10 oferte speciale disponibile tot timpul la Betano

1,6k 0

Toate casele de pariuri online licențiate oferă pachete de bun venit, mai mult sau mai puțin atractive, pentru a atrage clienți noi. Însă doar câteva dintre ele vin cu o gamă largă de oferte pentru jucătorii actuali. Poate cea mai bună astfel de ofertă în 2020 o are Betano, și asta pentru că pune la dispoziția jucătorilor câteva promoții disponibile tot timpul. Însă capitolul la care se diferențiază Betano față de restul este acela că ofertele disponibile nu au condiții de rulaj atașate, și poți beneficia de pe urma lor natural, fără a face vreun compromis anume.

Deschide cont și profită acum de pe urma acestor oferte speciale!

 • 100% pachet de bun venitaceasta este oferta destinată clienților noi. Suma depusă de tine va fi dublată în limita a 500RON; depui 500RON și joci cu 1,000RON! Este singura din ofertele prezentate în acest articol cu condiții de rulaj atașate; suma depusă și cu fondurile extra (100% din depozit) trebuiesc rulate de 5 ori la pariuri sportive sau de 12.5 ori la jocuri de cazino înainte de a putea fi retrase. Pentru rulaj la pariuri sportive contează doar pariurile care au o cotă minimă de 1.60 (1.30 per selecție). La prima depunere vei mai primi și până la 500 de rotiri gratuite la casino, exclusiv prin PariuriX!

 • Miza înapoi la 0-0 - Plasează la Betano.ro un pariu de tipul Pauză / Final sau Scor Corect, iar dacă pariul tău este pierzător primești înapoi integral suma pariată, fără nici un fel de condiție atașată! Această ofertă se aplică doar la pariurile single pe fotbal. Este adevărat că mai sunt și alte case de pariuri online care vin cu ceva similar, dar trebuie să recunosc că oferta Betano este cea mai bună. De ce? În primul rând ea este valabilă la orice meci de fotbal, din orice campionat și fără vreo restricție. În al doilea rând, suma rambursată nu este supusă vreunei condiții de rulaj și nici nu are atașate diferite condiții pentru acordare. Poți paria orice sumă dorești, iar banii înapoiați de Betano îl poți utiliza în orice mod doreștii.

 • BetCombo – Aceasta este opțiunea care îți permite să plasezi pariuri multiple pe același meci! Accesează meciul de fotbal dorit din meniul de sporturi. Selectează opțiunea BetCombo din partea superioară a meciului pentru a filtra pariurile ce pot fi combinate. Alege de la 2 la 7 opțiuni de pariere pentru a le adăuga pe același bilet și a crea un pariu multiplu. Simplu și rapid!

 • Streaming Live – Ai posibilitatea de a urmări gratuit evenimentele sportive preferate din cele mai importante competiții din lume! Printre transmisiunile disponibile sunt incluse meciuri din Spania, Germania, Italia, Franța și multe altele!

 • Pierdere la limită - Prin intermediul promoției ”Pierdere la limită”, Betano îți înapoiază banii pariați dacă pierzi un singur meci pe bilet! Biletul tău de pariuri trebuie să conțină între 5 și 10 selecții din fotbal sau baschet de cotă minim 1.65 fiecare. Biletul trebuie să fie simplu, deci să aibă o singură variantă câștigătoare. Pariurile plasate în sistem sau cu bancheri nu pot lua parte la această promoție. Încă ceva important de care trebuie să ții cont: biletul trebuie să conțină doar pariuri pre-meci.

 • Marjă 0% - Așa cum deja probabil știi casele de pariuri online câștigă bani de pe urma pariorilor prin faptul că oferă de obicei un payout de 88%-95%, ceea ce înseamnă că din toți banii mizați pe un eveniment sportiv, aproximativ 5%-12% rămân la agenție. De aceea la un pariu cu două opțiuni și șanse egale de reușită nu vei vedea niciodată cote de 2.00 / 2.00, ci mai degrabă de 1.80 / 1.80 (payout 90%), sau în cel mai bun caz 1.90 / 1.90 (payout 95%). Și cotele Betano.ro sunt similare, pentru că și această agenție trebuie să câștige bani la fel ca și concurența. Dar ea a venit cu această promoție foarte interesantă prin care la unele partide de top ale zilei oferă payout de 100% la pariurile simple pe câștigător meci la fotbal, baschet, volei și tenis. Asta înseamnă avantaj 0 pentru agenție! Deci dacă ar fi să pariezi sumele corecte pe fiecare rezultat posibil al unui meci, atunci ai câștiga fix cât ai investit. Evident, nu ai de ce să faci asta, dar îți zic ca idee ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba. Prin intermediul acestei promoții Betano poți astfel să te bucuri de cele mai mari cote de pe piață pentru meciurile tale preferate!

 • Bonus multiplu - Mărește-ți câștigurile la pariurile multiple plasate la Betano cu până la 50%! Un profit substanțial fără nici un risc suplimentar! Plasează un pariu multiplu cu minim 4 selecții și maxim 10 selecții (fiecare de cotă 1.50+), și vei primi un bonus cuprins între 10% și 50% după cum urmează:

  • 4 selecții: 10%
  • 5 selecții: 15%
  • 6 selecții: 20%
  • 7 selecții: 25%
  • 8 selecții: 30%
  • 9 selecții: 40%
  • 10 selecții: 50%
 • Cere un pariu – Prin această opțiune poți solicita pariuri sau piețe noi de pariere, cote personalizate și limite crescute de pariere.

 • Avans de 2 seturi - Are tenismenul pe care ai pariat două seturi avans? Ai câștigat direct pariul tău! Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două Seturi, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

 • Avans de 2 goluri - Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău! Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Deschide cont și profită acum de pe urma acestor oferte speciale!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult