Verificarea contului de pariuri la BaumBet

24 - 72 ore

Verificarea contului

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri BaumBet! Vezi ce documente sunt solicitate, cum pot fi ele trimise și cât durează până când actele sunt verificate. La final te așteptăm cu întrebări despre procesul de verificare KYC la BaumBet, la care îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Ofertă sportivă bogată, platformă avansată de pariuri live și bonus atractiv >>> deschide cont acum


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. BaumBet KYC – ce documente sunt solicitate?  
  2. Verificarea identității BaumBet – cum trimit documentele?
  3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC BaumBet

 

1.BaumBet KYC – ce documente sunt solicitate?

         

Unele case de pariuri solicită inițial doar o copie după buletin, și mai cer alte documente mai târziu. În schimb cei de la BaumBet au ales să solicite din prima trei documente:

  • un act de identitate : trebuie să trimiți o copie după cartea de identitate sau după pașaport. Permisul de conducere nu este acceptat.
  • dovadă a adresei : o copie sau o fotografie cu un extras recent al contului bancar sau o factură de utilități din ultimele 3 luni (curent, gaze, telefonie etc).
  • dovadă a metodei de plată folosite : o fotografie a cardului de credit/debit utilizat, un screenshot cu portofelul electronic Skrill sau Neteller, etc.

Chiar și așa, este dreptul lor să ceară și alte documente suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.

 

2.Verificarea identității BaumBet – cum trimit documentele?

Intră pe baumbet.ro, loghează-te pe contul de pariuri și accesează Cont - Verificare Cont (KYC). Aici vei găsi un formular prin intermediul căruia poți uploada documentele solicitate. Dacă din diferite motive nu poți utiliza această metodă de verificare a contului, atunci poți trimite documentele la adresa [email protected]. În mail va trebui să precizezi și numele tău de utilizator pentru ca staff-ul agenției să știe cine ești.

 

3.Întrebări comune despre procesul de verificare KYC BaumBet

Ce restricții am cu un cont neverificat?

Conform legii în vigoare, nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€ și nici nu vei putea solicita retrageri. În ceea ce privește mizele maxime pe care le poți juca pe bilet nu ar trebui să existe limitări (cel puțin nu datorate de neverificarea identității).

 

Cât timp am la dispoziție pentru a îmi verifica identitatea?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în 30 de zile de la înregistrare indiferent de casa de pariuri online la care joci. În caz contrar contul tău de pariuri va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului. Recomand totuși să nu amâni pentru ultima zi, ci să trimiți din timp, pentru că este posibil să dureze mai mult de o zi până primești răspuns la solicitare. Sau există și riscul ca documentele să nu fie acceptate din prima. Iar dacă îți expiră termenul vei avea probleme.

 

În cât timp este verificat contul?

Nu avem prea multe informații în acest sens, dar nu ar trebui să dureze mai mult de 1-2 zile lucrătoare. Dacă ai parcurs procesul de verificare KYC BaumBet poți da un reply mai jos pentru a ne spune cât de repede s-au mișcat, pentru a afla și alți pariori.

 

Nu am depus încă, după ce metodă de plată trimit copie?

Dacă nu ai efectuat încă un depozit, atunci este suficient să trimiți în primă fază doar copie după un act de identitate și o dovadă a adresei. Însă mai mult ca sigur, după efectuarea primului depozit, va fi solicitată și copia după metoda de plată utilizată. Deci nu scapi de trimiterea ei.


Agenția mă informează în vreun vel despre obligativitatea verificării contului?

Da, vei vedea că vei primi un mail automat imediat ce îți deschizi un cont de pariuri. Acel mail conține o mare parte din informațiile disponibile în acest articol. De asemenea, de fiecare dată când te loghezi pe cont, ți se va aminti că mai ai ”X” zile pentru a verifica identitatea.

 

Ce formate sunt acceptate?

Nu este menționat, dar pentru a nu avea probleme recomand să trimiți documentele în formate populare precum .jpg sau .png. Documentele pot avea o mărime maximă de 5MB! Din ce am putut vedea, sunt acceptate atât documente scanate cât și fotografiate, însă pozele trebuie să fie clare. De asemenea, întreg documentul trebuie să fie cuprins în poză (toate cele 4 colțuri).

 

Unde pot afla mai multe informații despre procesul de verificare a identității?

Avem pe site un articol foarte bun unde am prezentat de la A la Z tot ce trebuie să știi despre verificarea identității la casele de pariuri online licențiate. Accesează-l acum : Verificarea cont KYC la Top 5 case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple

Ofertă sportivă bogată, platformă avansată de pariuri live și bonus atractiv >>> deschide cont acum

4 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?