Cash Out la Betano

Betano a introdus opțiunea de cash out, opțiune ce permite să închizi pariurile aflate în desfășurare! Au trecut vremurile în care stăteai cu sufletul la gură până la ultimul fluier al arbitrului așteptând să se termine odată meciul ca să te poți bucura de câștiguri, ca la ultima fază să pice de nicăieri un gol care să-ți strice tot biletul și să te lase cu buza umflată. Acum ai control deplin asupra pariurilor tale și tu decizi când câștigi, nu nesuferitul de arbitru care a uitat să fluiere finalul!

Deschide cont acum la Betano dacă vrei să ai control total asupra pariurilor tale!


ÎN CE CONSTĂ CASHOUT-UL LA BETANO?

Opțiunea de cash out de la Betano (vezi aici site-ul agenţiei) îți permite să faci exact același lucru ca opțiunile similare ale altor agenții online: poți controla pariurile deja plasate înainte ca acestea să fie determinate și poți alege când să le închizi pentru a lua cu siguranță o parte din eventualul câștig. Hai să îți dau câteva exemple.


Exemplu 1

Ai pariat pe Steaua că învinge pe Dinamo la o cotă de 2.20, iar cu un sfert de oră înainte de final aceasta are un avantaj minim pe tabelă. ”Câinii” încep să domine și, cum tu stai mai prost cu inima, vrei să eviți tensiunea de final și dai cash out, moment în care agenția îți oferă 180 RON pe care îi poți lua indiferent de ceea ce se întâmplă ulterior în meci.


Exemplu 2

Joacă Steaua cu Fenerbahce la baschet, iar tu cum ești mai optimist de fel ai mizat 100 RON pe victoria ”roș-albaştrilor”. Prin sfertul al doilea, când turcii au 12 puncte avans pe tabelă, îți amintești că speranța moare ultima, dar moare şi ea de cele mai multe ori, iar pentru a nu pierde chiar toți banii închizi pariul. Betano îți oferă înapoi 50 RON şi așa mai diminuezi pierderile.

Dacă vrei să afli mai multe despre opțiunea de cash out, recomand să accesezi acest LINK

 

Pe ce pot da la Betano Cash Out?

Opțiunea de închidere pariu de la Betano poate fi utilizată pe fotbal, baschet, tenis și volei, atât la pariuri simple cât și multiple. Ea este oferită la majoritatea tipurilor de pariuri, dar sunt și excepții. De exemplu nu vei putea utiliza această opțiune la pariuri de tipul șansă dublă, DNB (Draw No Bet), victorie la zero, pauză/final, câștigă ambele reprize, câștigă orice repriză, marchează în ambele reprize, marchează în orice repriză.  La pariuri populare precum câștigător meci sau total goluri / puncte poți utiliza această opțiune fără probleme.

Deschide cont acum la Betano dacă vrei să ai control total asupra pariurilor tale!

Deci ce mai aștepți? Controlul pariurilor tale este în mâna ta cu noua opțiune de cash out de la Betano! În același timp te poți bucura și de un bonus atractiv pentru prima depunere despre care am vorbit AICI.

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii