Prima experiență la Betano, vezi cum a decurs totul!

5,1k 0

Din dorința de a afla dacă acest site merită cu adevărat atenția pariorilor l-am testat timp de câteva zile și am ajuns la niște concluzii care sper că vor fi de folos celor care sunt indeciși. To bet or not to bet with Betano (D.ONJN 172/30.01.2017): that is the question!

VEZI SITE-UL BETANO ȘI DECIDE SINGUR DACĂ MERITĂ SĂ JOCI!

PRIMA EXPERIENȚĂ CU BETANO - LUCRURI CONSTATATE

1. La prima vizită site-ul nu iese cu nimic în evidență

Însă acesta se încarcă rapid și îți arată într-un mod simplist cam tot ceea ce are mai important de oferit: bonusul de înregistrare, promoțiile, evenimentele sportive de top și evenimentele live din acea zi, biletele sugerate și accesul rapid la întreaga ofertă sportivă. Îmi place că are un aranjament care lasă impresia de “aerisit”, ceea ce reprezintă un plus dacă nu agreezi ca un site de pariuri să fie întortocheat, cu zeci de widget-uri și secțiuni inutile.
 

2. Înregistrarea unui cont nu implică mari eforturi

Acest proces se realizează în 3 pași mari și lați după ce ai dat click pe butonul de Înregistrare. În câteva minute ești pregătit să începi aventura pe Betano. Dacă vrei un ghid pas cu pas care să te învețe să deschizi un cont accesează ACEST LINK

1.png


3. Depuneri minime foarte accesibile pentru bugetul oricui

De îndată ce te loghezi, în partea dreaptă a numelui de utilizator te întâmpină un buton de depunere care te redirecționează către modalitățile de plată pe care le poți utiliza: card de credit (20 – 20.000 RON), Skrill (20 RON – 20.000 RON) Paysafecard (20 RON – 4000 RON), Neteller (40 RON – 40.000 RON) și transfer bancar (fără limite prestabilite). Există și facilitatea Skrill 1-Tap pentru a depune într-un mod mult mai rapid cu Skrill.
 


4. Bonus atractiv pentru prima depunere

Betano își întâmpină clienții cu un bonus foarte atractiv pentru prima depunere, care are condiții clare și simple de înțeles și de îndeplinit. Nu voi divulga aici în ce constă bonusul, ci te invit să accesezi ACEST LINK

 
5. Sunt oferite și câteva promoții foarte interesante

 Miza înapoi la 0-0, Marjă 0% sau Bonus multiplu sunt doar câteva din aceste promoții. Din nou, acestea ies în evidență prin condițiile foarte lejere. Trebuie menționat și faptul că Betano nu prea are obișnuința să schimbe constant promoțiile, ea venind constant cu aceleași promoții. 

3.png

 

6. Găsim foarte ușor ceea ce căutăm

Accesarea ofertei de pariuri pre-meci se realizează foarte ușor prin intermediul meniurilor de navigație de sus sau din partea stângă a site-ului. Remarc încă o dată cât de repede se încarcă și cât de bine a fost gândit acest site în ceea ce privește organizarea conținutului. Totodată, mă încântă faptul că pe măsură ce navighez prin ofertă descopăr mici detalii care îmi ușurează căutarea:

 • Se specifică în dreptul evenimentului sportiv dacă promoția “Marja 0%” este disponibilă (și pentru ce piețe);
 • Se specifică în dreptul evenimentului sportiv dacă va exista transmisiune video;
 • Se pot sorta evenimentele în funcție de cote (1.05 la 1.60, 1.05 la 1.20, 1.20 la 1.40, 1.40 la 1.60 s.a.m.d.);
 • Sunt așezate în fruntea listei evenimentele/competițiile de top și pariurile speciale pentru acestea, ba chiar se pot seta până la 20 de competiții care să apară întotdeauna sus, fără a mai fi nevoit să cauți prin ofertă.

7. Platforma de pariuri live Betano este una performantă 

Platforma de pariuri live nu se lasă mai prejos, aceasta fiind la fel de bine structurată, cu evenimente dintre cele mai diverse pe care se pot plasa pariuri cu ușurință. Nu se irosește deloc spațiul, fontul este mic pentru a încadra cât mai multă informație în pagină, iar deschiderea fiecărui eveniment evidențiază sumedenia de piețe disponibile. Observ că:

 • Majoritatea evenimentelor live au si transmisiuni video (este necesar sa ai bani in cont pentru a putea viziona);
 • Statisticile sunt afișate în două moduri (la alegere, dintre clasic sau 3D);
 • Transmisiunea video poate fi blocată, astfel că poți intra în alte evenimente live pentru a vedea oferta sau a plasa un alt pariu fără a întrerupe transmisiunea video – o facilitate excelentă pe care nu țin minte să o mai fi întâlnit pe un alt site de pariuri;
 • Timpul de așteptare din momentul apăsării butonului “Pariază acum” până la plasarea efectivă a pariului este foarte mic, ceea ce va fi de real folos pariorilor care obișnuiesc să parieze pe diverse piețe pentru care timpul de reacție este crucial. Există și opțiunile “Accept cote mai mari” și “Accept orice modificare a cotelor” care fac plasarea pariurilor live să fie foarte rapidă, indiferent de cât de repede se actualizează cotele.

4.png


8. Validare rapidă a pariurilor

Am observat că atât pariurile pre-meci cât și cele live sunt validate rapid, undeva de la câteva secunde până la maxim 1 minut. Acesta este desigur un avantaj important. 

 
9. Serviciul de relații cu clienții nu dezamăgește

Acesta este disponibil în limba română și accesibil prin Live Chat, telefon (apel telefonic invers) și email ([email protected]). Serviciul de relații cu clienții este activ zilnic între orele 10:00 și 22:00. Am interacționat puțin cu operatorii și au răspuns prompt de fiecare dată la întrebări. Nu știu, însă, cât de bine sunt instruiți și câte atribuții au când vine vorba de situații mai complexe și dificile pentru pariori.
 

10. Aplicație excelentă pentru mobil

Am ajuns la partea care contează foarte mult pentru pariori: platforma mobilă. Deși încă mai există site-uri care din motive necunoscute aleg să ignore acest lucru, importanța platformei mobile este foarte mare. Să nu uităm că peste 50% din traficul de pe internet se face de pe telefonul mobil, iar inclusiv în cazul industriei pariurilor online peste 50% din venituri sunt obținute ca urmare a rulajului de pe telefonul mobil. Din fericire, Betano (vezi site-ul agenției) n-a ignorant deloc această platformă ci a optimizat-o foarte bine.

 • Unul dintre lucrurile extrem de importante este să se miște rapid sau dacă nu, cel puțin decent, pe orice fel de smartphone, indiferent de sistemul de operare. Am încercat platforma pe iOS, Android și Windows Phone, iar experiența a fost una plăcută pe toate cele 3 sisteme de operare.

 • Vizual, platforma mobilă este impresionantă, iar cei de la Betano sunt de admirat pentru că au reușit să înglobeze atât de bine majoritatea opțiunilor pe care le au pe site-ul desktop. Nu vei simți în niciun moment că-ți lipsește ceva anume sau că ești limitat în a plasa pariuri sau a vizualiza ceva legat de contul tău în momentul în care n-ai acces la un PC sau un notebook. Poți depune (prin toate modalitățile de plată), poți plasa pariuri pe toate piețele, poți consulta ușor oferta, poți vedea istoricul detaliat, poți vedea transmisiuni live, statistici, poți retrage și multe altele. Per total, platforma pentru mobil înlocuiește cu succes site-ul desktop.

 • Cei cu IOS și Android se pot bucura și de o aplicație foarte performantă pentru mobil, care vine cu un lucru complet inovativ: posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală. Află mai multe: https://pariurix.com/pariuri-pe-mobil-si-tableta-la-betano.html

 

PĂRERI BETANO - VEZI CONCLUZIILE MELE FINALE

 • Betano (înregistrează-te și tu) mi-a lăsat o impresia foarte bună, în mare parte din punct de vedere tehnic. Este un site care nu-ți pune bețe-n roate, nu îți creează niciun fel de dificultate în momentul în care vrei să plasezi un pariu (de pe desktop/mobil) și are absolut toate facilitățile de care ai putea avea nevoie. Este departe de a fi perfect, pentru că în zilele de test am întâlnit și ceva bug-uri, însă uitându-mă la alternativele pe care le am, Betano este cu adevărat remarcabil din acest punct de vedere.
 • Oferta de bonusuri și promoții nu m-a atras atât de mult, probabil pentru că nu pun mare accent pe aceste lucruri în momentul în care doresc să pariez, însă e bine de știut că acestea există, sunt decente, iar condițiile sunt mai mult decât acceptabile pentru cei interesați.
 • Oferta de pariuri live nu este cea mai bună, nu pot spune că m-a dat pe spate numărul evenimentelor care sunt live, însă este puțin probabil să dezamăgească un parior pe termen lung. Consider că oferta este acceptabilă și acoperă fix cele mai importante evenimente.
 • Oferta de pariuri pre-meci este foarte diversă, cuprinde aproape tot ce vrei și ce nu vrei, astfel că nu ai prea multe lucruri de reproșat. Sigur, uneori constați că lipsesc piețe care de regulă se regăsesc pe alte site-uri, însă per total nu simți că ești dezavantajat dacă pariezi la Betano.
 • Cotele sunt bune, ba chiar în foarte multe cazuri am observat că acestea sunt mai mari decât pe multe alte site-uri concurente.
 • Acum, mai există câteva aspecte foarte importante care nu pot fi descoperite într-un timp atât de scurt. Nu se știe cum vor gestiona lucrurile ce țin de limitări de pariuri, retrageri mari, probleme tehnice, corectitudine, însă ceea ce am spus mai sus îmi dă speranța că Betano poate fi un site în care poți avea încredere pe termen lung.

Deschide un cont Betano pentru a profita de pe urma facilităților oferite!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Autor