Contact și relații cu clienții BETANO

Detalii de contact BETANO
Program de lucru 24/7
Suport live chat
Telefon apel invers
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Office 1/1007, Level G, Quantum House 75

Betano Contact – cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul ”Contact” din colțul dreapta sus a site-ului Betano.ro. Serviciul de suport clienți la Betano este disponibil direct în limba română prin mai multe metode:

  • mail: Dacă vrei să îți verifici contul de pariuri și din diferite motive nu poți utiliza formularul de contact de pe site, atunci trebuie să trimiți un mail la adresa [email protected]. Pentru orice alte probleme adresa de contact este mailto:[email protected]. Poți scrie la orice oră din zi sau din noapte (24/7), dar vei primi răspuns între orele 08:00 și 02:00.
  • Facebook messenger: poți contacta staff-ul direct de pe pagina de Facebook Betano. Din nou, poți scrie la orice oră (24/7), dar vei primi răspuns între orele 08:00 și 02:00.
  • WhatsApp: poți trimite mesaje 24/7 la numărul +40 735 043 439, dar serviciul este funcțional între 10:00 și 00:00. 
  • Betano contact telefon: dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți depune o cerere pe site și vei fi sunat în cel mai scurt timp. Acest serviciu este disponibil zilnic doar între orele 14:00 și 22:00.
  • Betano Live Chat: zilnic între orele 12:00 și 00:00 va fi cineva pe live chat cu care să poți lua legătura. De obicei nu ai de așteptat mai mult de câteva minute. Acest serviciu este disponibil 365 de zile pe an, chiar și de sărbători legale.


Experiența mea cu serviciul de suport clienți Betano

Trebuie apreciat faptul că sunt oferite multe metode de contact, iar răspunsurile vin rapid, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Uneori răspunsurile primite constau în pasaje copiate din regulament, și câteodată nu au nici o legătura cu ce ai întrebat. Mai problematic este faptul că nu mereu primești o rezolvare la problema ta. Deci dacă ajungi să ai nevoie de serviciul de suport clienți, pot fi situații în care să îți faci destul de mulți nervi. Oricum această problemă nu există doar la Betano, ci la trei sferturi din operatorii licențiați.

 

Te așteptăm și pe forumul de discuții PariuriX!

Dacă nu primești din partea staff-ului Betano răspunsurile dorite, poți oricând să întrebi și pe forumul de discuții Betano de pe site-ul PariuriX.com, iar cineva din rândul staff-ului nostru sau al utilizatorilor PariuriX va încerca să te ajute dacă poate. Tot aici poți să citești despre Betano păreri ale altor pariori care au testat deja această casă de pariuri online, pentru a vedea ce experiențe au avut ei cu această agenție.

Detalii de contact BETANO
Program de lucru 24/7
Suport live chat
Telefon apel invers
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Office 1/1007, Level G, Quantum House 75

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii