Contact și relații cu clienții BETANO

Detalii de contact BETANO
Program de lucru 24/7
Suport live chat
Telefon +40 31 630 1015
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Office 1/1007, Level G, Quantum House 75

Betano Contact – cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții?

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre casa de pariuri online Betano, atunci ai putea în primul rând să arunci un ochi peste secțiunea cu Întrebări și Răspunsuri de pe site-ul PariuriX.com. În al doilea rând, dacă nu găsești acolo ce te interesează, recomand să intri pe forumul de discuții Betano și să postezi întrebarea ta. În cel mai scurt timp cineva din staff-ul PariuriX sau din rândul utilizatorilor noștri va încerca să te ajute. În final, dacă ai o problemă mai serioasă sau pur și simplu dorești să sari primii 2 pași enumerați, mai ai și posibilitatea de a lua legătura direct cu serviciul de relații cu clienții Betano. Staff-ul Betano poate fi contactat prin următoarele metode:

  • Betano Live Chat - 24/7. Deci poți lua legătura cu un operator Betano prin live chat, la orice oră din zi sau din noapte.
  • mail - 24/7 Mailul de contact este [email protected]. Poți scrie la orice oră din zi sau din noapte (24/7).
  • Facebook messenger: poți contacta staff-ul direct de pe pagina de Facebook Betano.Acest serviciu este disponibil de asemenea non-stop
  • Betano contact telefon: dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți suna la +40 31 630 1015. Acest serviciu este disponibil între orele 08:00 și 00:00. Apelul este cu tarif normal.


Experiența mea cu serviciul de suport clienți Betano

Trebuie apreciat faptul că sunt oferite multe metode de contact, iar răspunsurile vin rapid, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Uneori răspunsurile primite constau în pasaje copiate din regulament, și câteodată nu au nici o legătura cu ce ai întrebat. Mai problematic este faptul că nu mereu primești o rezolvare la problema ta. Deci dacă ajungi să ai nevoie de serviciul de suport clienți, pot fi situații în care să îți faci destul de mulți nervi. Oricum această problemă nu există doar la Betano, ci la trei sferturi din operatorii licențiați.

 

Te așteptăm și pe forumul de discuții PariuriX!

Dacă nu primești din partea staff-ului Betano răspunsurile dorite, poți oricând să întrebi și pe forumul de discuții Betano de pe site-ul PariuriX.com, iar cineva din rândul staff-ului nostru sau al utilizatorilor PariuriX va încerca să te ajute dacă poate. Tot aici poți să citești despre Betano păreri ale altor pariori care au testat deja această casă de pariuri online, pentru a vedea ce experiențe au avut ei cu această agenție.

Detalii de contact BETANO
Program de lucru 24/7
Suport live chat
Telefon +40 31 630 1015
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Office 1/1007, Level G, Quantum House 75

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii