3 motive pentru care merită să pariezi la Betano

2016-09-07 11:04:00 4,7k 0

Aici găsești 3 motive de top pentru care ar trebui să îți deschizi cont la agenția de pariuri sportive Betano! Află cu ce iese aceasta în evidență față de concurență! Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) este unul dintre cei mai noi operatori intrați pe piața de pariuri din România, dar chiar și așa a ajuns rapid în topul preferințelor pariorilor români. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta trei motive pentru care se merită să îți deschizi un cont.

Deschide un cont acum și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!


Casa de pariuri online Betano oferă cote bune

Mulți pariori experimentați preferă ca în loc de multe promoții dubioase cu condiții de rulaj dificile să aibă acces mai degrabă la cote bune. Betano are o ofertă numită ”Marjă 0%” prin care zilnic oferă la anumite meciuri de fotbal, baschet, volei și tenis un payout de 100% la opțiunea câștigător meci. Cu siguranță la respectivele pariuri nu vei găsi nicăieri cote mai bune. Chiar și la pariuri care nu participă la această promoție Betano are de regulă cote mai mult decât decente, și nu sunt puține acele pariuri unde are cele mai mari cote din rândul agențiilor licențiate de top. Desigur, sunt și destule pariuri unde alte agenții precum unibet.ro, netbet.ro sau sportingbet.ro au cote mai mari decât Betano, dar per total acest operator este o alegere destul de bună pentru cei care sunt în căutarea unui payout cât mai mare.

 

Betano oferă o aplicație foarte bună pentru Iphone / Ipad

Consider că aplicația Betano pentru IOS este una dintre cele mai bune oferite în acest moment de o agenție licențiată. Deci dacă ai un Iphone sau un Ipad și intenționezi să îl folosești cu regularitate pentru pariuri, atunci te poți juca cu încredere la Betano. Pe lângă faptul că poți plasa pariuri prin comandă vocală, sunt oferite multe facilități interesante care lipsesc de la multe agenții concurente: opțiunea de a adăuga la favorite tipurile de pariuri preferate atunci când pariezi live, posibilitatea de a rămâne logat pe cont pe o perioadă nedeterminată de timp, opțiunea de a seta notificări pentru pariurile tale, poți personaliza aplicația destul de mult etc. Află mai multe despre aplicația cu comandă vocală Betano

 

Găsești multe promoții și bonusuri la Betano

Dacă totuși ești genul de parior interesat de promoții, Betano are câteva oferte interesante unde nu există foarte multe condiții atașate. De exemplu dacă plasezi un pariu de tipul Pauză / Final sau Scor corect pe orice meci de fotbal, iar acesta se termină 0:0, atunci primești înapoi suma pariată sub forma de fonduri reale, fără a exista alte reguli ce trebuiesc respectate. Și alte agenții au promoții similare, dar la ele regulamentul este mult mai stufos, și trebuie să îndeplinești și multe alte condiții pentru a primi bonusul. Nici bonusul pentru prima depunere nu este deloc rău, dar pe acesta te invit să îl descoperi singur! Vezi aici ce bonus de bun venit oferă Betano!

Betano are și părți mai puțin bune, cum este de exemplu oferta sportivă care uneori nu se ridică la nivelul concurenței, sau serviciul de relații cu clienții unde răspunsurile primite sunt destul de robotice. Dar per total, aceasta este fără îndoială una dintre cele mai bune cinci case de pariuri online licențiate!

Deschide un cont acum și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult