2021-10-13 10:12:11

Betano România - 100RON fără depunere

Betano.ro este considerată ca fiind una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România. Dar chiar se ridică ea la cele mai înalte standarde? Vom afla din această recenzie, analizând în detaliu toate serviciile oferite, și depistând minusurile și plusurile existente. În această secțiune vom face un rezumat, iar în toate celelalte vei putea găsi informații detaliate despre fiecare serviciu în parte.

Deschide cont acum și încasează 100 RON FREEBET fără depunere!

 

Ofertă limitată - 100RON fără depunere

 1. Deschide cont acum folosind ACEST LINK SPECIAL.
 2. Freebet-ul de 100 RON este creditat a doua zi după înregistrare, dar poate fi utilizat doar după ce verifici contul.
 3. Parcurge procesul de verificare KYC în maxim 7 zile pentru a putea utiliza FREEBET-ul de 100RON..


Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă în intervalul 13 - 22 Octombrie 2021
 • Freebet-ul de 100 RON este acordat fără a fi necesară efectuarea unei depuneri, dacă respecți celelalte reguli ale ofertei.
 • Oferta este una valabilă doar prin link-urile din articol. Dacă te înregistrezi direct, sau prin alte link-uri de pe site / din altă parte, nu vei primi Freebet-ul de 100 RON!
 • Freebet-ul de 100 RON este creditat a doua zi după înregistrare, însă poate fi utilizat doar după ce parcurgi procesul de verificare KYC (vezi aici cum se parcurge)
 • Procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 7 zile de la înregistrare.
 • Freebet-ul este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost creditat.
 • Se utilizează regulile gratuite ale unui freebet: se poate utiliza pe orice pariu de orice cotă, dar de pe urma lui vei păstra doar profitul, nu și miza. Suma respectivă nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Dacă vrei mai multe indicații despre ce este un freebet, CLICK AICI.
 • Betano are și următoarea ofertă: până la 500RON FREEBET + 100% la prima depunere până la 500RON (detalii aici). Atenție însă! Acea ofertă nu se cumulează decât parțial cu cea prezentată în acest articol. Mai exact, poți încasa un singur FREEBET. Deci dacă primești freebet-ul de 100 RON pentru deschiderea contului, iar apoi depui, nu îl vei mai primi și pe cel de până la 500RON. Vei încasa doar bonusul de 100%. Așa că dacă intenționezi să depui o sumă mai mare, recomandăm să aplici din prima pentru acea ofertă!
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

De asemenea, Betano în colaborare cu PariuriX pune în aceste zile la bătaie două invitații duble la VIP 1 la meciul FCSB - Dinamo (detalii aici) și 5 invitații duble la VIP la partida Universitatea Craiova - Sepsi (detalii aici)

Deschide cont acum și încasează 100 RON FREEBET fără depunere!

 

1.Cine este casa de pariuri online Betano România?

betano romania pagina de start

Betano.ro este o casă de pariuri online despre istoria căreia nu se știu foarte multe. Pariorii români cu siguranță nu au auzit de ea în trecut, și asta pentru că vorbim de un operator care nu a avut de-a lungul timpului nici cea mai mică tangență cu piața din România, asta până în 2016.

În ciuda acestor aspecte, agenția de pariuri sportive Betano România are ceva experiență în spate deoarece ea face parte din Gambling Malta Limited, un operator economic ce deține și casa de pariuri Stoixman. Aceasta operează în Grecia și Cipru de mai bine de cinci ani, acolo unde este considerată ca fiind una din cele mai bune agenții de pariuri online. Însă numele de Betano a fost adoptat special pentru piața românească, motiv pentru care nu vom găsi agenția sub acest nume în nici o altă țară europeană.

Betano a intrat pe piața din România în luna mai 2016, iar conform D.ONJN 172/30.01.2017 deține o licență definitivă de funcționare valabilă până pe 31.01.2027 ce îi permite să ofere în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino, cu o serie de ofertele de bonus fără depunere pentru jocurile de cazino pe le puteți găsi în acest articol. În ciuda unei experiențe minime pe piața de jocuri de noroc, Betano surprinde plăcut prin serviciile oferite, astfel încât a ajuns în scurt timp să fie una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate. Vezi ce cote și predicții populare oferă Betano pe Cota 2 și Pontul Zilei

 

2. Betano - partener principal CS U Craiova și fost sponsor Liga 1

La începutul sezonului competițional 2017 / 2018, Betano a făcut două mutări foarte importante. Prima dintre ele a fost aceea de a deveni partenerul oficial al celei mai titrate echipe din Oltenia, CS U Craiova. Cu această ocazie agenția a început să ofere o gamă largă de pariuri de lungă durată pe echipa din Bănie, dar și diferite concursuri în care sunt puse la bătaie bilete la meciuri și alte premii atractive. Ceea ce e normal ținând cont că vorbim de o colaborare directă Betano - CS U Craiova.

La mai puțin de o săptămână din momentul în care a fost anunțată această colaborare, Betano.ro a venit cu o nouă ”bombă” devenind sponsorul oficial al Ligii 1 pentru următoarele două sezoane (2017 / 2018 și 2018 / 2019. Deși înțelegerea a expirat în iunie 2019, Betano are în continuare o ofertă sportivă foarte bogată pe prima ligă din România. Cât timp a fost sponsor, a transmis și în exclusivitate online toate meciurile din campionatul intern.

Vrei să joci biletul zilei la Betano? Vezi cu ce recomandări vin tipsterii PariuriX!

 

3.Deschidere cont și plasarea de pariuri la Betano

betano romania poster invitatie

Pentru a paria la Betano, ca de altfel la oricare altă casă de pariuri online, trebuie să-ţi deschizi un cont. După ce intri pe Betano.ro vei vedea în partea dreaptă sus opţiunea de înregistrare (Înregistrare acum!). Dă click pe ea dacă doreşti să deschizi cont. Dacă nu ai mai pariat până acum online, atunci recomand să citești ACEST TUTORIAL pentru a vedea pas cu pas cum se deschide un cont Betano.

Un alt tutorial util care te-ar putea interesa este acesta : ”Cum plasez primul pariu la Betano”. Aici ți-am arătat cum se plasează pariuri single, multiple și în sistem, dar și cum se calculează câștigurile pentru fiecare tip de bilet.

Deschide cont și plasează acum pariuri sportive la Betano!

 

4. Tranzacții financiare și verificarea identității

Dar înainte să pui primul pariu, va trebui să efectuezi o depunere Betano. Imediat după ce ai finalizat procesul de înregistrare o să se deschidă pagina de plăți, acolo se poate observa că transferul bancar, Neteller, Paysafeacard, Skrill şi cardul de credit sunt metodele prin care se poate alimenta contul Betano. Indiferent de metoda de plată aleasă, depozitul minim este de doar 20RON! Mai multe informații suplimentare despre depuneri, dar și despre retrageri Betano, găsești AICI.

Și că veni vorba de plăți Betano, trebuie menționat că nu poți efectua depozite mai mari de 200€ și nici nu poți solicita retrageri cu un cont neverificat. Pentru a vedea cum se parcurge procesul de verificare al identității, dă un CLICK AICI.

 

5. Ofertă sportivă Betano – se ridică ea la nivelul așteptărilor?

Vrei să plasezi la Betano pariuri sportive? Atunci sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi. Primul lucru care mi-a sărit în ochi în oferta Betano (click aici dacă vrei să vezi şi tu oferta) este numărul mare de sporturi acoperite, de la fotbal și tenis până la șah și ciclism. În total am găsit în ofertă aproape 30 de sporturi, ceea ce este mai bine decât la majoritatea agențiilor licențiate. Iar dacă accesezi ACEASTĂ SECȚIUNE, poți vedea informații suplimentare despre fiecare sport important în parte, despre piețele acoperite, dar și despre opțiunea de cash out.

 

6. Betano Live - Pariuri în timp real și live streaming

betano romania invitatie la streaming live

La această casă de pariuri online se poate paria bineînţeles şi în timp real. Oferta de pariuri live Betano pare a fi comparabilă cu cea a principalelor agenții de pariuri sportive licenţiate în România. La ora scrierii recenziei erau disponibile pentru pariuri live 40 de evenimente. În comparaţie aveam la Netbet 49 de evenimente, la Sportingbet erau 42 de evenimente, cu unul în minus faţă de Unibet. Ca o primă concluzie pot spune că oferta la fotbal este la fel de bogată precum cea oferită de orice altă casă de pariuri de top, dar la celelalte sporturi oferta este ceva mai săracă. Chiar și așa, tot vei găsi majoritatea evenimentelor sportive cât de cât importante.

În ceea ce privește transmisiunile live video, Betano oferă o gamă largă de stream-uri live din fotbal, baschet, hochei dar și alte sporturi. Serviciul este unul complet gratuit, singura condiție pentru a îl putea accesa fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.


 

7. Bonus Betano și promoții disponibile

Betano oferă un Betano bonus atractiv pentru prima depunere de 100% în limita a 500RON! Și în ceea ce privește ofertele disponibile constant, această agenție stă excelent oferind tot timpul promoții precum ”Cere un pariu”, ”Pierde la limită”, ”Bonus multiplu”, ”Marjă 0%” sau ”Miza înapoi la 0:0”. E drept că agenția nu prea vine cu alte promoții ocazionale, însă cele enumerate vor fi suficiente pentru majoritatea pariorilor!

Deschide cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Betano.ro!

 

8. Disponibilitate dispozitive mobile

betano romania dispozitive mobile tableta si telefon

Acesta este unul din punctele forte al celor de la Betano. Nu doar că au un site optimizat pentru mobil, dar au și una dintre cele mai bune aplicații de pariuri din România; cel puțin pe cea pentru IOS chiar o consider numărul 1. Spun asta pentru că este foarte bine optimizată și are câteva facilități interesante, cea mai importantă fiind posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală. La momentul actualizării acestei recenzii, era oferită și o aplicație Betano pentru Android, doar că la aceasta lipseau câteva facilități cum e e fapt și posibilitatea de a paria prin comandă vocală! Află mai multe: https://pariurix.com/agentii/betano/mobil


9. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre casa de pariuri online Betano, atunci ai putea în primul rând să arunci un ochi peste secțiunea cu Întrebări și Răspunsuri de pe site-ul PariuriX.com. În al doilea rând, dacă nu găsești acolo ce te interesează, recomand să intri pe forumul de discuții Betano și să postezi întrebarea ta. În cel mai scurt timp cineva din staff-ul PariuriX sau din rândul utilizatorilor noștri va încerca să te ajute. În final, dacă ai o problemă mai serioasă sau pur și simplu dorești să sari primii 2 pași enumerați, mai ai și posibilitatea de a lua legătura direct cu serviciul de relații cu clienții Betano. Staff-ul Betano poate fi contactat prin următoarele metode:

 • Betano Live Chat - 24/7. Deci poți lua legătura cu un operator Betano prin live chat, la orice oră din zi sau din noapte.
 • mail - 24/7 Dacă vrei să îți verifici contul de pariuri și din diferite motive nu poți utiliza formularul de contact de pe site, atunci trebuie să trimiți un mail la adresa [email protected]. Pentru orice alte probleme adresa de contact este [email protected]. Poți scrie la orice oră din zi sau din noapte (24/7).
 • Facebook messenger: poți contacta staff-ul direct de pe pagina de Facebook Betano.Acest serviciu este disponibil de asemenea non-stop
 • Betano contact telefon: dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți suna la +40 31 630 1015. Acest serviciu este disponibil între orele 08:00 și 00:00. Apelul este cu tarif normal.

Ar mai trebui spus că există și un blog Betano unde sunt postate promoții, știri și informații utile. De asemenea, nu există agenții stradale Betano în România, acest operator oferind servicii doar online.

 

10. FAQ - Întrebări comune despre Betano

Merită plasez la Betano pariuri sportive?

Betano este în acest moment una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, așa că merită să joci aici cu regularitate. Oferta de pariuri Betano este foarte bogată, cotele sunt excelente, iar bonusurile sunt și ele pe măsură. Platforma de pariuri live Betano se ridică și ea la cele mai înalte standarde, plus că este oferit și un serviciu performant de live streaming.

Betano înregistrare – cum deschid la Betano cont nou?

Pentru a juca la Betano, intră pe site-ul agenției prin intermediul link-urilor noastre (astfel poți beneficia și de un bonus exclusiv, mărit față de cel standard). Apoi apasă pe butonul ”Înregistrare acum” din colțul dreapta sus a paginii. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină pe care vei avea de completat mai multe informații, conform exemplului nostru de deschidere cont Betano.

Cum parcurg procesul de verificare cont Betano?

Verificarea contului la Betano se face prin accesarea secțiunii ”Profil” - ”Încărcare documente” și încărcarea următoarelor documente: copie după un act de identitate, copie după o factură de utilități (curent, gaze, internet, TV) nu mai veche de 60 de zile, și o dovadă a metodei de plată utilizate la primul depozit. Verificarea contului este obligatorie prin lege în termen de 30 de zile de la înregistrare!

Cum încasez la Betano bonus de bun venit?

Deschide cont prin link-urile noastre de pe site pentru a putea încasa un bonus exclusiv, mărit față de cel standard. Acesta este valabil doar prin intermediul site-ului nostru! Poți vedea în ce constă oferta actuală pe pagina Bonus Betano de bun venit, aceasta fiind actualizată tot timpul!

Merită să iau la Betano oferta de bun venit?

În acest moment oferta de bun venit la casa de pariuri sportive Betano este una dintre cele mai bune de pe piață, astfel încât merită să aplici pentru ea. Plus că Betano este fără îndoială în top case de pariuri online licențiate din România, așa că fără îndoială nu vei fi dezamăgit de alegerea făcută. Cotele sunt poate cele mai mari din țară, oferta sportivă este foarte bogată, iar site-ul este extrem de stabil.

Oferă Betano promoții ocazionale?

Casa de pariuri Betano este foarte generoasă și în ceea ce privește promoțiile ocazionale, aceasta venind cu o gamă largă de oferte pentru clienții actuali. Și nu doar la pariuri poți profita de pe urma a nenumărate promoții Betano, ci și la jocuri de cazino!

Care este la Betano depunerea minimă?

Indiferent că depui cu cardul, prin Skrill sau Paysafecard, depunerea minimă la Betano este de doar 20RON! Aceasta are loc instant, astfel încât te poți apuca imediat de pariat! Ca alternativă, poți depune și prin Neteller, depunerea minimă fiind de 40RON.

Cât durează retragerea la Betano și în cât timp intră banii de la Betano?

Retragerea minimă la Betano este de 120RON și poate fi efectuată doar prin aceeași metodă cu care ai depus ultima dată. Staff-ul Betano se mișcă destul de rapid, astfel încât o retragere prin Skrill / Neteller va fi procesată în aceeași zi în care ai solicitat-o, în timp ce una prin transfer bancar sau card nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile lucrătoare. Uneori chiar și pe card poți primi banii în aceeași zi!

Betano Contact telefon – pot lua legătura cu un operator prin apel telefonic?

Dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți suna la +40 31 630 1015. Acest serviciu este disponibil între orele 08:00 și 00:00. Apelul este cu tarif normal.

4 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii