Pariuri de pe mobil la Betano

Mereu când apare o agenție nouă de pariuri licențiată în România, primul lucru pe care îl fac este să testez tot ce oferă aceasta. Având deja cunoștințe solide despre serviciile similare ale concurenței (că deh, asta fac toată ziua), nu îmi este deloc greu să fac o comparație rapidă și să remarc rapid un serviciu sau o funcție care iese în evidență. Recunosc că nu mi se întâmplă prea des să fiu impresionat, dar mi s-a întâmplat atunci când am testat aplicația de pariuri pentru IOS a celor de la Betano (deschide un cont acum). Hai să îți povestesc ce are aceasta atât de deosebit. Înainte de toate trebuie spus că aceasta poate fi găsită în AppStore sub numele simplu de ”Betano”. Despre Android voi vorbi mai jos.

VREI SĂ JOCI LA BETANO DE PE MOBIL? DESCHIDE CONT ACUM!
 


Poți rămâne logat pe veci la Betano

Atunci când am pornit prima dată aplicația și am dat să mă loghez, am avut surpriza plăcută de a vedea că pot bifa o căsuță care îmi permite să rămân mereu logat. Și chiar merge; pariez din mers la Betano  (D.ONJN 172/30.01.2017) de mai bine de o lună și nu a trebuit să mă reloghez niciodată. Poate că nu pare mare lucru la prima vedere, dar pariază vreo 3-4 ore pe un site mobil unde te deloghează din 10 în 10 minute, și ai să înțelegi de ce apreciez această funcție. Nimic nu este mai enervant decât atunci când vrei să pui un pariu (poate unul live unde ai doar câteva secunde la dispoziție) să apară un mesaj care să îți spună că trebuie să te loghezi din nou. Astfel poți pierde pariuri importante, te poți umple de nervi, și mai pierzi și timp introducând la nesfârșit aceleași date de logare.
 

Adaugă în prim plan tot ce te interesează

Am intrat pe pagina de pariuri live, unde am avut parte de o nouă surpriză plăcută deoarece am văzut că pot adăuga la favorite tipurile de pariuri preferate. Din nou, nu pare mare lucru la prima vedere, dar trebuie să pariezi live din mers mai mult ca să înțelegi importanța acestei funcții. Gândește-te că ai în mână un telefon cu ecran de 4-5.5 inch, și ai peste 100 de tipuri de pariuri afiaște într-o listă lungă care nu se mai termină. Când plasezi pariuri în timp real și fiecare secundă contează, este important să poți scoate în prim plan tot ce este mai important pentru tine. Nu am înțeles niciodată de ce, dar aproape toate agențiile online evită să adauge opțiunea de favorite pe mobil. În afară de Betano, doar 1-2 agenții mai oferă această funcție. Poate o fac intenționat ca să îți fie mai greu să pariezi, sau poate cred eu prea mult în teoria conspirației, dar cert este că la Betano este o adevărată plăcere să pariezi live din mers. 
 

Pariuri live prin comandă vocală la Betano

Aceasta este o altă funcție pe care nu o pot ignora, pentru că nici un alt operator nu o oferă. Practic poți activa microfonul și poți dicta un pariu: întâi spui suma pe care o pariezi, și apoi numele echipei. Am fost surprins să văd că pot vorbi direct în română, și că aplicația înțelege perfect dacă zic ceva de genul ”cincizeci de lei Steaua București”. Pariul va apărea pe ecran, și rămâne doar de dat un click pentru a îl confirma. Momentan pot fi plasate prin comandă vocală doar pariuri live de tipul 1x2 (de fapt pe x nu prea m-am prins cum), și pot fi deschise anumte pagini (un anumit campionat, un anumit sport, fereastra de depuneri etc). Aceasta funcție este mai degrabă de ”fițe”, și ar mai merge îmbunătățită în timp pentru a fi cu adevărat utilă, dar și acum poate ușura cu mult viața pariorilor care nu petrec mult timp la calculator.

betano-mobil-2.png


Aplicația Betano oferă și alte funcții

Am văzut că aplicația mai oferă și alte avantaje: pot seta notificări să primesc informații de la meciurile care mă interesează, pot urmări live video meciurile transmise live și am acces la absolut toate pariurile și opțiunile disponibile pe PC. Plus că timp de o lună cât am folosit-o constant, nu mi s-a blocat o dată, deci este o aplicație stabilă. Datorită tuturor acestor aspecte, aplicația de pariuri din mers Betano a devenit preferata mea.
 

Cum stau lucrurile când vine vorba de telefoanele și tabletele cu Android?

Tot ce am scris mai sus este valabil pentru aplicația Betano pentru IOS. Inițial pentru Android nu era oferită vreo aplicație de pariuri,deci ar fi trebuit să joci direct din browser. Recent însă a fost lansată și programul de pariuri pentru Android, dar care încă are nevoie de mici îmbunătățiri, deoarece nu oferă toate facilitățile disponibile pe IOS. Mai multe despre aceasta găsești aici: https://pariurix.com/betanocom-acum-si-pe-android.html.

Pentru mine concluzia este foarte simplă: aplicația Betano pentru IOS este numărul 1 în România în acest moment, și posibil ca și cea pentru Android să fie în viitorul apropiat dacă vor fi implementate toate funcțiile disponibile deja pe Iphone / Ipad.

Deschide un cont acum la Betano și vei primi un bonus atractiv pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!