Pariuri live la BETANO

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Indiferent că ești acasă în fața calculatorului, la muncă cu tableta sau în metrou navigând pe telefonul mobil, platforma de pariuri live Betano (vezi site-ul agenției) este doar la un click distanță. Anual poți paria în timp real pe peste 100,000 de evenimente din mii de competiții și ligi diferite și ai acces chiar și la aproximativ 2,400 de transmisii live direct din fereastra din care pariezi.

Deschide cont și plasează pariuri live la Betano chiar acum!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ofertă sportivă live la Betano.ro
 2. Cât de stabilă este platforma de pariuri live Betano?
 3. Pariuri live și streaming live – combinația perfectă
 4. Alte facilități oferite de platforma de pariuri live Betano

 

1.Ofertă sportivă live la Betano.ro

Oferta live Betano conține pariuri din sporturi precum fotbal, tenis, volei, volei pe plajă, baseball, tenis de masă și multe altele, deși este drept că sunt unele case de pariuri online care stau mai bine la acest capitol. Când vine vorba de oferta în timp real pe fotbal, casa de pariuri online Betano stă la fel de bine ca orice agenție de top licențiată.

La fiecare meci este oferită o gamă largă de pariuri. Dacă ești unul din cei care practică strategia Minutul următorului gol, atunci trebuie să știi că aici poți paria pe intervale de câte 10 minute și poți paria chiar pe intervalul unei singure echipe dacă vrei acest lucru. De exemplu în minutul 38 poți paria că gazdele vor înscrie măcar o dată între minutele 40 și 50.

Betano
Betano
L1170664W000663
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM


2. Cât de stabilă și performantă este platforma de pariuri live Betano?

Ce nu îmi place este faptul că la partidele mai mici opțiunile de pariere sunt blocate mult mai des decât la alte agenții concurente. Pe de altă parte, atunci când apuci să pui pariul dorit vei vedea că acesta este plasat rapid și se întâmplă destul de rar să fie refuzat. Îmi place și faptul că pot adăuga la favorite meciurile și opțiunile de pariere dorite, astfel încât nu trebuie să le mai caut de fiecare dată, această opțiune fiind foarte folositoare mai ales de pe dispozitive mobile.

N-am folosit prea mult platforma de live betting Betano, iar de aceea nu pot spune exact cât de bine se comportă comparativ cu ce oferă concurența, dar dacă o testezi nu ezita să lași un comentariu pentru ca și ceilalți cititori să știe la ce să se aștepte. Iar dacă încă n-ai un cont, atunci recomand să deschizi unul acum deoarece te așteaptă un bonus atractiv pentru prima depunere. Vezi în ce constă aceasta!

 În final aş vrea să subliniez faptul că agenţia pune mare accent pe părerea clienţilor, motiv pentru care în topicul de discuţii Betano de pe site-ul Pariurix.com există un reprezentant al casei de pariuri. Accesează acum: https://pariurix.com/discutii/betano-opinii-intrebari-si-asistenta-pentru-probleme-56091.html
Deci până aici concluzia este simplă : fără îndoială merită să plasăm pariuri live online la Betano!

 

3.Pariuri live și streaming live – combinația ideală

Unul din lucrurile care îmi place cel mai mult la casa de pariuri online Betano este combinația între platforma de pariuri live și serviciul de transmisiuni live video. În mod normal nu prea se poate una fără alta (cum pariezi live dacă habar nu ai ce se întâmplă pe teren), deși este drept că sunt destui pariori care plasează pariuri în timp real fără a urmă respectivul joc. Mi se pare o mare greșeală, dar acesta este un alt subiect despre care am vorbit mai pe larg AICI.

Ideea este că un parior care se bazează mai mult pe cunoștințele sale și mai puțin pe noroc va paria live doar la agenții unde poate urmări live video desfășurarea jocului, iar Betano.ro este la momentul de față una din puținele agenții din România care oferă această facilitate. Pentru a vedea o listă completă cu casele de pariuri licențiate care au un serviciu de live streaming accesează acest articol: ”Meciuri Live Online - descoperă toate metodele prin care poți urmări transmisiuni live gratuit

 

4.Alte facilități oferite de platforma de pariuri live Betano

Pariuri live de pe mobil la Betano

Serviciul Betano Live Betting poate fi accesat în timp real de pe telefon prin intermediul aplicației pentru IOS și Android. Aceasta oferă un confort suplimentar și câteva opțiuni în plus, dar dacă din diferite motive nu o poți descărca, atunci ai posibilitatea de a paria direct din browser prin intermediul site-ului optimizat. Află mai multe!

 

Opțiunea de a adăuga la favorite

Apreciez prezența acestei opțiuni deoarece îmi permite să scot în prim plan meciurile și tipurile de pariuri care mă interesează. Mai mult decât atât, opțiunea este disponibilă inclusiv de pe dispozitive mobile acolo unde chiar este utilă deoarece poate fi anevoios pe un ecran de câțiva inch să cauți de fiecare dată tipul de pariu dorit, mai ales la pariuri live acolo unde fiecare secundă contează.

Deschide cont și plasează pariuri live la Betano chiar acum!

 

Pagină de statistici la meciuri live

Pagina de pariuri live a celor de la Betano România are o grafică plăcută și modernă, ea oferind acces rapid la oricare din meciurile live din ofertă. La fiecare partidă în parte poți vedea în timp real statistici legate de posesie, cartonașe, șuturi și multe altele, plus că găsești link-uri rapide către o gamă și mai largă de date statistice oferite de Betradar.

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii