Păreri Betano – te-ai jucat la această casă de pariuri online? Ce impresie ți-a lăsat?

2021-01-06 11:14:00 7,5k 1

Păreri Betano – te-ai jucat la această casă de pariuri online? Ce impresie ți-a lăsat? În paragrafele următoare îți voi prezenta concluziile mele după mai bine de un an de pariat constant la Betano.ro, ca să știi dacă merită sau nu să deschizi un cont. Iar dacă vrei să citești despre Betano păreri ale altor utilizatori PariuriX, atunci te invit să accesezi forumul nostru de discuții.

Deschide acum cont la această casă de pariuri online recomandată de PariuriX!

 

Păreri Betano – o agenție nouă, dar care m-a convins rapid

Betano a intrat pe piața din România abia în 2016, iar eu am fost unul din primii clienți ai aceste case de pariuri. Încă din prima zi în care am intrat pe site mi-am dat seama că s-ar putea să devină una din agențiile mele preferate. Cu ce m-a convins așa rapid? În primul rând cu interfața site-ului betano.ro, care este una simplă și intuitivă, astfel încât m-am obișnuit cu ea imediat fără nici o bătaie de cap. Plus că am văzut că site-ul e stabil și se mișcă bine, lucru cu care majoritatea operatorilor nu se pot lăuda din prima zi de activitate.

Apoi am aflat că Betano a venit din prima cu un bonus atractiv de bun venit și câteva promoții simple, cu condiții clare și fără termeni ascunși. Pentru mine asta e important, că dacă stau să pierd jumătate de oră să găsesc un paragraf amărât de regulament, cum am pățit prin alte părți, renunț din prima.  Aplicația cu comandă vocală pentru IOS, ceva unic pentru România, a reprezentat un nou plus. Deci prima impresie a fost una pozitivă.

 

După mai bine de un an am rămas client fidel Betano

Acum deja a trecut mai bine de un an de când am cont aici, și nu pot spune că am dat de-a lungul timpului de probleme deranjante. M-am mai uitat prin topicul de discuții Betano de pe forumul PariuriX, și am văzut că mai mulți pariori reclamau faptul că agenția limitează rapid. Acum nu știu ce să zic, eu nu am avut probleme de genul acesta, deși mai mult am câștigat decât am pierdut.

Faza e că Betano ține mult la respectarea regulamentelor ca la carte, așa că am presimțirea că mulți pariori sunt limitați din alte motive, nu neapărat pentru că ar fi profitabili. Am detaliat subiectul în acest articol, nu mai reiau. Am mai citit în urmă cu ceva timp și despre problema unui parior căruia i-au fost confiscați banii de pe cont pentru că i-a expirat cartea de identitate, și nu a trimis o copie nouă înainte de data expirării (detalii aici). Din nou, s-a concluzionat că agenția doar a respectat legile în vigoare, și că banii respectivi au ajuns la bugetul statului, nu au rămas la Betano. Mai mult decât atât, operatorul a compensat pariorul trimițându-i echivalentul ultimului depozit, lucru pe care nu era obligată să îl facă.

Într-adevăr, cei de la Betano sunt mai stricți ca alții (inclusiv la verificarea contului KYC), dar atâta timp cât respecți regulamentele nu ar trebui să întâmpini probleme.

 

Păreri Betano - care sunt punctele forte ale agenției?

În primul rând eu aici pariez pe Liga 1 România. De ce? Fiind sponsorul oficial al competiției, Betano.ro (L1170664W000663) vine cu o ofertă sportivă foarte bogată și diversificată pe meciurile din campionatul inten. Eu unul nu am găsit în alte părți atât de multe pariuri de lungă durată, pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori ca aici. Mai mult decât atât, este singurul operator licențiat care transmite live video meciurile din Liga 1 Betano, deci pot urmări gratuit partidele favorite de pe calculator sau mobil atâta timp cât am o balanță pozitivă a contului de pariuri. Acesta este și motivul pentru care întotdeauna las măcar 0,50RON pe cont.

Oferta sportivă este bogată și pe alte competiții, la fel și oferta de transmisiuni live video care acoperă campionate de top precum Spania La Liga, Franța Ligue 1 sau Germania Bundesliga, dar și meciuri de mâna a doua. Oferta live nu pot spune că este cea mai bună, dar oricum ar trebui să mulțumească majoritatea pariorilor. Ideea este că la tenis de exemplu nu vei găsi la fel de multe meciuri ca în alte părți, dar pe de altă parte la fotbal oferta se ridică la nivelul altor operatori de top. Cotele sunt și ele ok, atât pre-meci cât și live, dar oricum eu unul urmăresc mult partidele la care este oferită Marjă 0%.


Păreri Betano - Concluzii finale

Ca orice altă agenție licențiată, Betano nu este perfectă, una din problemele principale fiind lipsa handicapurilor asiatice. Dar din punctul meu de vedere Betano.ro este în acest moment una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online licențiate în România. Eu oricum joc simultan la mai multe agenții de pariuri sportive, ca să pot profita la fiecare de pe urma avantajelor oferite.

Tu ce părere ai despre Betano? Ai jucat până acum aici? Te invit să dai un reply mai jos.

Deschide cont și joacă la Betano, sponsor oficial Liga 1 Betano!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii