Înainte de a deschide un cont nou la BETANO citește aici!

15,0k 2

Înainte de a deschide un cont nou la Betano (D.ONJN 172/30.01.2017sunt câteva lucruri importante pe care trebuie neaparat să le cunoști și pe care ți le voi prezenta în cele ce urmează.

Joacă și tu acum la Betano, una din agențiile de pariuri sportive recomandate de PariuriX!

 

1. Atenție la bonusul pentru pentru prima depunere!

Betano oferă un bonus pentru prima depunere la pariuri sportive foarte tentant, dar nu voi prezenta bonusul aici deoarece o ofertă valabilă acum este posibil să nu mai fie valabilă peste jumătate de an. De aceea cel mai bine este să accesezi ACEST LINK deoarece aici oferta de bun venit este actualizată constant. Nu uitați să citiți termenii și condițiile, diferă de la site la site, acordați o atenție sporită să fiți siguri că vă convin condițiile. Între noi fie vorba, este unul dintre cele mai bune bonusuri la ora actuală.
 

2. Primești bonus la depunerile prin SKRILL

Pentru majoritatea dintre noi, SKRILL este un portofel electronic de care ne folosim foarte des pentru a depune și retrage bani la casele de pariuri online. Trebuie știut că la BETANO (deschide un cont acum) pentru bonusul pentru prima depunere se califică inclusiv depunerile prin Skrill, ceea ce este important de precizat pentru că multe agenții concurente nu oferă bonusul prin această metodă de plată sau nu ofereau la momentul publicării acestui aticol.
 

3. Prinde cele mai mari cote prin promoția Marjă 0

Betano are o oferă numită ”Marjă 0” prin care oferă cote excepționale și un payout de 100% la unele pariuri, dar nu la toate! Cum poți ști care pariuri oferă profit 0% pentru casa de pariuri? În primul rând este vorba doar de pariuri pe câștigător meci la fotbal, tenis, baschet și volei. În al doilea rând, pentru această promoție se califică doar meciurile care au în dreptul lor un simbol reprezentat printr-un cerc roșu ce conține textul ”0%”. Acest simbol este vizibil atât de pe PC cât și de pe dispozitive mobile. Mai jos ai un exemplu, iar pentru a afla mai multe despre această promoție accesează link-ul: https://pariurix.com/cote-exceptionale-la-betano-payout-100-si-0-profit-pentru-casa-de-pariuri.html

pariuri-marja-0.png


4. Verifică cu atenție toate promoțiile

Fiecare operator are oferte promoționale prin care încearcă să atragă pariorii, dar mulți dintre pariori nu citesc cu atenție termenii și condițiile, lucru care poate provoca neplăceri de ambele părți.

Betano (deschide un cont acum) vine cu două oferte foarte interesante : ”Bonus multiplu” (primești un bonus de maxim 50% la pariuri multiple cu 4-10 selecții de cotă +1.50) și ”Pierdere la limită” (ești rambursat la pariurile multiple cu 4-10 selecții de cotă +1.65 dacă te scoate un singur meci).

Trebuie să știi că nu toate pariurile se califică pentru aceste promoții. Se califică cele pe fotbal de tipul 1x2, peste/sub și GG/NG plasate pe Liga Campionilor, Europa League, Premier League, Primera Division, Ligue 1, Bundesliga, Serie A și Euro 2016, dar și cele pe baschet puse pe victorie, handicap, peste/sub plasate pe NBA, Euroleague și prima ligă spaniolă.

Nu uita nici de ”Miza înapoi la 0-0”, suma pariată este rambursată integral DOAR la pariurile pierzătoare pe anumite tipuri de pariuri cum ar fi pauză/final și scor corect, valabilă la absolut orice meci cu condiția că acesta să se încheie fără goluri înscrise.
 

5. Poți vinde biletul în orice moment prin funcția CASH OUT

Mulți pariori nu știu de această funcție care a devenit foarte populară în rândul operatorilor online, de acea am ținut să menționez că la Betano este oferită o funcție de ”Cash Out” prin care poți închide pariurile aflate în desfășurare, dar și o funcție numită ”Pariuri Populare” care îți arată care sunt cele mai jucate cinci pariuri din ziua respectivă.
 

6. Pariază prin comandă vocală

Revoluția tehnologică în domeniu este realizată prin aplicația de mobil a celor de la Betano care poate fi controlată prin comandă vocală, dar la momentul actualizării articolului opțiunea era disponibilă doar pe IOS. Mai multe informaţii despre această opţiune afli din articolul https://pariurix.com/aplicatia-de-mobil-betano-cu-comanda-vocala.html.
 

7. LIGA 1 LIVE ONLINE GRATUIT

Trebuie neaparat să știi că ai meciurile din Liga 1 live online gratuit. Sunt oferite transmisii live video ce pot fi urmărite atât de pe PC cât și din cadrul aplicației de pe mobil, dar nu pot fi urmărite din cadrul site-ului pentru mobil. Trebuie să ai o balanță pozitivă a contului pentru a putea avea acces la acest serviciu. Este suficient să ai 0.5 RON. Află mai multe!8. Lipsesc handicapurile asiatice

Deși are una dintre cele mai bune oferte de pe piață, momentan Betano nu oferă pariuri pe handicapuri asiatice la fotbal, ceea ce este un lucru pe care iubitorii de pariuri asiatice trebuie să îl cunoască. În schimb sunt oferite handicapuri europene. Din discuțiile pe care le-am avut cu dânșii se pare că vor ține cont de feedbackul nostru și e posibil ca în curând să le introducă în ofertă.


9. Nu are cameră de poker

Mulți pariori din România sunt și mari amatori de poker și s-au obișnuit să joace în același loc. Acest operator nu are momentan o cameră de poker, dar are un cazino online ce conține multe sloturi interesante, dar și câteva jocuri de masă ce merită încercate.

Acum ești pregătit! Deschide un cont Betano și profită de pe urma facilităților oferite!


Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii