Depuneri și retrageri Betano

Recomandată

Plăți Betano - Depuneri și retrageri de bani

0,50RON

Miza minima

Dacă vrei să efectuezi depuneri sau retrageri bani la Betano, și ai nevoie de câteva informații în acest sens, atunci ești în locul potrivit. În paragrafele următoare îți voi arăta ce metode de plată sunt disponibile, cum poți băga bani pe cont, cum poți scoate bani de pe cont, dar îți voi prezenta și alte informații importante.

Deschide cont și efectuează o depunere de bani chiar acum!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

 1. Depunere minimă Betano și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere la Betano.ro?
 3. Retragere minimă Betano și metode de plată disponibile
 4. Cum solicit la Betano retragere de bani?

 

1. Depunere minimă Betano și metode de plată disponibile

Imediat după ce ai finalizat înregistrarea o să se deschidă pagina de depuneri, însă o poți accesa în orice moment dorești apăsând pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus. Așa cum vei putea observa, sunt oferite următoarele metode de plată:

 • card de credit / debit : depunere minimă 20RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%.
 • Skrill: la Betano depunerea minimă prin Skrill este de 20RON, depozitul are loc instant instant, se percepe o taxă de 2%
 • Neteller: depunere minimă 40RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%
 • Paysafecard: depunere minimă 20RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%
 • Plăți cash din puncte SelfPay - depunere minimă de doar 10RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%
 • Apple Pay - depunere minimă de 25RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%
   

2. Cum efectuez o depunere la Betano.ro?

 1. Loghează-te pe contul Betano.ro, sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Apasă pe butonul Depunere din colțul dreapta sus a paginii, după care vei fi redirecționat către un formular precum cel din imaginea de mai jos.
 3. Selectează metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile.

betano romania efectueaza depunere de bani prin skrill

 

2.1 Depunere cu cardul de credit / debit

Dacă vrei să depui cu cardul, atunci va trebui să selectezi această metodă de plată și să apeși pe butonul ”Adaugă card nou”. Se va deschide o fereastră în care trebuie completate numărul cardului, numele și data expirării, exact ca în imaginea de mai jos. Completează aceste date exact cum apar pe card.

betano romania efectueaza depunere de plata prin card bancar

După ce ai adăugat un card nou selectează cardul respectiv, completează suma pe care vrei s-o depui și introdu codul CVV al cardului (ultimele trei cifre de pe spate).

 

2.2 Depozit prin Paysafecard la agenția de pariuri sportive Betano

Prima dată o să-ţi apară pagina de depuneri prin Paysafecard. Scrie miza dorită, dă click pe "Depunere" şi vei fi redirecţionat către site-ul mypaysafecard.com acolo unde va trebui să te loghezi și să autorizezi tranzacția. Dacă nu ai mai folosit nici o dată această metodă de plată, atunci este obligatoriu să citești întâi acest articol despre paysafe card ca metodă de plată

 

2.3 Depunere prin Skrill, cel mai popular portofel electronic

Dă click pe Skrill (nu pe Skrill 1-Tap), scrie adresa de email a contului Skrill, suma pe care doreşti s-o depui, dă click pe "Depunere" şi vei fi redirecţionat către site-ul Skrill, unde trebuie să te loghezi în cont şi să aprobi plata. Deschide acum un cont Skrill!

Și despre această metodă de plată avem un articol foarte bun pe care recomand să îl citești pentru a afla tot ce trebuie să știi despre cel mai popular și securizat portofel electronic din lume: https://pariurix.com/totul-despre-skrill-si-cardul-skrill.html

Procesul de a depune prin Neteller este similar, și oricum lumea nu prea alege această metodă de plată fiindcă nu oferă nici un avantaj față de Skrill. Din acest motiv nu vom vorbi despre ea.

betano romania plati prin neteller

 

2.4 Depuneri Cash din locații SafePay 

 1. Accesează secțiunea Betano.Cash din meniul de depuneri
 2. Introdu suma pe care dorești să o depui (minim 10RON) și apasă pe Depunere.
 3. După apăsarea butonului de Depunere, va fi generat un cod unic de plată.
 4. Află care este cea mai apropiat punct SelfPay din pagina dedicată Betano.Cash și mergi la cea mai apropiată stație de plată SelfPay.
 5. Selectează Betano.Cash din meniu.
 6. Tastează codul de plată generat pe site.
 7. După efectuarea plății, fondurile vor apărea imediat în contul tău Betano.

Există peste 5,500 de puncte SelfPay în România, inclusiv în magazine mari precum Profi, Carrefour, Kaufland sau Mega Image, dar și în mall-uri, benzinării sau magazine de cartier. Poți vedea AICI care este cea mai apropiată locație. Unele dintre aceste locații sunt disponibile 24 / 7, deci poți depune prin Betano Cash la orice oră din zi sau din noapte! Așa că este destul de ușor să găsești o locație, plus că depunerea minimă de doar 10RON este la îndemâna oricui. 

Dacă alegi să depui prin Betano Cash, atunci trebuie să iei în considerare faptul că orice retrageri ulterioare vor fi efectuate prin transfer bancar!

 

2.5 Depuneri la Betano prin Apple Pay 

 1. Dacă ai un Iphone, un Ipad sau un MacBook, acum ai posibilitatea de a depune simplu și rapid la Betano direct prin ApplePay! Depunerea minimă este de doar 25RON, și poate fi efectuată foarte ușor și rapid după cum urmează:
 2. Asigură-te că ai adăugat deja o metodă de plată în portofelul Apple
 3. Accesează platforma Betano de pe dispozitivul tău Apple. 
 4. Intră în secțiunea ”Depune” și dă click pe butonul Apple Pay pentru a continua cu plata.
 5. Autentifică-te și finalizează plata folosind Touch ID, face ID sau codul de acces. Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza plata.

 

3. Retragere minimă Betano și metode de plată disponibile

La Betano.ro, ca la orice altă casă de pariuri online, poți retrage doar prin aceeași metodă prin care ai depus ultima dată. Singura excepție se face în cazul depunerilor din locații SafePay; în acest caz poți retrage prin orice altă metodă disponibilă pe site. 

Ce este diferit față de alte agenții, este faptul că dacă ai depus prin Paysafecard, atunci vei fi lăsat să scoți banii direct pe contul tău Paysafecard! Ce-i drept, de aici este ceva mai complicat să îi scoți - poți doar să îi transferi pe Skrill, dar din ce știu este perceput un comision de 7%! La alte agenții, dacă ai depus prin Paysafecard, atunci vei putea retrage prin transfer bancar.

Indiferent de metoda de plată aleasă, la Betano retragerea minimă este de 120RON, singura excepție fiind în cazul retragerilor prin transfer bancar. În acest caz poți scoate orice sume dorești.

Din informațiile disponibile pot spune că staff-ul Betano se mișcă destul de rapid, astfel încât o retragere prin Skrill / Neteller va fi procesată în aceeași zi, în timp ce una prin transfer bancar sau card nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile lucrătoare. Deci dacă soliciți la Betano o retragere de bani într-o zi de luni, mai târziu de joi nu ar trebui să primeși respectiva sumă indiferent de metoda de plată aleasă.

Ar mai trebui spus că nu sunt percepute taxe nici pentru depuneri, nici pentru primele două retrageri, dar începând cu cea de-a treia retragere din aceeași lună calendaristică vei avea de plătit un anumit comision care însă nu este precizat pe site decât atunci când ajungi într-o astfel de situație. De asemenea, există posibilitatea să fii taxat cu o sumă modică de către instituția ta bancară. De exemplu eu când retrag bani pe un card de la Banca Transilvania, îmi este oprită suma de 6RON ca și comision.

 

4. Cum solicit la Betano retragere de bani?

 1. Loghează-te pe contul de pariuri.
 2. Accesează Contul Meu – Tranzacții - Retragere
 3. Selectează metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile. Poți retrage fonduri doar dacă ai contul verificat!

Deschide cont și efectuează o depunere de bani chiar acum!

betano romania retragere transfer bancar

Depuneri și retrageri de bani la Betano

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 120 instantaneu
Transfer bancar 0 1 1-2 zile
Skrill 20 120 instantaneu
Neteller 40 120 instantaneu
Paysafecard 20
instantaneu

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii