Cinci lucruri inovative cu care vine Betano

2021-01-06 11:14:00 5,7k 1

Descoperă cinci lucruri inovative cu care vine Betano și pe care nu le găsești în altă parte! Problema multor agenții de pariuri intrate pe piața din România este faptul că nu vin cu nimic nou față de concurență, iar atunci nici pariorii nu prea au motive să își deschidă un cont pentru că respectivele servicii pot fi găsite deja la agențiile la care aceștia joacă cu regularitate. Sau în cel mai bun caz se înregistrează pariori care sunt interesați de bonusul de bun venit, iau respectivul bonus și apoi pleacă.

Din fericire agenția de pariuri sportive Betano (deschide un cont acum) iese un pic din tiparul obișnuit și este poate singura agenție apărută la noi în țară în ultima vreme care vine cu câteva lucruri inovative. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta cinci servicii și avantaje oferite de Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  ce nu pot fi găsite la alți operatori de pariuri.

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

1. Pariuri pe cornere pe România Liga 1 Betano

Din rândul agențiilor importante, Betano și Netbet sunt singurele care oferă cu regularitate pariuri pe cornere la meciurile românești de fotbal: Liga  1 Betano, Cupa României, Cupa Ligii. Diferența este că Betano oferă și multe tipuri de pariuri pe cornere cum ar fi: total cornere peste / sub, total cornere prima repriză, prima echipă care ajunge la X cornere, echipa cu cele mai multe cornere, număr exact de cornere întreg meciul / prima repriză, echipa care va avea primul / următorul corner.

 

2. Cele mai multe pariuri pe meciurile românești + live streaming

Pentru a rămâne în același registru, trebuie precizat că la Betano găsești cele mai multe opțiuni de pariere pre-meci la meciurile din România, dar și la unele meciuri din alte țări. Iar partea bună este că și oferta este diversificată, nu sunt toate tipurile de pariuri la fel. De exemplu într-o zi cu multe meciuri în Liga 3 România am luat la mână oferta tuturor agențiilor licențiate, iar la Betano am găsit cele mai multe pariuri.

Betano oferă și cele mai multe pariuri de lungă durată pe campionatul intern, unde o secțiune specială o ocupă CS U Craiova, echipă sponsorizată de Betano.  Mai mult decât atât, Betano este în sezoanele 2017 / 2018 și 2018 / 2019 sponsorul oficial al Ligii 1. Datorită acestei colbaborări, ea este singura casă de pariuri online la care poți urmări live video direct de pe site sau prin intermediul aplicației de mobil meciurile din campionatul intern.

 

3. Pariuri cu marjă 0% la Betano

Multe agenții de pariuri oferă promoții care de care mai atractive la prima vedere, dar cu multe condiții greu de îndeplinit. În schimb la Betano găsim ceva simplu, dar pe placul pariorilor mai experimentați: pariuri de tipul 1x2 cu payout de 100%. Asta înseamnă că la respectivele pariuri nu vei găsi nicăieri cote mai bune, iar zilnic sunt oferite câteva astfel de meciuri din fotbal, tenis, baschet și alte sporturi (doar partide de top). Cum știi dacă la un meci este disponibilă această ofertă? Uită-te după simbolul din poza de mai jos. În altă ordine de idei, și la pariurile normale Betano are unele dintre cele mai bune cote.

 

4. Aplicația Betano pentru mobil cu comandă vocală

Este o funcție mai mult de fițe deoarece îți permite să plasezi prin comandă vocală doar pariuri live de tipul 1x2 (dar fără X). Chiar și așa este o funcție unică care cu siguranță a convins mulți curioși să descarce aplicația pentru mobil pentru a o testa. Plus că în afară de pariuri, poți tot prin comandă vocală să fii redirecționat către pagina unui anumit sport, meci, competiție sau chiar către pagina de plăți, deci această facilitate poate fi utilă în multe momente fiindcă poți accesa rapid ce ai nevoie.  Ia în considerare faptul că această funcție este disponibilă momentan doar din cadrul aplicației mobile Betano pentru Iphone / Ipad.

 

5. Pariuri pe sporturi electronice

Recunosc că sunt interesat de eSports, un sport încă de nișă dar în continuă creștere. Aveam unde să pariez și înainte să apară Betano, dar acum plasez pariuri pe Counter-Strike, Dota și League of Legends doar aici deoarece pe acest site găsesc de departe cea mai diversificată ofertă.

Probabil că mai sunt și alte aspecte cu care Betano iese în evidență, cum la fel există și capitole unde acest operator stă mai slab decât concurența. Dar măcar aici, spre deosebire de alte agenții, am găsit câteva lucruri care să mă convingă să îmi deschid un cont.

Deschide un cont acum pentru a beneficia de pe urma acestor facilități!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii