Cinci motive să pariezi pe Liga 1 la Betano în 2021!

3,7k 0

Descoperă 5 motive să pariezi pe Liga 1 la Betano! Prima ligă din România nu este nici cel mai puternic campionat, nici cel mai spectaculos, dar este al nostru! Și nu sunt puțini cei care aleg să parieze pe fotbalul românesc din simplul motiv că este destul de ușor de urmărit evoluția echipelor și de a afla ultimele noutăți! Plus că fiecare iubitor al sportului rege ține cu o anumită echipă, fie ea FCSB (sau Steaua, cum vrei să îi spui), Dinamo, CS U Craiova sau o altă formație. Iar când vine vorba de pariuri pe Liga 1, Betano (L1170664W000663) este fără îndoială agenția potrivită la care să joci. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE ROMÂNIA LIGA 1 BETANO!

TE AȘTEAPTĂ PÂNĂ LA 500RON BONUS!

Nu faptul că a fost sponsor oficial al competiției pentru sezoanele 2017 / 2018 și 2018 / 2019 ar trebui să te convingă să deschizi un cont, ci beneficiile pe care această colaborare le aduce cu sine. De aceea în cele ce urmează vreau să îți prezint 5 motive pentru care ar trebui să pariezi aici pe Liga 1 Betano:

 

1. Oferta pre-meci și oferta live pe Liga 1 Betano sunt foarte bogate

La fiecare meci găsești peste 130 de opțiuni de pariere, iar cu câteva ore înainte de startul partidei oferta ajunge să cuprindă chiar și 200 de pariuri. Nici oferta live nu este deloc rea cu câteva zeci de opțiuni per meci. Știu ce vei zice, că și alte case de pariuri online au o ofertă bogată, dar uite care e faza. Betano.ro nu se concentrează doar pe număr, ci și pe diversitate. Dacă vrei să pariezi  pe cornere sau cartonașe, vei constata că Betano este unul din puținii operatori care are o ofertă foarte bogată în acest sens, atât pre-meci cât și live. Aș zice că chiar cea mai bogată, dar nu vreau să mă hazardez. Însă poți verifica singur și poți compara cu oferta agențiilor concurente ca să vezi exact cum stă. Pentru mai multe detalii recomand articolele:

 

2. Găsești o gamă variată de pariuri de lungă durată

Până prin 2015 - 2016 nu era casă de pariuri online care să ofere pariuri de lungă durată pe campionatul intern, iar asta era cam aiurea. În ultima vreme mai mulți operatori au venit cu îmbunătățiri în acest sens, iar cel mai mare progres poate fi observat la Betano.ro acolo unde poți paria pe viitoarea campioană, echipele care retrogradează, golgheterul competiției și așa mai departe. La un moment dat Betano oferea și o serie de pariuri pe fiecare formație în parte, cea mai bogată ofertă fiind pe CS U Craiova. Aceasta nu este o surpriză pentru că Betano este partenerul principal al formației oltene. Puteai paria pe numărul total de puncte, de penalty-uri sau victorii la zero din actualul sezon, ceea ce cu siguranță este ceva nemaiîntâlnit până acum, cel puțin pe campionatul intern. Dar vezi că astfel de pariuri speciale sunt disponibile o perioadă limitată de timp, iar cea mai bogată ofertă antepost poate fi găsită în pauza competițională dintre sezoane.

3. Liga 1 live online exclusiv la Betano

Mai ții minte vremurile în care te plângeai că nu poți urmări meciurile preferate deoarece nu prinzi Digi / Telekom și căutai cu disperare un stream decent, dar dădeai doar de transmisiuni cu o calitate proastă și pline de reclame? Sau momentele când nu erai acasă și vroiai să urmărești de pe telefon un meci din Liga 1 și practic nu aveai unde? Au trecut vremurile acelea. Acum ai acces gratuit la transmisiuni live video din Liga 1 Betano direct de pe site-ul agenției, sau prin intermediul aplicației pentru mobil. Poți urmări pe net toate partidele din campionatul intern oriunde te-ai afla fără a mai fi ”spamat” cu reclame și fără a se mai bloca transmisiunea din 5 în 5 minute. Iar dacă joci la live-uri, ai acces atât la platforma de pariuri live cât și la transmisiunea live video din aceeași pagină, facilitate care cu siguranță îți va ușura munca de parior. Iar singura condiție pentru a avea acces la acest serviciu este aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri (chiar și 40 de bani).
 

4. Te așteaptă pariuri cu marjă 0!

În fiecare zi Betano oferă marjă 0 la pariurile 1x2 plasate pe cele mai importante meciuri de fotbal! Adică pariuri unde payout-ul este de 100%, iar avantajul casei este inexistent, ceea ce înseamnă că e destul de greu să găsești la un alt operator cote mai mari. De multe ori această promoție este valabilă la meciuri din Liga 1, astfel încât din cele 7 partide ale unei etape vreo 3-4 tot ajung să aibă atașată această promoție. Ea este introdusă în ziua meciului, așa că fii pe fază!
 

5. Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Casa de pariuri online Betano oferă un bonus atractiv de bun venit dacă îți deschizi un cont acum. Astfel vei avea mai mulți bani la dispoziție pentru a paria pe meciurile preferate, inclusiv cele din Liga 1 Betano! Dacă vrei să vezi în ce constă oferta actuală accesează ACEST LINK

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE ROMÂNIA LIGA 1 BETANO!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult