Betano este casa de pariuri online cu cele mai bune cote?

4,4k 0

Este Betano casa de pariuri online cu cele mai bune cote? Află de la PariuriX! Sunt multe criterii în funcție de care pariorii aleg agenția la care să se joace. Poate să conteze bonusurile, oferta sportivă, platforma de pariuri live, posibilitatea de a paria de pe mobil și multe altele. Însă pariorii cu ceva experiență în spate sunt interesați în primul rând de cote pentru că știu că acestea pot pe termen lung chiar să facă diferența dintre a câștiga sau a pierde bani la pariuri. Și aici apare Betano

Deschide acum un cont la Betano pentru a paria pe cote de top!

În momentul de față nu este nici o agenție în România care să ofere cote cu adevărat bune, și sunt mulți la care le este dor de Pinnacle, agenție care deși avea multe minusuri, oferea de departe cele mai bune cote. În lipsa acesteia trebuie să ne mulțumim cu ce avem, și să luăm în considerare faptul că sunt operatori care au cote mai mari decât concurența.
 

Care este agenția de pariuri cu cele mai mari cote?

Este greu de spus cu exactitate pentru că cotele diferă în funcție de eveniment, meci și chiar tip de pariu. Nu există o unealtă sau un software care să calculeze media cotelor la toți operatorii licențiați de la noi din țară, așa că trebuie să ne orientăm cum putem și să facem o analiză la ochi. Mai multe despre cote la pariuri sportive am vorbit pe larg în acest articol: https://pariurix.com/cote-la-pariuri-sportive.html.
 

Betano – o agenție de pariuri cu cote bune

După ce am consultat cu atenție oferta tuturor agențiilor, am ajuns la concluzia că Betano (vezi site-ul agenției), un operator destul de nou pe piața românească, are la anumite evenimente sportive cote destul de bune. Am luat ca exemplu un meci între FC Botoșani și Steaua, am calculat payout-ul la cotele 1x2 oferite de cele mai importante agenții din România, iar lucrurile au stat cam așa:


Are Betano cele mai bune cote la pariuri sportive?

La pariul de mai sus Betano avea cele mai mari cote. Și la alte meciuri sau alte tipuri de pariuri acest operator stă bine. Dar este ea agenția cu cele mai bune cote per total? Realitatea este că dacă luăm la analizat și alte pariuri vom vedea că lucrurile stau diferit. Am luat ca exemplu meciul Poli Timișoara vs Botoșani din etapa a 4-a din Liga 1, și pariul peste / sub 2.5 goluri. De data aceasta m-am uitat peste oferta a doar cinci agenții. 

tabel-2.png

La acest pariu atât netbet.ro cât și unibet.ro au cote mai mari ca Betano, iar Fortuna le are la același nivel. Dar să luăm și un pariu live: am găsit un meci din Rusia FC Neftekhimik Nizhnekamsk vs FC Mordovia Saransk, unde scorul era de 0:0 în minutul 10 când am consultat oferta live.

tabel-3.png


Netbet, Unibet și Sportingbet ies și ele în evidență

La pariul de mai sus Netbet are cel mai mare payout, urmată de Unibet, iar Betano este din nou la egalitate cu Fortuna. Deci cotele diferă mult de la eveniment la eveniment. La unele pariuri Betano stă mai bine, în timp ce la altele unibet.ro, netbet.ro, efortuna.ro sau betfair.ro ies în evidență. Iar Sportingbet (vezi site-ul agenției), deși are cote mai mici la pariurile analizate, are și ea punctele sale forte. De exemplu la pariuri pe fotbal de tipul pauză / final: 1/2 sau 2/1 nu vei găsi nicăieri cote mai mari ca la Sportingbet.

Pentru a putea răspunde cu o acuratețe maximă la întrebarea ”Ce agenție de pariuri are cele mai bune cote?” ar fi trebuit să avem o unealtă care să compare cotele tuturor operatorilor licențiați, dar din păcate nu există așa ceva la momentul de față. Astfel de statistici există doar pentru Unibet și Sportingbet care au payout-uri medii de 92.73%, respectiv 91.73%. Din păcate pentru restul nu avem astfel de informații.
 

Pariuri cu marjă 0% la Betano

Agenția de pariuri sportive Betano (D. 3311/ 18.12.2015) mai are un punct forte: zilnic oferă la anumite meciuri din fotbal, tenis, baschet și alte sporturi pariuri pe câștigător cu marjă 0%, adică pariuri cu un payout de 100%. Nici măcar Pinnacle, la cât de bune avea cotele, nu oferea așa ceva. Este adevărat că această promoție este disponibilă doar la unele meciuri, dar de obicei sunt alese cele mai importante partide ale zilei, adică cele pe care lumea pariază cel mai mult.

Plus că această promoție nu are vreo condiție ascunsă.  Poți pune pariurile cu marjă 0% singure pe bilet dacă dorești acest lucru, nu ești obligat să le combini cu alte pronosticuri, nici să rulezi câștigul. Cum poți găsi aceste pariuri? Simplu, uită-te după simbolul încercuit în poza de mai jos. De fiecare dată când îl vezi în dreptul unui meci vei ști că acolo beneficiezi de payout-ul maxim.

Desigur, și celelalte agenții importante au promoții atractive care te pot ajuta să câștigi mai mult din pariurile tale. Netbet și Sportingbet sunt probabil operatorii cu cele mai multe promoții, dar nici Unibet (vezi site-ul agenției) nu dezamăgește deloc la acest capitol.

marja-0.png

Deschide acum un cont la Betano pentru a paria pe cote de top!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult