depunerile efectuate în perioada 5 iulie 2020 - 30 septembrie 2021, și doar pentru conturile deschise prin link-urile din acest articol, sau din altă parte de pe site-ul PariuriX. Conturile deschise direct nu se califică pentru ofertă. 
 • Valoarea FREBET-ului depinde de suma depusă:
  • 100 RON FREEBET pentru o depunere de 100 – 199.99 RON
  • 200 RON FREEBET pentru o depunere de 200 – 499.99 RON
  • 500 RON FREEBET pentru o depunere de minim 500RON
 • Freebet-ul va fi activat în contul de joc al participantului în termen de 24 de ore de la realizarea depunerii financiare. Perioada de 24 de ore este definită ca perioada de la ora 03:00 a.m. până la ora 02:59 a.m. a zilei următoare, prin raportare la ora României.
 • Freebet-ul este valabil timp de 7 zile din momentul creditării.
 • Frrebet-ul se supune condițiilor obișnuite (se pariază o dată, profitul este creditat ca cash și poate fi retras, dar fără suma depusă). Dacă nu știi ce este un freebet accesează acest articol pentru lămuriri suplimentare.

Încasează acum 100% până la 500RON + 500RON FREEBET!


 

Termeni și condiții 100% EXTRA până la 500RON

 • Prima depunere este dublată instant în limita a 500RON.
 • Suma depusă și cu fondurile extra (100% din depozit) trebuiesc rulate de 5 ori la pariuri sportive sau de 12.5 ori la jocuri de cazino.
 • Pentru rulaj la pariuri sportive contează doar pariurile care au o cotă minimă de 1.60 (1.30 per selecție).
 • Nu contează pentru rulaj pariurile la care se folosește opțiunea de cash out, sau  cele cu marjă 0%.
 • Sloturile video contribuie 40% către rulaj, blackjack-ul și ruleta nu contribuie deloc.
 • Poți efectua rulajul simultan atât la pariuri sportive, cât și la cazino.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maximum 90 de zile.

Depune 500RON și joacă cu 1,500RON! Te așteaptă 100% EXTRA + FREEBET de 500RON!


Alte promoții Betano disponibile tot timpul

Promoții și bonusuri oferite de BETANO

 • Betano Bonus de bun venit - primul depozit îți aduce un bonus de 100% în limita a 500RON, bani pe care îi poți folosi atât la pariuri sportive, cât și jocuri de cazino! Condițiile de rulaj sunt destul de bune, astfel încât acest pachet de bun venit nu ar trebui ratat.
 • Pierdere la limită – nimic nu este mai frustrant decât să pierzi biletul din cauza unei singure selecții, așa că avem un leac pentru această problemă. Oferta ”Pierdere la limită” este valabilă pentru pariurile multiple (5-10 pronosticuri) din fotbal şi baschet (doar pentru anumite competiţii care se pot găsi pe pagina promoţiei). Dacă pierzi o singură selecţie agenţia îţi returnează banii. Cota minimă per variantă trebuie să fie de 1.65, iar oferta este valabilă doar pentru pariuri fotbal de tip 1x2, peste / sub, GG / NG şi pariuri baschet de tip victorie, handicap, peste/sub. Suma maximă restituită este de 100 RON. Se poate beneficia de ofertă de cel mult trei ori într-o zi calendaristică şi nu este valabilă pentru pariuri live.
 • Bonus la pariuri multiple Betano - se acordă bonus pentru pariuri multiple formate din 4-10 pronosticuri; oferta este valabilă doar pentru anumite competiţii de fotbal şi de baschet şi doar pentru anumite tipuri de pariuri. De asemenea, fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1.50. Bonusul începe de la 10% din câştig pentru un bilet cu 4 selecţii şi ajunge până la 50% din câştig pentru un bilet cu 10 selecţii. O persoană poate beneficia de maxim trei ori de ofertă pe durata unei zile calendaristice.
 • Marjă 0% - Dacă un pariu are în dreptul lui un simbol reprezentat printr-un cerc roșu și textul ”0%”, înseamnă că la partida respectivă beneficiezi de un payout de 100% la opțiunea 1x2 sau 12 (în funcție de sport) datorită promoției ”Marjă 0%”. Deci mai pe românește, avantajul casei este nul, ceea ce înseamnă că aici vei găsi cele mai bune cote pentru piața ”Câștigător meci”. De regulă marja 0% este oferită doar la meciuri de top, care în cele mai multe cazuri fac parte din categoria ”Ponturi populare”.
 • Miza înapoi la 0:0 - returnează miza pariurilor de tipul pauză / final sau scor exact dacă meciul pe care ai pariat se termină aşa cum începe, adică cu scorul de 0:0. Partea tare este că nu există condiții de rulaj sau de orice alt tip!
 • Cere un Pariu – Ai gând să joci un pariu nebun, dar nici o casă de pariuri online nu îl bagă în ofertă? La Betano.ro ai posibilitatea de a cere o cotă specială pentru nebunia la care te-ai gândit, astfel încât chiar să poți paria pe ea! Vezi ce cote Betano apar zilnic în proiectul popular PariuriX Cota 2.

 

Oferă Betano bonus fără depozit?

În luna martie 2021 poți încasa un bonus fără depunere la Betano în valoare de 50RON FREEBET! Grăbește-te însă, oferta este valabilă doar până la finalul lunii. Află mai multe informații despre acest bonus fără depunere Betano! Dacă citești aceste rânduri după expirarea ei, atunci trebuie să știi că din când în când oferta este actualizată, așa că recomand să accesezi cu regularitate articolul menționat pentru a vedea dacă oferta a fost reactivată între timp (în caz că da, vom actualiza în articol datele între care e valabil acest bonus fără depozit). 

Chiar dacă nu poți juca tot timpul gratis la Betano.ro, depunerea minimă începe de la doar 20RON, astfel încât și pariorii cu un buget foarte redus își pot încerca norocul la această agenție de pariuri sportive.


Este necesar un cod promo la Betano?

Nu, nu este necesar să introduci un cod de bonus la Betano atunci când aplici pentru pachetul de bun venit de 500RON, și nici atunci când iei parte la diferite promoții ocazionale. Bonusul de bun venit este creditat automat, la fel cum se întâmplă și în cazul promoțiilor, motiv pentru care nu vei găsi nicăieri pe betano.ro o secțiune în care să trebuiască să introduci un cod promoțional.

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii