Betano România - Betano pariuri sportive

Betano.ro este considerată ca fiind una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România. Dar chiar se ridică ea la cele mai înalte standarde? Vom afla din această recenzie, analizând în detaliu toate serviciile oferite, și depistând minusurile și plusurile existente. În această secțiune vom face un rezumat, iar în toate celelalte vei putea găsi informații detaliate despre fiecare serviciu în parte.

Deschide cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Betano.ro!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cine este Betano România?
 2. Betano - partener oficial CS U Craiova și fost sponsor Liga 1
 3. Deschidere cont și plasarea primului pariu
 4. Tranzacții financiare și verificarea identității
 5. Ofertă sportivă Betano
 6. Betano Live - Pariuri în timp real și live streaming
 7. Bonus Betano și promoții disponibile
 8. Disponibilitate dispozitive mobile
 9. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

 

1.Cine este casa de pariuri online Betano România?

betano romania pagina de start

Betano.ro este o casă de pariuri online despre istoria căreia nu se știu foarte multe. Pariorii români cu siguranță nu au auzit de ea în trecut, și asta pentru că vorbim de un operator care nu a avut de-a lungul timpului nici cea mai mică tangență cu piața din România, asta până în 2016.

În ciuda acestor aspecte, agenția de pariuri sportive Betano România are ceva experiență în spate deoarece ea face parte din Gambling Malta Limited, un operator economic ce deține și casa de pariuri Stoixman. Aceasta operează în Grecia și Cipru de mai bine de cinci ani, acolo unde este considerată ca fiind una din cele mai bune agenții de pariuri online. Însă numele de Betano a fost adoptat special pentru piața românească, motiv pentru care nu vom găsi agenția sub acest nume în nici o altă țară europeană.

Betano a intrat pe piața din România în luna mai 2016, iar conform D.ONJN 172/30.01.2017 deține o licență definitivă de funcționare valabilă până pe 31.01.2027 ce îi permite să ofere în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino. În ciuda unei experiențe minime pe piața de jocuri de noroc, Betano surprinde plăcut prin serviciile oferite, astfel încât a ajuns în scurt timp să fie una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate. Vezi ce cote și predicții populare oferă Betano pe Cota 2 și Pontul Zilei

 

2. Betano - partener principal CS U Craiova și fost sponsor Liga 1

La începutul sezonului competițional 2017 / 2018, Betano a făcut două mutări foarte importante. Prima dintre ele a fost aceea de a deveni partenerul oficial al celei mai titrate echipe din Oltenia, CS U Craiova. Cu această ocazie agenția a început să ofere o gamă largă de pariuri de lungă durată pe echipa din Bănie, dar și diferite concursuri în care sunt puse la bătaie bilete la meciuri și alte premii atractive. Ceea ce e normal ținând cont că vorbim de o colaborare directă Betano - CS U Craiova.

La mai puțin de o săptămână din momentul în care a fost anunțată această colaborare, Betano.ro a venit cu o nouă ”bombă” devenind sponsorul oficial al Ligii 1 pentru următoarele două sezoane (2017 / 2018 și 2018 / 2019. Deși înțelegerea a expirat în iunie 2019, Betano are în continuare o ofertă sportivă foarte bogată pe prima ligă din România. Cât timp a fost sponsor, a transmis și în exclusivitate online toate meciurile din campionatul intern.

Vrei să joci biletul zilei la Betano? Vezi cu ce recomandări vin tipsterii PariuriX!

 

3.Deschidere cont și plasarea de pariuri la Betano

betano romania poster invitatie

Pentru a paria la Betano, ca de altfel la oricare altă casă de pariuri online, trebuie să-ţi deschizi un cont. După ce intri pe Betano.ro vei vedea în partea dreaptă sus opţiunea de înregistrare (Înregistrare acum!). Dă click pe ea dacă doreşti să deschizi cont. Dacă nu ai mai pariat până acum online, atunci recomand să citești ACEST TUTORIAL pentru a vedea pas cu pas cum se deschide un cont Betano.

Un alt tutorial util care te-ar putea interesa este acesta : ”Cum plasez primul pariu la Betano”. Aici ți-am arătat cum se plasează pariuri single, multiple și în sistem, dar și cum se calculează câștigurile pentru fiecare tip de bilet.

Deschide cont și plasează acum pariuri sportive la Betano!

 

4. Tranzacții financiare și verificarea identității

Dar înainte să pui primul pariu, va trebui să efectuezi o depunere Betano. Imediat după ce ai finalizat procesul de înregistrare o să se deschidă pagina de plăți, acolo se poate observa că transferul bancar, Neteller, Paysafeacard, Skrill şi cardul de credit sunt metodele prin care se poate alimenta contul Betano. Indiferent de metoda de plată aleasă, depozitul minim este de doar 20RON! Mai multe informații suplimentare despre depuneri, dar și despre retrageri Betano, găsești AICI.

Și că veni vorba de plăți Betano, trebuie menționat că nu poți efectua depozite mai mari de 200€ și nici nu poți solicita retrageri cu un cont neverificat. Pentru a vedea cum se parcurge procesul de verificare al identității, dă un CLICK AICI.

 

5. Ofertă sportivă Betano – se ridică ea la nivelul așteptărilor?

Vrei să plasezi la Betano pariuri sportive? Atunci sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi. Primul lucru care mi-a sărit în ochi în oferta Betano (click aici dacă vrei să vezi şi tu oferta) este numărul mare de sporturi acoperite, de la fotbal și tenis până la șah și ciclism. În total am găsit în ofertă aproape 30 de sporturi, ceea ce este mai bine decât la majoritatea agențiilor licențiate. Iar dacă accesezi ACEASTĂ SECȚIUNE, poți vedea informații suplimentare despre fiecare sport important în parte, despre piețele acoperite, dar și despre opțiunea de cash out.

 

6. Betano Live - Pariuri în timp real și live streaming

betano romania invitatie la streaming live

La această casă de pariuri online se poate paria bineînţeles şi în timp real. Oferta de pariuri live Betano pare a fi comparabilă cu cea a principalelor agenții de pariuri sportive licenţiate în România. La ora scrierii recenziei erau disponibile pentru pariuri live 40 de evenimente. În comparaţie aveam la Netbet 49 de evenimente, la Sportingbet erau 42 de evenimente, cu unul în minus faţă de Unibet. Ca o primă concluzie pot spune că oferta la fotbal este la fel de bogată precum cea oferită de orice altă casă de pariuri de top, dar la celelalte sporturi oferta este ceva mai săracă. Chiar și așa, tot vei găsi majoritatea evenimentelor sportive cât de cât importante.

În ceea ce privește transmisiunile live video, Betano oferă o gamă largă de stream-uri live din fotbal, baschet, hochei dar și alte sporturi. Serviciul este unul complet gratuit, singura condiție pentru a îl putea accesa fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.


 

7. Bonus Betano și promoții disponibile

Betano oferă un Betano bonus atractiv pentru prima depunere de 100% în limita a 500RON! Și în ceea ce privește ofertele disponibile constant, această agenție stă excelent oferind tot timpul promoții precum ”Cere un pariu”, ”Pierde la limită”, ”Bonus multiplu”, ”Marjă 0%” sau ”Miza înapoi la 0:0”. E drept că agenția nu prea vine cu alte promoții ocazionale, însă cele enumerate vor fi suficiente pentru majoritatea pariorilor!

Deschide cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Betano.ro!

 

8. Disponibilitate dispozitive mobile

betano romania dispozitive mobile tableta si telefon

Acesta este unul din punctele forte al celor de la Betano. Nu doar că au un site optimizat pentru mobil, dar au și una dintre cele mai bune aplicații de pariuri din România; cel puțin pe cea pentru IOS chiar o consider numărul 1. Spun asta pentru că este foarte bine optimizată și are câteva facilități interesante, cea mai importantă fiind posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală. La momentul actualizării acestei recenzii, era oferită și o aplicație Betano pentru Android, doar că la aceasta lipseau câteva facilități cum e e fapt și posibilitatea de a paria prin comandă vocală! Află mai multe: https://pariurix.com/agentii/betano/mobil


9. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre casa de pariuri online Betano, atunci ai putea în primul rând să arunci un ochi peste secțiunea cu Întrebări și Răspunsuri de pe site-ul PariuriX.com. În al doilea rând, dacă nu găsești acolo ce te interesează, recomand să intri pe forumul de discuții Betano și să postezi întrebarea ta. În cel mai scurt timp cineva din staff-ul PariuriX sau din rândul utilizatorilor noștri va încerca să te ajute. În final, dacă ai o problemă mai serioasă sau pur și simplu dorești să sari primii 2 pași enumerați, mai ai și posibilitatea de a lua legătura direct cu serviciul de relații cu clienții Betano. Staff-ul Betano poate fi contactat prin următoarele metode:

 • mail: Dacă vrei să îți verifici contul de pariuri și din diferite motive nu poți utiliza formularul de contact de pe site, atunci trebuie să trimiți un mail la adresa mailto:[email protected]. Pentru orice alte probleme adresa de contact este mailto:[email protected]. Poți scrie la orice oră din zi sau din noapte (24/7), dar vei primi răspuns între orele 08:00 și 02:00.
 • Facebook messenger: poți contacta staff-ul direct de pe pagina de Facebook Betano. Din nou, poți scrie la orice oră (24/7), dar vei primi răspuns între orele 08:00 și 02:00.
 • WhatsApp: poți trimite mesaje 24/7 la numărul +40 735 043 439, dar serviciul este funcțional între 10:00 și 00:00. 
 • Betano contact telefon: dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți depune o cerere pe site și vei fi sunat în cel mai scurt timp. Acest serviciu este disponibil zilnic doar între orele 14:00 și 22:00.
 • Betano Live Chat: zilnic între orele 12:00 și 00:00 va fi cineva pe live chat cu care să poți lua legătura. De obicei nu ai de așteptat mai mult de câteva minute. Acest serviciu este disponibil 365 de zile pe an, chiar și de sărbători legale.

Ar mai trebui spus că există și un blog Betano unde sunt postate promoții, știri și informații utile. De asemenea, nu există agenții stradale Betano în România, acest operator oferind servicii doar online.

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii