Ghid pariuri online Betano

Erai în căutarea unui ghid pariuri online Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)? Atunci ești în locul potrivit deoarece în cele ce urmează îți voi arăta cum poți deschide un cont nou, și ce ai de făcut pentru a efectua o depunere și pentru a îți verifica contul de pariuri. Dacă ești în schimb în căutarea unei recenzii amănunțite despre această agenție de pariuri online, atunci te invit să accesezi acest link: https://pariurix.com/agentii/betano.


GHID PARIURI ONLINE BETANO - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

 1. Cum deschid cont la Betano?

 2. Verificarea contului de pariuri

 3. Cum depun bani să pariez?

Cote bune, bonus atractiv și ofertă bogată - deschide cont la Betano acum!

 

1. CUM DESCHID CONT LA BETANO?

click aici iar din colțul dreapta sus a paginii accesează opțiunea ”Înregistrare acum”. Se va deschide un formular format din mai multe părți care trebuie completat după cum urmează:
 

Prima parte
 • E-mail – o adresă de mail validă, va fi necesară pentru a activa contul de pariuri
 • Nume de utilizator – un username de 5-12 caractere pe care să-l folosești de fiecare dată când te loghezi
 • Parolă – o parolă de minim opt caractere
 • Prenume – numele mic
 • Nume – numele de familie
 • Țară – România
 • Cod promo – poți lăsa necompletat, n-ai nevoie de cod pentru a aplica pentru bonusul pentru prima depunere

 
Partea a doua
 • Gen – Masculin / Feminin
 • Data nașterii – ziua în primul chenar, luna în al doilea și anul în al treilea
 • Sunteți rezident român – alege da
 • CNP – codul numeric personal de pe cartea de identitate
 • Strada – strada pe care locuiești și poți completa inclusiv numărul blocului și apartamentul
 • Oraș – orașul în care locuiești
 • Cod poștal – codul poștal corespunzător adresei tale. Îl poți afla de pe http://www.coduripostale.com/cgi-bin/index.cgi dacă nu-l știi.
 • Număr de telefon – introdu numărul tău real deoarece vei avea nevoie de el pentru a verifica contul de pariuri. Trebuie să-l treci cu prefixul țării în față (+4), exact ca în imaginea de mai jos.

deschidere-cont-2.png

 
Partea a treia
 • Întrebare de securitate – alege una din cele cinci întrebări din listă
 • Răspuns – scrie un răspuns la întrebarea de securitate; alege ceva ce să ții minte în cazul în care uiți vreodată datele contului de pariuri și ai nevoie de această întrebare pentru a le recupera.
 • Echipa favorită – selectează din listă echipa favorită
 • Am aflat de Betano de la – n-are prea mare importanță ce selectezi
 • Confirm că sunt +18 și accept termenii și condițiile – bifează această căsuță pentru a te putea înregistra
 • Înregistrează – apasă acest buton pentru a finaliza procesul de înregistrare

deschidere-cont-3.png

La toate cele trei părți este obligatoriu să completezi date reale, pentru că în caz contrar nu vei putea verifica identitatea contului de pariuri, iar astfel nu vei putea retrage bani din cont. Dacă ai urmat toți pașii de mai sus, atunci înseamnă că ai finalizat cu succes procesul de înregistrare. În acest moment vei primi două coduri: un cod de patru cifre pe numărul de telefon folosit la înregistrare și un cod de cinci cifre pe mail. Introdu cele două coduri și apasă butonul ”Activare”, după care vei fi redirecționat către contul de pariuri tocmai creat.

finalizare-inregistrare.png

 

2. VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI BETANO

De fiecare dată când te loghezi în contul de pariuri ți se va aminti că trebuie să verifici identitatea contului. Vei avea la dispoziție un anumit număr de zile pentru a face acest lucru (30 de zile conform legii), în caz contrar contul va fi dezactivat. Pentru a verifica identitatea contului este necesar să accesezi secțiunea: Contul Meu > Profil > Încărcare documente. Aici va trebui să uplodezi o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere),  o dovadă a adresei de domiciliu (factură de utilități sau extras de cont bancar), dar și o dovadă a metodei de plată folosite (de exemplu copie după card). Aceste acte pot fi atât scanate cât și fotografiate, dar important este să fie clare.

 

3. CUM DEPUN BANI SĂ PARIEZ?

Apasă pe butonul Depunere din colțul dreapta sus a paginii, după care vei fi redirecționat către un formular precum cel din imaginea de mai jos. Ai de ales între următoarele metode de plată: card, Skrill, Paysafecard, Neteller și transfer bancar. Depunerea minimă este de 20 RON indiferent de metoda aleasă și nu sunt percepute taxe.

depunere-1.png

Dacă vrei să depui cu cardul, atunci va trebui să selectezi această metodă de plată și să apeși pe butonul ”Adaugă card nou”. Se va deschide o fereastră în care trebuie completate numărul cardului, numele și data expirării, exact ca în imaginea de mai jos. Completează aceste date exact cum apar pe card.

depunere-2.png

După ce ai adăugat un card nou selectează cardul respectiv, completează suma pe care vrei s-o depui și introdu codul CVV al cardului (ultimele trei cifre de pe spate).

Dacă vrei să efectuezi un depozit utilizând Skrill, atunci tot ce ai de completat este adresa de email și suma pe care vrei s-o depui, după care vei fi redirecționat către contul tău Skrill în care va trebui să te loghezi și să autorizezi plata.

depunere-3.png

Dacă ai citit acest articol atunci ai învățat de la Pariurix cum să deschizi un cont de pariuri Betano și cum să efectuezi primul depozit. Dacă te înregistrezi acum la Betano poți aplica și pentru un bonus de bun venit foarte atractiv pe care îl poți descoperi AICI.

Click aici pentru a obţine bonusul pentru prima depunere oferit de Betano!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!