Primul pariu la BETANO

Plasarea de pariuri la Betano.ro este ceva foarte simplu de făcut, însă pentru a îți ușura și mai mult munca, îți voi arăta pas cu pas cum găsești rapid pariurile care te interesează, și cum joci bilete single, multiple și în sistem.

Deschide cont și plasează primul pariu la Betano chiar acum!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Găsirea pariului care te interesează
  2. Plasarea unui pariu single
  3. Plasarea unui pariu multiplu
  4. Plasarea unui pariu în sistem
  5. Plasarea unui pariu cu baze
  6. Verificare bilet Betano.ro

 

1. Cum găsesc meciul dorit pentru a putea plasa la Betano pariuri sportive?

În partea dreaptă a paginii principale a site-ului poţi vedea lista de sporturi pe care se poate paria. Accesând un sport îţi vor fi afişate toate competiţiile unde există meciuri disponibile pentru pariere. Aici fie dai direct click pe numele unei competiţii (dacă vrei să vezi doar meciurile care aparțin de respectiva competiție), fie bifezi căsuţa din faţa a mai multor competiții pentru a vedea o listă cu toate pariurile ce aparțin de acestea.

 

Ai ales competiţia şi acum vrei să cauţi pariul dorit. După cum poţi observa şi în imaginea de mai jos îţi sunt afişate toate meciurile dintr-o etapă (cel puțin la fotbal). Dacă vrei să plasezi un pariu pe rezultatul final 1x2 sau pe sub / peste 2.5 goluri dă pur şi simplu click pe cota pronosticului. Dacă vrei să vezi oferta completă Betano.ro, fie dai click pe numărul din dreptul meciului dorit (exemplu +170), fie dai click direct pe meci.

 

Poţi observa deasupra listei cu meciuri mai multe tipuri de pariuri. Dacă vrei să vezi pariuri de un anumit tip pentru toate meciurile disponibile dă click pe opţiunea care te interesează. Deci poți să selectezi un singur meci pentru a vedea toate pariurile disponibile pe acesta, sau poți să selectezi un tip de pariu pentru a vedea cotele la toate meciurile din competițiile alese, dar doar pentru piața respectivă. Odată ce ai dat click pe o cotă, selecția respectivă va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii. Acum că știi cum găsești meciurile care te interesează, să vedem cum se plasează pariuri sportive la Betano.

 

2. Plasarea unui pariu single la Betano.ro

Dacă selectezi un singur pronostic, atunci biletul tău va arăta precum în imaginea de mai jos. Aici ai două variante de a completa miza pariată. Poţi scrie în prima căsuţă miza pe care vrei s-o joci (exemplu 22 în imagine) sau poţi scrie profitul care urmează să-l câştigi dacă pariul tău va ieşi (exemplu 20 în imagine). Apoi dai click pe opţiunea ”Pariază acum”, iar biletul tău va fi plasat. Așa joci un pariu single la Betano!

 

3. Pariuri Betano - Plasarea unui bilet în acumulator

După ce adaugi mai multe pronosticuri vei avea un bilet de forma celui de mai jos. Pentru a juca un bilet multiplu va trebui să scrii miza dorită în dreptul ultimei căsuţe, cea care are ca nume numărul de selecții. În imaginea de mai jos eu vreau să joc un bilet cu patru pariuri, deci opțiunea poartă numele de ”4 selecție”. Așa cum poți vedea, eu am jucat suma de 20RON. Vezi ce simplu este să joci la Betano pariuri multiple?

Află de la PariuriX.com totul despre bilete single, multiple, în sistem și cu baze!

 

4. Plasarea unui pariu în sistem la Betano Online

În funcție de numărul de meciuri de pe bilet sunt oferite mai multe sisteme din care poți alege. La un bilet cu patru meciuri ai de ales între:

  • duble - 6 combinații de câte două meciuri (sistem 2/4)
  • triple - 4 combinații de câte trei meciuri (sistem 3/4)
  • yankee – 11 combinații posibile: 6 duble, 4 triple și un pariu multiplu

Atenție! Miza completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații pe care le conține respectivul sistem. De exemplu sistemul Yankee conține 11 pariuri, deci dacă tu completezi o miză de”5” atunci miza totală va fi de fapt de 55 RON.

Dacă biletul tău ar fi conținut 7 meciuri, atunci ai fi avut de ales între următoarele sisteme: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7 și 6/7. Iar dacă de exemplu vrei să pariezi 2 RON pe fiecare combinație din sistemele 5/7 și 6/7, atunci trebuie să completezi suma de ”2” în dreptul celor două opțiuni. Miza totală va fi de de 56 RON deoarece sunt un total de 28 de combinații posibile. În poza de mai jos poți vedea un exemplu mai simplu, cu un bilet cu 4 selecții unde am jucat un pariu multiplu pe 20RON, și un sistem ¾ pe 5RON / combinația. Asta înseamnă o miză totală de 40RON (20 + 5 X 4). Așa cum poți vedea, și pariurile în sistem sunt ușor de plasat online la Betano.


 

5. Plasarea la Betano de pariuri cu baze

La un bilet cu baze selecţiile alese ca baze trebuie să fie neapărat câştigătoare pentru ca biletul să aibă şanse de reuşită. Alegi o bază dând click pe ”B”-ul din dreptul respectivului pariu, aşa cum am făcut eu în imaginea următoare. Apoi selectezi sistemul dorit exact cum ţi-am explicat mai sus la pariul tip sistem.

În exemplul meu am ales primele două pronosticuri ca baze şi am trecut o miză de ”5” pentru sistemul "Triple = 3". Asta înseamnă că trebuie să iasă bazele şi minim unul din celelalte pronosticuri pentru a câştiga ceva. Dai click pe ”Pariază” acum pentru a plasa pariuri Betano cu baze.

 

6. Verificare bilet Betano.ro

Pentru a verifica biletul de pariuri la Betano, tot ce ai de făcut este să dai click pe userul tău din partea de sus a site-ului, și vei fi redirecționat către ”Contul Meu”. De acolo poți selecta ”Istorc Pariuri” pentru a vedea o listă cu toate pariurile tale deschise, stabilite, sau pe care ai utilizat cash out. Ai și o opțiune simplă de filtrare cu care poți căuta bilete jucate într-un anumit interval de timp.        

 

Dacă ai citit acest articol, atunci ai aflat cum poți plasa primul pariu la Betano, indiferent dacă acesta este single, multiplu, în sistem sau cu baze. Dacă accesezi link-ul următor vei vedea ce părere au alţi pariori români despre această casă de pariuri online: https://pariurix.com/discutii/betano-opinii-intrebari-si-asistenta-pentru-probleme-56091.html

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii