Betano oferă o secțiune de pariuri speciale pe CS U Craiova, dar și pe celelalte echipe din Liga 1 Betano!

3,1k 0

Astăzi debutează sezonul 2017 / 2018 din România Liga 1, iar cu această ocazie am aruncat un ochi peste oferta actuală a caselor de pariuri online licențiate. Fără îndoială, una dintre cele mai bune oferte pe Liga 1 poate fi găsită la agenția de pariuri sportive Betano (vezi site-ul agenției), care vine cu câteva lucruri în plus față de concurență.

Deschide cont și plasează pariuri speciale pe echipa favorită din Liga 1!

Secțiune de pariuri speciale pe CS U Craiova la Betano

În primul rând este oferită o secțiune de pariuri speciale pe prima ligă, o atenție deosebită fiind oferită celei mai renumite echipe din Oltenia. Aceasta nu este o surpriză, în condițiile în care în urmă cu doar câteva zile anunțam faptul că Betano (L1170664W000663) a devenit partenerul principal al Universității Craiova (DETALII AICI)

Oferta conține o gamă largă de pariuri de lungă durată care de care mai inedite precum:

  • Cine va da cele mai multe pase decisive
  • Peste / Sub 43.5 goluri în tot campionatul
  • Peste / Sub 53.5 puncte
  • Peste / Sub 15.5 victorii
  • Peste / Sub 5.5 victorii fără gol primit
  • Peste / Sub 11.5 penalty-uri

Lista e mult mai lungă decât cea afișată de mine, iar de aceea recomand să intri pe pagina de pariuri Betano pentru a vedea o listă completă.

Deschide cont și plasează pariuri speciale pe echipa favorită din Liga 1!

 

Pariuri speciale pe celelalte echipe din Liga 1 la Betano

Poate că în cazul lor oferta nu este la fel de bogată ca cea pe CS U Craiova, dar chiar și așa tot nu cred că găsim prin alte părți la fel de multe pariuri de lungă durată precum cele oferite de Betano.ro. Putem paria pe echipele care prind play-off-ul, pe cele care retrogradează, pe o clasare în top2 sau în afara primelor 2 locuri, și așa mai departe. Nu lipsesc pariurile pe golgheter (atât per total cât și separat pentru fiecare echipă mai importantă), dar nici pariurile combinate pe Câștigător Campionat + Golgheter.  Dar din nou, cel mai bine este să te uiți peste oferta Betano.ro pentru a vedea o listă completă cu pariurile disponibile.

 

Pariuri și promoții de top la meciurile din prima și a doua etapă

Betano.ro a fost prima agenție care a afișat cotele pentru etapa din acest weekend așa cum v-am arătat și în acest articol la momentul respectiv. Atunci erau afișate doar cotele pentru opțiunile principale de pariere, dar între timp oferta a fost îmbunătățită vizibil. În acest moment găsim peste 175 de opțiuni de pariere la fiecare meci din prima etapă, iar oferta deja conține peste 130 de pariuri și la partidele din runda a doua. 

Aviz amatorilor de pariuri pe cartonașe și cornere - v-am mai spus și sezonul trecut AICI și AICI, și profit de această oportunitate pentru a vă aminti că Betano are fără îndoială una dintre cele mai bune oferte de acest gen pe Liga 1, atât pre-meci cât și live.

Recomand să te uiiți și după pariurile cu marjă 0 de la Betano, unde poți beneficia de payout de 100% la pariurile 1x2 (ceea ce se traduce în cote excelente). Deja la prima partidă a noii ediții de campionat, CS U Craiova vs CSMS Iași, este oferită această facilitate așa cum se poate vedea în poza de mai sus!

Pariază pe Etapa 1 din Liga 1, aici ai toate cotele și meciurile și cotele!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult