Pariuri live și streaming live la agenția de pariuri online Betano

2021-01-06 11:14:00 5,4k 0

Pariază live la agenția de pariuri online Betano în timp ce urmărești live stream evenimentele sportive preferate! Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) este una din agențiile mele de pariuri preferate din ziua în care a intrat pe piața din România. Unul din lucrurile care îmi place cel mai mult la ea este combinația între platforma de pariuri live și serviciul de transmisiuni live video. În mod normal nu prea se poate una fără alta (cum pariezi live dacă habar nu ai ce se întâmplă pe teren), deși este drept că sunt destui pariori care plasează pariuri în timp real fără a urmă respectivul joc. Mi se pare o mare greșeală, dar acesta este un alt subiect despre care am vorbit mai pe larg AICI.

Pariază live la această agenție și urmărește în direct meciurile preferate din România Liga 1 sau din alte competiții de top!

Ideea este că un parior care se bazează mai mult pe cunoștințele sale și mai puțin pe noroc va paria live doar la agenții unde poate urmări live video desfășurarea jocului, iar Betano (deschide un cont acum) este la momentul de față una din puținele agenții din România care oferă această facilitate. Pentru a vedea o listă completă cu casele de pariuri licențiate care au un serviciu de live streaming accesează acest articol: ”Meciuri Live Online - descoperă toate metodele prin care poți urmări transmisiuni live gratuit


Platforma de pariuri live Betano

Betano are o platformă de pariuri live destul de stabilă și performantă din punct de vedere tehnic, astfel încât vei putea paria în condiții mai mult decât decente. De fapt sunt meciuri unde la Betano vei găsi cele mai rapide actualizări de cote și informații, iar asta înseamnă că și pariurile sunt blocate mai rar ca în alte părți. Este adevărat că oferta live este per total mai săracă decât ce găsim la Unibet, Netbet sau Fortuna, mai ales la tenis, dar și la alte sporturi. Totuși la fotbal oferta este comparabilă cu cea a operatorilor de top, și vine chiar cu câteva plusuri. De exemplu Betano este singura casă de pariuri alături de Netbet care oferă pariuri live pe cornere la meciuri din România Liga 1, doar că aici oferta este mai bogată. 
 

Platforma Betano live streaming

Betano oferă peste 24,000 de transmisiuni live video anual, acoperind atât competiții importante de fotbal, cât și campionate de mâna a doua. Nu lipsesc transmisiunile din tenis, baschet sau handbal. Îmi place faptul că pot urmări meciul dorit exact din fereastra din care pariez, și nu am nevoie decât de o balanță pozitivă a contului de pariuri pentru a face acest lucru. De exemplu în urmă cu vreo 3 săptămâni am pierdut aproape toți banii pe care îi aveam pe cont, dar am lăsat vreo 0,40RON. Pare o sumă modică cu care nu pot face nimic, dar ea este mai mult decât suficientă pentru a îmi oferi acces la toate transmisiunile live oferite de Betano. Și crede-mă că se merită din moment ce sunt acoperite câteva competiții foarte populare, printre care și România Liga 1 la care Betano are exclusivitate! 
 

Pariuri și transmisiuni Betano live de pe mobil

Am un Iphone, iar astfel am putut instala aplicația Betano pe telefonul meu, aplicație ce îmi permite să pariez live video și să urmăresc meciurile dorite din mers, de oriunde m-aș afla. Și pentru Android a fost lansată ulterior aplicația de pariuri, dar la momentul actualizării acestui articol ea încă nu oferea toate facilitățile disponibile pe IOS. Chiar și așa tot poți paria în timp real în condiții foarte bune!

Per total Betano Live este o alegere foarte bună pentru pariorii care vor să parieze live în condiții bune, dar care nu vor să o facă fără a ști ce se întâmplă pe teren în acel moment. Mie chiar îmi place să mă joc aici, și îți recomand și ție să încerci acest site de pariuri online.

Pariază live la această agenție și urmărește în direct meciurile preferate din România Liga 1 sau din alte competiții de top!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult