Primul pariu la BaumBet

Ca la orice altă casă de pariuri online, și la Baumbet poți juca pariuri single, multiple și în sistem. De asemenea, poți plasa bilete cu bază (bancheri), facilitate care este oferită de mai puțin de jumătate din operatorii licențiați la noi.

Plasează chiar acum primul pariu la BaumBet cu un bonus de 100% până la 500RON!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum adaug pe biletul virtual Baumbet selecțiile dorite?
 2. Cum joc la Baumbet pariuri single?
 3. Pariuri Baumbet – cum joc pariuri în acumulator?
 4. Cum joc la Baumbet bilete cu pariuri în sistem?
 5. Plasarea de bilete cu baze la Baumbet Online
 6. Baumbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

 

1.Cum adaug pe biletul virtual Baumbet selecțiile dorite?

Site-ul Baumbet.ro are o interfață modernă și intuitivă, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de navigat pe el și de găsit meciurile și pariurile care te interesează.

 • Intră pe baumbet.ro.
 • Accesează ”Sport și pariuri live” din meniul orizontal de sus pentru a fi redirecționat către pagina de sporturi.
 • Selectează sportul dorit din meniul vertical din stânga paginii.
 • Selectează țara și competiția dorită.
 • Dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar respectiva selecție va fi adăugată pe biletul virtual Baumbet.
 • Repetă procedura pentru a adăuga și alte selecții pe biletul Baumbet.

Ca alternativă, poți utiliza și chenarul de ”Search” din dreapta paginii pentru a căuta meciul sau echipa care te interesează.


2. Cum joc la Baumbet pariuri single?

Este foarte simplu să joci la Baumbet pariuri single odată ce ai adăugat pe biletul de pariuri selecția dorită. Tot ce ai de făcut este să completezi miza pe care vrei să o joci și să apeși pe butonul ”Expediere bilet”. Suma completată de tine se va înmulți cu cota biletului pentru a da câștigul total.

 

3.Pariuri Baumbet – cum joc pariuri în acumulator?

Adaugă pe bilet toate selecțiile pe care dorești să le joci și apasă pe ”Expediere Bilet” pentru a confirma pariul. Biletul va fi câștigător doar dacă toate selecțiile conținute sunt pronosticate corect, iar câștigul total va fi egal cu produsul dintre miză și cota totală (care la rândul ei e egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet). Așa cum poți vedea e ușor de plasat pariuri la Baumbet, fie ele single sau în acumulator (cunoscute și sub numele de ”multiple” sau ”combo”). Și că tot veni vorba de pariuri single și multiple, avem și un articol care face o comparație între aceste două tipuri de bilete: https://pariurix.com/pariuri-individuale-vs-pariuri-multiple.html.

Joacă pariuri single, multiple sau în sistem la agenția recomandată!

 

4.Cum joc la Baumbet bilete cu pariuri în sistem?

Începând de aici lucrurile se complică un pic, dar nu cu mult. Selectează tab-ul Sistem din cadrul biletului BaumBet, iar din partea de jos dă click pe ”Alege sistem”. La un bilet cu 5 meciuri (precum cel din poza mea) poți juca următoarele sisteme:

 • 1/5 – adică pariuri single pe fiecare meci în parte
 • 2/5 – combinații de câte 2 meciuri
 • 3/5  - combinații de câte 3 meciuri
 • 4/5 – combinații de câte 4 meciuri
 • 5/5 – adică un pariu multiplu

La BaumBet nu poți juca sisteme britanice precum Lucky 31, și nici mai multe tipuri de combinații simultan. Dar poți plasa pe rând mai multe sisteme la aceleași meciuri. Mai trebuie menționat faptul că tu vei completa miza totală, și nu miza per combinație așa cum se întâmplă la alte case de pariuri online. Aș fi dorit să îți explic și cum se calculează cotele și câștigurile la biletele cu pariuri în sistem, dar ar fi destul de mult de scris. Dacă totuși vrei să aprofundezi subiectul, avem pentru tine un tutorial foarte bun pe această temă: ” Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază”.

 

5.Plasarea de bilete cu baze la Baumbet Online

Un bilet cu baze conține atât selecții care trebuie să iasă obligatoriu, cât și pariuri jucate în sistem. Pentru a seta un pariu ca bază (cunoscut aici sub numele de ”eveniment fix”) tot ce ai de făcut este să bifezi căsuța din dreptul său. Poți selecta mai multe baze la un singur bilet dacă dorești acest lucru. De exemplu eu am selectat 2 meciuri ca baze și am jucat un sistem de 2/3 între celelalte. Asta înseamnă că pentru a lua ceva bani trebuie să iasă obligatoriu ambele baze, dar și minim 2 din celelalte 3 partide. Dacă pierd o bază, atunci nu voi câștiga nimic chiar dacă ies toate celelalte 4 meciuri. Află mai multe informații despre pariurile cu baze!

 

6.Baumbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Procesul de verificare bilet Baumbet la pariuri online:

 • Intră pe baumbet.ro și loghează-te pe contul de pariuri.
 • Accesează Contul Meu – Istoric Cont.
 • Dă click pe ”Istoric pariuri sportive” și caută biletele dorite în funcție de dată și status (câștigător / pierzător / în desfășurare).

 

Procesul de verificare bilet Baumbet la pariuri stradale:

 • Intră pe http://www.baum.bet/
 • Accesează Bilet Virtual.
 • În căsuța ”Verificare bilet” introdu codul de pe biletul de pariuri pentru a verifica statusul pariurilor jucate.

Joacă pariuri single, multiple sau în sistem cu 500RON BONUS!

4 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?