2022-11-18 12:25:57

Betano România - 500RON bonus de bun venit

Betano.ro este considerată ca fiind una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România. Dar chiar se ridică ea la cele mai înalte standarde? Vom afla din această recenzie, analizând în detaliu toate serviciile oferite, și depistând minusurile și plusurile existente. În această secțiune vom face un rezumat, iar în toate celelalte vei putea găsi informații detaliate despre fiecare serviciu în parte.

Deschide cont acum și încasează 100% până la 500RON!

1.Cine este casa de pariuri online Betano România?

Agenția de pariuri sportive Betano România are multă experiență internațională în spate deoarece ea face parte din Gambling Malta Limited, un operator economic ce deține și casa de pariuri Stoixman. Aceasta operează în Grecia și Cipru de foarte mulți ani, acolo unde este considerată ca fiind una din cele mai bune agenții de pariuri online. Însă numele de Betano a fost adoptat special pentru piața românească, motiv pentru care nu vom găsi agenția sub acest nume în nici o altă țară europeană.

Betano a intrat pe piața din România în luna mai 2016, iar conform D.ONJN 172/30.01.2017 deține o licență definitivă de funcționare valabilă până pe 31.01.2027 ce îi permite să ofere în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino.

În cei cinci ani petrecuți pe piața din România Betano a ajuns să fie un brand de top la noi în țară, fiind în acest moment una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România. Mai mult decât atât, în cadrul ”PREMIILOR CASELOR DE PARIURI ONLINE ROMÂNEȘTI 2022Betano a fost agenția care a câștigat cele mai multe premii, cinci la număr, printre care și cel mai prestigios acordat celei mai bune case de pariuri de la noi din țară. Acestui premiu i s-au alăturat și altele precum ”Cea mai bună ofertă de fidelizare a clienților”, ”Cea mai bună experiență pentru utilizatori”, ”Cel mai bun serviciu de relații cu clienți” și ”Cea mai diversificată ofertă de pariere”.

Accesează acum și recenzia la cazino a acestui operator!


2. Betano - partener principal CS U Craiova și fost sponsor Liga 1

La începutul sezonului competițional 2017 / 2018, Betano a făcut două mutări foarte importante. Prima dintre ele a fost aceea de a deveni partenerul oficial al celei mai titrate echipe din Oltenia, CS U Craiova. Cu această ocazie agenția a început să ofere o gamă largă de pariuri de lungă durată pe echipa din Bănie, dar și diferite concursuri în care sunt puse la bătaie bilete la meciuri și alte premii atractive. Ceea ce e normal ținând cont că vorbim de o colaborare directă Betano - CS U Craiova.

La mai puțin de o săptămână din momentul în care a fost anunțată această colaborare, Betano.ro a venit cu o nouă ”bombă” devenind sponsorul oficial al Ligii 1 pentru următoarele două sezoane (2017 / 2018 și 2018 / 2019. Deși înțelegerea a expirat în iunie 2019, Betano are în continuare o ofertă sportivă foarte bogată pe prima ligă din România. Cât timp a fost sponsor, a transmis și în exclusivitate online toate meciurile din campionatul intern.

 

3.Deschidere cont - cum mă înregistrez la Betano?

betano romania poster invitatie

Pentru a paria la Betano, ca de altfel la oricare altă casă de pariuri online, trebuie să-ţi deschizi un cont. După ce intri pe Betano.ro vei vedea în partea dreaptă sus opţiunea de înregistrare (Înregistrare acum!). Dă click pe ea dacă doreşti să deschizi cont. Dacă nu ai mai pariat până acum online, atunci recomand să citești ACEST TUTORIAL pentru a vedea pas cu pas cum se deschide un cont Betano.

Deschide cont acum și încasează 100% până la 500RON!

 

4. Plasarea primului pariu la Betano - single, multiplu și în sistem

Plasarea de pariuri la Betano.ro este ceva foarte simplu de făcut, însă pentru a îți ușura și mai mult munca, îți voi arăta pas cu pas cum găsești rapid pariurile care te interesează, și cum joci bilete single, multiple și în sistem.


Cum găsesc meciul dorit pentru a putea plasa la Betano pariuri sportive?

În partea dreaptă a paginii principale a site-ului poţi vedea lista de sporturi pe care se poate paria. Accesând un sport îţi vor fi afişate toate competiţiile unde există meciuri disponibile pentru pariere. Aici fie dai direct click pe numele unei competiţii (dacă vrei să vezi doar meciurile care aparțin de respectiva competiție), fie bifezi căsuţa din faţa a mai multor competiții pentru a vedea o listă cu toate pariurile ce aparțin de acestea.

 

Ai ales competiţia şi acum vrei să cauţi pariul dorit. După cum poţi observa şi în imaginea de mai jos îţi sunt afişate toate meciurile dintr-o etapă (cel puțin la fotbal). Dacă vrei să plasezi un pariu pe rezultatul final 1x2 sau pe sub / peste 2.5 goluri dă pur şi simplu click pe cota pronosticului. Dacă vrei să vezi oferta completă Betano.ro, fie dai click pe numărul din dreptul meciului dorit (exemplu +170), fie dai click direct pe meci.

 

Poţi observa deasupra listei cu meciuri mai multe tipuri de pariuri. Dacă vrei să vezi pariuri de un anumit tip pentru toate meciurile disponibile dă click pe opţiunea care te interesează. Deci poți să selectezi un singur meci pentru a vedea toate pariurile disponibile pe acesta, sau poți să selectezi un tip de pariu pentru a vedea cotele la toate meciurile din competițiile alese, dar doar pentru piața respectivă. Odată ce ai dat click pe o cotă, selecția respectivă va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii. Acum că știi cum găsești meciurile care te interesează, să vedem cum se plasează pariuri sportive la Betano.

 

Plasarea unui pariu single la Betano.ro

Dacă selectezi un singur pronostic, atunci biletul tău va arăta precum în imaginea de mai jos. Aici ai două variante de a completa miza pariată. Poţi scrie în prima căsuţă miza pe care vrei s-o joci (exemplu 22 în imagine) sau poţi scrie profitul care urmează să-l câştigi dacă pariul tău va ieşi (exemplu 20 în imagine). Apoi dai click pe opţiunea ”Pariază acum”, iar biletul tău va fi plasat. Așa joci un pariu single la Betano!

 

Pariuri Betano - Plasarea unui bilet în acumulator

După ce adaugi mai multe pronosticuri vei avea un bilet de forma celui de mai jos. Pentru a juca un bilet multiplu va trebui să scrii miza dorită în dreptul ultimei căsuţe, cea care are ca nume numărul de selecții. În imaginea de mai jos eu vreau să joc un bilet cu patru pariuri, deci opțiunea poartă numele de ”4 selecție”. Așa cum poți vedea, eu am jucat suma de 20RON. Vezi ce simplu este să joci la Betano pariuri multiple?

Află de la PariuriX.com totul despre bilete single, multiple, în sistem și cu baze!

 

Plasarea unui pariu în sistem la Betano Online

În funcție de numărul de meciuri de pe bilet sunt oferite mai multe sisteme din care poți alege. La un bilet cu patru meciuri ai de ales între:

 • duble - 6 combinații de câte două meciuri (sistem 2/4)
 • triple - 4 combinații de câte trei meciuri (sistem 3/4)
 • yankee – 11 combinații posibile: 6 duble, 4 triple și un pariu multiplu

Atenție! Miza completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații pe care le conține respectivul sistem. De exemplu sistemul Yankee conține 11 pariuri, deci dacă tu completezi o miză de”5” atunci miza totală va fi de fapt de 55 RON.

Dacă biletul tău ar fi conținut 7 meciuri, atunci ai fi avut de ales între următoarele sisteme: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7 și 6/7. Iar dacă de exemplu vrei să pariezi 2 RON pe fiecare combinație din sistemele 5/7 și 6/7, atunci trebuie să completezi suma de ”2” în dreptul celor două opțiuni. Miza totală va fi de de 56 RON deoarece sunt un total de 28 de combinații posibile. În poza de mai jos poți vedea un exemplu mai simplu, cu un bilet cu 4 selecții unde am jucat un pariu multiplu pe 20RON, și un sistem ¾ pe 5RON / combinația. Asta înseamnă o miză totală de 40RON (20 + 5 X 4). Așa cum poți vedea, și pariurile în sistem sunt ușor de plasat online la Betano.

 

Plasarea la Betano de pariuri cu baze

La un bilet cu baze selecţiile alese ca baze trebuie să fie neapărat câştigătoare pentru ca biletul să aibă şanse de reuşită. Alegi o bază dând click pe ”B”-ul din dreptul respectivului pariu, aşa cum am făcut eu în imaginea următoare. Apoi selectezi sistemul dorit exact cum ţi-am explicat mai sus la pariul tip sistem.

În exemplul meu am ales primele două pronosticuri ca baze şi am trecut o miză de ”5” pentru sistemul "Triple = 3". Asta înseamnă că trebuie să iasă bazele şi minim unul din celelalte pronosticuri pentru a câştiga ceva. Dai click pe ”Pariază” acum pentru a plasa pariuri Betano cu baze.

 

Verificare bilet Betano.ro

Pentru a verifica biletul de pariuri la Betano, tot ce ai de făcut este să dai click pe userul tău din partea de sus a site-ului, și vei fi redirecționat către ”Contul Meu”. De acolo poți selecta ”Istorc Pariuri” pentru a vedea o listă cu toate pariurile tale deschise, stabilite, sau pe care ai utilizat cash out. Ai și o opțiune simplă de filtrare cu care poți căuta bilete jucate într-un anumit interval de timp.      

Deschide cont acum și încasează 100% până la 500RON!  

 

5. Tranzacții financiare și verificarea identității

După ce te loghezi pe contul Betano, vine momentul să efectuezi prima depunere. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul verde ”Depunere” din colțul dreapta sus, și să urmezi indicațiile. Vei vedea că Betano oferă o gamă largă de metode de plată, după cum urmează:

 • card de credit / debit : depunere minimă 20RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%.
 • Skrill: la Betano depunerea minimă prin Skrill este de 20RON, depozitul are loc instant instant, se percepe o taxă de 2%
 • Neteller: depunere minimă 40RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%
 • Paysafecard: depunere minimă 20RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%
 • Plăți cash din puncte SelfPay - depunere minimă de doar 10RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%
 • Apple Pay - depunere minimă de 25RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2% (disponibilă doar pe dispozitive Apple)

Dintre aceste metode de plată, trebuie evidențiată posibilitatea de a efectua depuneri cash din puncte SelfPay. Există peste 5,500 astfel de puncte în România, inclusiv în magazine mari precum Profi, Carrefour, Kaufland sau Mega Image, dar și în mall-uri, benzinării sau magazine de cartier (unele disponibile 24/7). Nu uita că depunerea minimă este de doar 10RON, ceea ce înseamnă că oricine poate juca la Betano, indiferent de buget! Pentru mai multe detalii accesează pagina ”Depuneri și retrageri Betano

Și că veni vorba de plăți Betano, trebuie menționat că nu poți efectua depozite mai mari de 200€ și nici nu poți solicita retrageri cu un cont neverificat. Pentru a vedea cum se parcurge procesul de verificare al identității, dă un CLICK AICI.

 

6. Ofertă sportivă Betano – se ridică ea la nivelul așteptărilor?

betano romania pagina de start

Din ce spun chiar reprezentanții agenției pe forumul de discuţii Betano, aceasta oferă anual pariuri pe 230.000 de evenimente sportive și sociale din 4,500 de ligi sportive locale și internaționale de top. În teorie sună bine, dar mai bine este să vedem în practică cum stau lucrurile.

Primul lucru care mi-a sărit în ochi în oferta Betano (click aici dacă vrei să vezi şi tu oferta) este numărul mare de sporturi acoperite, de la fotbal și tenis până la șah și ciclism. În total am găsit în ofertă aproape 30 de sporturi, ceea ce este mai bine decât la majoritatea agențiilor licențiate.

 

Ofertă la fotbal – va mulțumi ea și cei mai exigenți pariori?

Atâta timp cât nu vrei să pariezi pe campionatul din Botswana sau alte ligi exotice n-ar trebui să ai motive pentru a te plânge. N-am putut să nu observ în oferta sportivă Betano.ro prezența ligii a patra din Islanda și a campionatului de under 19 din Norvegia, ceea ce spune multe. Am zis să caut și ceva mai exotic și din nou n-am fost dezamăgit ținând cont că am dat de meciuri din Coasta de Fildeș între niște echipe de care n-am auzit în viața mea, și despre care probabil nici nu voi mai auzi de acum încolo. Și să nu crezi că la astfel de partide sunt oferite doar vreo două opțiuni de pariere, pentru că ești departe de adevăr. În poza de mai jos poți vedea un pariu pe o victorie cu 7:4 a unei echipe din liga a patra islandeză, ca să înțelegi despre ce vorbesc.

Apoi am vrut să mă reorientez către un meci mai important, iar primul care mi-a sărit în ochi a fost unul din Premier League. Am găsit aici pariuri pe cartonașe, cornere, intervale de timp, marcatori și multe altele, deci cei de la Betano se bazează la meciurile de top și pe diversitate, nu doar pe cantitate.

Despre Liga 1 se merită să discutăm mai mult ținând cont că Betano este sponsorul oficial al competiției, dar și al echipei de fotbal CS U Craiova. De aceea am dedicat acestui subiect o secțiune întreagă, așa cum vei putea vedea mai jos.

 

Oferta sportivă pe Liga 1 este generoasă

La fiecare meci din prima ligă te așteaptă peste 130 de piețe de pariuri, iar cu câteva ore înainte de startul respectivului meci oferta ajunge să cuprindă chiar și 200 de pariuri. Nici oferta de pariuri live Betano nu este deloc rea cu câteva zeci de opțiuni per meci. Știu ce vei zice, că și alte case de pariuri online au o ofertă bogată, dar uite care e faza. Betano.ro nu se concentrează doar pe număr, ci și pe diversitate.

Dacă vrei să pariezi pe cornere sau pe cartonașe pe Liga 1, vei constata că acest operator este unul din puținii care au o ofertă foarte bogată în acest sens, atât pre-meci cât și live. Aș zice că chiar cea mai bogată, dar nu vreau să mă hazardez. Însă poți verifica singur și poți compara cu oferta agențiilor concurente ca să vezi exact cum stă. Pentru mai multe detalii recomand articolele:

 

Găsești o gamă variată de pariuri de lungă durată

Până de curând nu era casă de pariuri online care să ofere pariuri de lungă durată pe campionatul intern, iar asta era cam aiurea. În ultima vreme mai mulți operatori au venit cu îmbunătățiri în acest sens, iar cel mai mare progres poate fi observat la Betano.ro acolo unde poți paria pe viitoarea campioană, pe echipele care prind play-off-ul, cele care retrogradează și așa mai departe. Găsești și o serie de pariuri pe fiecare formație în parte, cea mai bogată ofertă fiind pe CS U Craiova (vorbim imediat despre aceasta). Poți paria pe numărul total de puncte, de penalty-uri sau victorii la zero din actualul sezon, ceea ce cu siguranță este ceva nemaiîntâlnit până acum, cel puțin pe campionatul intern.

 

Te așteaptă pariuri cu marjă 0!

În fiecare zi Betano oferă marjă 0 la pariurile 1x2 plasate pe cele mai importante meciuri de fotbal! Adică pariuri unde payout-ul este de 100%, iar avantajul casei este inexistent, ceea ce înseamnă că e destul de greu să găsești la un alt operator cote mai mari. Deci astfel poți scoate maximul din pariul tău. De multe ori această promoție este valabilă la meciuri din Liga 1, astfel încât din cele 7 partide ale unei etape vreo 3-4 tot ajung să aibă atașată această promoție. Ea este introdusă în ziua meciului, așa că fii pe fază!

 

Pariuri pe eSports (sporturi electronice)

Sunt de părere că Betano este numărul 1 în ceea ce privește oferta pe eSports. Sunt oferite pariuri pe cele mai importante sporturi electronice: DOTA, Counter-Strike, League of Legends și Starcraft 2. Mai important decât atât este faptul că nu sunt acoperite doar competițiile de top, ci și competiții mai mici pe care majoritatea operatorilor le evită. De aceea recomand cu încredere Betano pasionaților de eSports.

 

Ofertă pe alte sporturi la Betano online

La unele sporturi oferta nu este la fel de bogată ca la fotbal și sunt case de pariuri online care îi ia faţa lui Betano, dar ar trebui să fii prea cârcotaș sau să fii prea specializat pe ligi mici de hochei sau baschet pentru a ține cont de acest aspect. Majoritatea pariorilor obișnuiți nu vor avea motive să se plângă. Eu, specializat în sporturi electronice, am găsit în oferta eSport câteva meciuri între echipe de care n-am auzit în viața mea, deci recomand cu încredere Betano pentru varietatea de meciuri oferite.

 

Pariuri pe divertisment și politică

Cine va fi personalitatea anului conform BBC Sports? Cine va câștiga X-Factor? Dar ”America’s Got Talent”? Pe toate acestea și multe altele poți paria aici.

Cât despre politică, nu prea m-am omorât niciodată cu astfel de pariuri, dar dacă crezi că poți ghici cine va fi noul președinte în Franța sau vrei să pariezi pe ce se mai întâmplă în Marea Britanie, o poți face aici cu încredere

Deschide cont acum și încasează 100% până la 500RON

 

7. Betano Live - Pariuri în timp real

Oferta live Betano conține pariuri din sporturi precum fotbal, tenis, volei, volei pe plajă, baseball, tenis de masă și multe altele, deși este drept că sunt unele case de pariuri online care stau mai bine la acest capitol. Când vine vorba de oferta în timp real pe fotbal, casa de pariuri online Betano stă la fel de bine ca orice agenție de top licențiată.

La fiecare meci este oferită o gamă largă de pariuri. Dacă ești unul din cei care practică strategia Minutul următorului gol, atunci trebuie să știi că aici poți paria pe intervale de câte 10 minute și poți paria chiar pe intervalul unei singure echipe dacă vrei acest lucru. De exemplu în minutul 38 poți paria că gazdele vor înscrie măcar o dată între minutele 40 și 50.

Apreciez și prezența opțiunii de ”Adăugare la favorite” deoarece îmi permite să scot în prim plan meciurile și tipurile de pariuri care mă interesează. Mai mult decât atât, opțiunea este disponibilă inclusiv de pe dispozitive mobile acolo unde chiar este utilă deoarece poate fi anevoios pe un ecran de câțiva inch să cauți de fiecare dată tipul de pariu dorit, mai ales la pariuri live acolo unde fiecare secundă contează.

 

 Cât de stabilă și performantă este platforma de pariuri live Betano?

Ce nu îmi place este faptul că la partidele mai mici opțiunile de pariere sunt blocate mult mai des decât la alte agenții concurente. Pe de altă parte, atunci când apuci să pui pariul dorit vei vedea că acesta este plasat rapid și se întâmplă destul de rar să fie refuzat. Îmi place și faptul că pot adăuga la favorite meciurile și opțiunile de pariere dorite, astfel încât nu trebuie să le mai caut de fiecare dată, această opțiune fiind foarte folositoare mai ales de pe dispozitive mobile.

N-am folosit prea mult platforma de live betting Betano, iar de aceea nu pot spune exact cât de bine se comportă comparativ cu ce oferă concurența, dar dacă o testezi nu ezita să lași un comentariu pentru ca și ceilalți cititori să știe la ce să se aștepte. Iar dacă încă n-ai un cont, atunci recomand să deschizi unul acum deoarece te așteaptă un bonus atractiv pentru prima depunere. Vezi în ce constă bonusul de bun venit!

 În final aş vrea să subliniez faptul că agenţia pune mare accent pe părerea clienţilor, motiv pentru care în topicul de discuţii Betano de pe site-ul Pariurix.com există un reprezentant al casei de pariuri. Accesează acum: https://pariurix.com/discutii/betano-opinii-intrebari-si-asistenta-pentru-probleme-56091.html
Deci până aici concluzia este simplă : fără îndoială merită să plasăm pariuri live online la Betano!

 

Pariuri live și streaming live – combinația ideală

Unul din lucrurile care îmi place cel mai mult la casa de pariuri online Betano este combinația între platforma de pariuri live și serviciul de transmisiuni live video. În mod normal nu prea se poate una fără alta (cum pariezi live dacă habar nu ai ce se întâmplă pe teren), deși este drept că sunt destui pariori care plasează pariuri în timp real fără a urmă respectivul joc. Mi se pare o mare greșeală, dar acesta este un alt subiect despre care am vorbit mai pe larg AICI.

Ideea este că un parior care se bazează mai mult pe cunoștințele sale și mai puțin pe noroc va paria live doar la agenții unde poate urmări live video desfășurarea jocului, iar Betano.ro este la momentul de față una din puținele agenții din România care oferă această facilitate. Pentru a vedea o listă completă cu casele de pariuri licențiate care au un serviciu de live streaming accesează acest articol: ”Meciuri Live Online - descoperă toate metodele prin care poți urmări transmisiuni live gratuit” În cele ce urmează vom vorbi despre serviciul de live streaming de la Betano.

 

8. Betano Live Streaming - urmărește în timp real meciurile preferate

Procedura de a urmpri meciuri live este aceeași ca la orice altă agenție. Trebuie în primul rând să ai o balanță pozitivă a contului, iar pentru asta trebuie să efectuezi un depozit. Și aici îți dau un mic sfat: dacă te apropii vertiginos de pierderea completă a fondurilor, atunci pune ultimul pariu pe o sumă care să-ți permită să mai rămâi cu măcar câțiva bani, pentru a putea urmări în continuare meciuri.

Meciurile pot fi urmărite din fereastra din care pariezi. Partidele însoțite de transmisie video au în dreptul lor simbolul unui televizor. Iar pentru a vedea programul pe întreaga zi (adică un calendar live) accesează Pariuri live – Program Stream Live.

Vezi că serviciul Betano Live are un delay de câteva secunde față de realitate, iar meciul nu poate fi urmărit full screen (cel puțin nu de pe PC, de pe mobil poți), dar acest lucru se întâmplă la orice casă de pariuri online care oferă transmisii live video.

 

Cum pot urmări meciuri online la Betano?

 • De pe calculator - Tot ce ai de făcut este să intri din browserul calculatorului pe acest link, să accesezi pagina de pariuri live a unei partide la care este disponibil acest serviciu de live streaming Betano, iar în partea dreaptă a paginii se va încărca o fereastră cu transmisia live. Deci poți paria și urmări meciul din exact aceeași fereastră!
 • De pe telefon / tabletă - Accesarea streaming-ului live Betano este posibil prin descărcarea aplicației Betano pentru telefon / tabletă. Aceasta este disponibilă atât pe IOS, cât și pe dispozitivele cu Android. Dacă deții un Iphone sau un Ipad poți descărca aplicația Betano din AppStore, iar dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android o poți lua direct de pe site-ul agenției. Din cadrul aplicației poți urmări toate meciurile care sunt disponibile și pe PC. Deoarece ecranul este unul mai mic este mai anevoios să urmărești jocul și să pariezi live în același timp. Însă nu este imposibil, mai ales că poți plasa pariuri utilizând opțiunea de comandă vocală (află mai multe din ACEST ARTICOL), opțiune care îți permite să pui pariurile dorite în doar câteva secunde fără să tastezi mai deloc. Site-ul Betano.ro poate fi accesat direct și din browser-ul telefonului / tabletei, dar la mine unul nu a mers să urmăresc meciuri live în acest mod. Este drept că am folosit o tabletă de generație mai veche; poate că pe una nouă rezultatul este altul.

 

 Ce transmisii sunt acoperite la Betano TV?

Oferta de streamuri live a celor de la Betano este una chiar generoasă, și cuprinde pe lângă competiții de top (lista mai jos) și foarte multe evenimente din competiții și ligi secundare. Zilnic pți consulta programul live pentru a vedea ce urmează să fie transmis în ziua respectivă.

Fotbal

 • Anglia - Ligile 2-5, ambele Cupe, Supercupa (totul fără Premier League)
 • Italia - Serie A, Serie B, Cupa, Supercupa
 • Germania - Bundesliga 1, 2, Cupa, Supercupa
 • Spania - Liga 1, 2, Cupa, Supercupa
 • Franta - Ligue 1, Ligue 2, ambele cupe
 • International Club - preliminarii UCL si UEL (o parte, nu toate). Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Ligile Campionilor din Asia, America de Nord, UCL Women, International Champions Cup
 • International - preliminariile Mondialului de peste tot (cu mici exceptii, depinde de ce au providerii), preliminarii EURO.
 • Turnee finale majore - Copa America, Cupa Africii, Cupa Asiei, Gold Cup, EURO Women, EURO U21/U19

Altele importante (prima ligă + cupe): Argentina, Brazilia, Belgia, Grecia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia (doar cupă), Elveția, Turcia, Ucraina, SUA MLS


Baschet

 • NBA - Pre-season, regular season, play-off, finala, all-star game
 • Euroliga, Eurocupa, FIBA Champions League, Spania, Italia, Franta, Germania


Tenis

 • Toate Grand Slam-urile - Australian Open, French Open, Wimbledon, US Open
 • Cupa Davis, Fed Cup, Turneul Campionilor. aproape toate turneele ATP/WTA


Altele

 • Volei - Champions League, EURO, Mondiale (+ calificari)
 • Baseball - MLB
 • Handbal - EURO (nu și Mondialele, Champions League-urile si SEHA League)
 • Hockey - NHL, Campionatul Mondial
 • Snooker - tot
 • Fotbal American - NFL

 

9. Pariuri loto la Betano

În luna marie 2022 Betano și-a diversificat și mai mult gama de servicii oferite, adăugând în ofertă inclusiv pariuri loto pe cele mai importante loterii internaționale din lume.Vei găsi cele mai populare loterii ca în agenții, precum Grecia Kino, Polonia, Italia, Slovacia, Cehia, Ungaria și multe altele. Mai mult, până la finalul lunii Martie, Betano își întâmpină noii utilizatori cu un Bonus de Bun Venit îmbunătățit. Ce presupune? Prin folosirea codului “LOTO”, pe lângă Bonusul de 100% la prima depunere, vei primi, în plus, un Free Bet în valoare de 20 de lei și 40 de Rotiri Gratuite la celebrul slot Shining Crown.

Betano nu doar că oferi extrageri pe cele mai populare loterii, ci oferă inclusiv extrageri live video, astfel încât poți vedea în timp real ce numere sunt extrase. Această facilitate nu am mai văzut-o decât la Netbet, și este foarte utilă pentru jucătorii care vor să parieze pe loterii precum Grecia Kino, acolo unde au loc extrageri din 5 în 5 minute. Urmărind live extragerea este singurul mod prin care poți ști ce numere au ieșit înainte de a începe extragerea următoare (deoarece în secțiunea de rezultate poate dura 10-15 minute până se actualizează informația). Asrfel poți aplica diferite strategii precum Martingale sau Fibonacci dacă dorești acest lucru. 

Miza minimă începe de la doar 1RON / bilet, și poți juca orice variante de bilete îți trec prin cap, fiind permise combinații și sisteme care de care mai interesante și fanteziste. Iar dacă îți place să joci simplu, atunci la fel de bine poți paria pe un singur număr dacă dorești acest lucru. Dar indiferent de modul în care îți place să joci, platforma Betano Loto merită încercată.


10. Bonus Betano și promoții disponibile

Betano oferă un Betano bonus atractiv pentru prima depunere de 100% în limita a 500RON! Și în ceea ce privește ofertele disponibile constant, această agenție stă excelent oferind tot timpul promoții precum ”Cere un pariu”, ”Pierde la limită”, ”Bonus multiplu”, ”Marjă 0%” sau ”Miza înapoi la 0:0”. E drept că agenția nu prea vine cu alte promoții ocazionale, însă cele enumerate vor fi suficiente pentru majoritatea pariorilor!

 

Deschide cont acum și încasează 100% până la 500RON!

 

11. Disponibilitate dispozitive mobile

betano romania dispozitive mobile tableta si telefon

Acesta este unul din punctele forte al celor de la Betano. Nu doar că au un site optimizat pentru mobil, dar au și una dintre cele mai bune aplicații de pariuri din România; cel puțin pe cea pentru IOS chiar o consider numărul 1. Spun asta pentru că este foarte bine optimizată și are câteva facilități interesante, cea mai importantă fiind posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală. La momentul actualizării acestei recenzii, era oferită și o aplicație Betano pentru Android, doar că la aceasta lipseau câteva facilități cum e e fapt și posibilitatea de a paria prin comandă vocală! Află mai multe din articolul: Betano App - pariuri prin comandă vocală de pe mobil


12. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre casa de pariuri online Betano, atunci ai putea în primul rând să arunci un ochi peste secțiunea cu Întrebări și Răspunsuri de pe site-ul PariuriX.com. În al doilea rând, dacă nu găsești acolo ce te interesează, recomand să intri pe forumul de discuții Betano și să postezi întrebarea ta. În cel mai scurt timp cineva din staff-ul PariuriX sau din rândul utilizatorilor noștri va încerca să te ajute. În final, dacă ai o problemă mai serioasă sau pur și simplu dorești să sari primii 2 pași enumerați, mai ai și posibilitatea de a lua legătura direct cu serviciul de relații cu clienții Betano. Staff-ul Betano poate fi contactat prin următoarele metode:

 • Betano Live Chat - 24/7. Deci poți lua legătura cu un operator Betano prin live chat, la orice oră din zi sau din noapte.
 • mail - 24/7 Dacă vrei să îți verifici contul de pariuri și din diferite motive nu poți utiliza formularul de contact de pe site, atunci trebuie să trimiți un mail la adresa [email protected]. Pentru orice alte probleme adresa de contact este [email protected]. Poți scrie la orice oră din zi sau din noapte (24/7).
 • Facebook messenger: poți contacta staff-ul direct de pe pagina de Facebook Betano.Acest serviciu este disponibil de asemenea non-stop
 • Betano contact telefon: dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți suna la +40 31 630 1015. Acest serviciu este disponibil între orele 08:00 și 00:00. Apelul este cu tarif normal.

Ar mai trebui spus că există și un blog Betano unde sunt postate promoții, știri și informații utile. De asemenea, nu există agenții stradale Betano în România, acest operator oferind servicii doar online.

 

13. FAQ - Întrebări comune despre Betano

Merită plasez la Betano pariuri sportive?

Betano este în acest moment una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, așa că merită să joci aici cu regularitate. Oferta de pariuri Betano este foarte bogată, cotele sunt excelente, iar bonusurile sunt și ele pe măsură. Platforma de pariuri live Betano se ridică și ea la cele mai înalte standarde, plus că este oferit și un serviciu performant de live streaming.

Betano înregistrare – cum deschid la Betano cont nou?

Pentru a juca la Betano, intră pe site-ul agenției prin intermediul link-urilor noastre (astfel poți beneficia și de un bonus exclusiv, mărit față de cel standard). Apoi apasă pe butonul ”Înregistrare acum” din colțul dreapta sus a paginii. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină pe care vei avea de completat mai multe informații, conform exemplului nostru de deschidere cont Betano.

Cum parcurg procesul de verificare cont Betano?

Verificarea contului la Betano se face prin accesarea secțiunii ”Profil” - ”Încărcare documente” și încărcarea următoarelor documente: copie după un act de identitate, copie după o factură de utilități (curent, gaze, internet, TV) nu mai veche de 60 de zile, și o dovadă a metodei de plată utilizate la primul depozit. Verificarea contului este obligatorie prin lege în termen de 30 de zile de la înregistrare!

Cum încasez la Betano bonus de bun venit?

Deschide cont prin link-urile noastre de pe site pentru a putea încasa un bonus exclusiv, mărit față de cel standard. Acesta este valabil doar prin intermediul site-ului nostru! Poți vedea în ce constă oferta actuală pe pagina Bonus Betano de bun venit, aceasta fiind actualizată tot timpul!

Merită să iau la Betano oferta de bun venit?

În acest moment oferta de bun venit la casa de pariuri sportive Betano este una dintre cele mai bune de pe piață, astfel încât merită să aplici pentru ea. Plus că Betano este fără îndoială în top case de pariuri online licențiate din România, așa că fără îndoială nu vei fi dezamăgit de alegerea făcută. Cotele sunt poate cele mai mari din țară, oferta sportivă este foarte bogată, iar site-ul este extrem de stabil.

Oferă Betano promoții ocazionale?

Casa de pariuri Betano este foarte generoasă și în ceea ce privește promoțiile ocazionale, aceasta venind cu o gamă largă de oferte pentru clienții actuali. Și nu doar la pariuri poți profita de pe urma a nenumărate promoții Betano, ci și la jocuri de cazino!

Care este la Betano depunerea minimă?

Indiferent că depui cu cardul, prin Skrill sau Paysafecard, depunerea minimă la Betano este de doar 20RON! Aceasta are loc instant, astfel încât te poți apuca imediat de pariat! Ca alternativă, poți depune și prin Neteller, depunerea minimă fiind de 40RON.

Cât durează retragerea la Betano și în cât timp intră banii de la Betano?

Retragerea minimă la Betano este de 120RON și poate fi efectuată doar prin aceeași metodă cu care ai depus ultima dată. Staff-ul Betano se mișcă destul de rapid, astfel încât o retragere prin Skrill / Neteller va fi procesată în aceeași zi în care ai solicitat-o, în timp ce una prin transfer bancar sau card nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile lucrătoare. Uneori chiar și pe card poți primi banii în aceeași zi!

Betano Contact telefon – pot lua legătura cu un operator prin apel telefonic?

Dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți suna la +40 31 630 1015. Acest serviciu este disponibil între orele 08:00 și 00:00. Apelul este cu tarif normal.

Betano este în acest moment una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, așa că merită să joci aici cu regularitate. Oferta de pariuri Betano este foarte bogată, cotele sunt excelente, iar bonusurile sunt și ele pe măsură. Platforma de pariuri live Betano se ridică și ea la cele mai înalte standarde, plus că este oferit și un serviciu performant de live streaming.

Pentru a juca la Betano, intră pe site-ul agenției prin intermediul link-urilor noastre (astfel poți beneficia și de un bonus exclusiv, mărit față de cel standard). Apoi apasă pe butonul ”Înregistrare acum” din colțul dreapta sus a paginii. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină pe care vei avea de completat mai multe informații, conform exemplului nostru de deschidere cont Betano.

Casa de pariuri Betano este foarte generoasă și în ceea ce privește promoțiile ocazionale, aceasta venind cu o gamă largă de oferte pentru clienții actuali. Și nu doar la pariuri poți profita de pe urma a nenumărate promoții Betano, ci și la jocuri de cazino!

Indiferent că depui cu cardul, prin Skrill sau Paysafecard, depunerea minimă la Betano este de doar 20RON! Aceasta are loc instant, astfel încât te poți apuca imediat de pariat! Ca alternativă, poți depune și prin Neteller, depunerea minimă fiind de 40RON.

BetCombo de la Betano – pariuri în acumulator pe același meci!

Betano.ro este fără îndoială una dintre cele mai importante case de pariuri online din Rom&aci...

06 Ian 2021 11:15
0
Pariuri de pe mobil - ce sunt, ce avantaje au, și cum pot paria din mers la Betano?

Pariurile din mers sunt pariuri pe care le poți plasa utilizând un dispozitiv mobil – un...

14 Ian 2022 01:00
0
Plasează pariuri cu marjă 0% la Betano!

Vrei să beneficiezi de cote excepționale la Betano.ro ? Vezi aici cum te poți bucura de pa...

18 Noi 2021 11:31
0
Opțiunea de cash out la Betano - cum închidem pariurile aflate în desfășurare?

Unul dintre marile avantaje oferite de pariurile online este acela că ai control total asupra bilete...

18 Noi 2021 15:42
0

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii