Pariuri live Baumbet

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Unul din motivele principale pentru care pariorii aleg pariurile online în detrimentul celor stradale îl reprezintă posibilitatea de a plasa pariuri live din fața calculatorului sau de pe mobil. Dar dacă oferta de live betting este una modestă, atunci acest avantaj dispare. De aceea în cele urmează vom vedea cât de bine stă BaumBet pe partea de pariuri live, pentru a stabili dacă merită sau nu să pariem aici cu regularitate în timpul meciurilor.


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Baumbet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live BaumBet
 3. BaumBet Live scores și alte servicii disponibile

Deschide cont și joacă pe platforma de LIVE Betting Baumbet chiar acum cu 500RON EXTRA!


1. Aspecte tehnice despre Baumbet Live Betting

Din ce am apucat să testez platforma de live betting BaumBet, pot spune că aceasta se mișcă destul de fluid. În primul rând cotele sunt actualizate rapid, iar astfel pariurile sunt blocate mai rar ca la alți operatori. De asemenea, din momentul în care ai apăsat butonul ”Pariați” trece maximum câteva secunde până când pariul să fie confirmat. Din fericire nu m-am întâlnit nici cu situații în care site-ul să pice pe neașteptate, sau să înceapă să meargă prost. Astfel de probleme ar fi destul de deranjante pe o platformă de pariuri live unde fiecare secundă contează.

Totuși sunt câtevava aspecte importante de care trebuie să ții cont. În primul rând nu toate pariurile câștigătoare sunt plătite instant, la unele dintre ele fiind nevoie de câteva zeci de minute până să intre banii în cont. De asemenea, sunt pariori pe forumul de discuții PariuriX care susțin că unele pariuri live sunt anulate după ce ar fi fost câștigătoare (deci nu înainte de a fi decise) deși inițial au fost acceptate. Eu nu am pățit așa ceva, dar totuși zic să fii precaut.

Mai trebuie menționat că la pariuri pe meciuri cât de cât importante miza maximă este de 1,000 – 1,500RON, dar vei fi lăsat să joci de mai multe ori același pariu.

 

2. Oferta de pariuri live BaumBet

Din păcate oferta de pariuri live BaumBet este destul de modestă. În primul rând aceasta se axează mai mult pe fotbal și tenis, și cam neglijează celelalte sporturi. Dar nici pe ”sportul rege”și ”sportul alb” nu pot spune că sunt acoperite prea multe meciuri la live betting. Într-o zi de luni, în jurul orei 17:00, BaumBet oferea pariuri în timp real pe doar un meci de fotbal și 12 de tenis, deși în același moment Netbet.ro acoperea 3 meciuri de fotbal, 25 de tenis, dar și 6 meciuri din alte 6 sporturi diferite!

În funcție de meci, vei găsi de la 2-3 opțiuni de pariere până la 40-50. La meciuri de fotbal poți paria pe următorul gol, scor corect sau handicapuri europene, dar lipsesc handicapurile asiatice sau pariurile pe intervale de timp. Nu îmi place faptul că numele opțiunilor sunt afișate în engleză, deși ne aflăm pe un site care în rest este disponibil în limba română.

Descoperă cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri live

 

3.BaumBet Live scores și alte servicii disponibile

Găsim pe platforma de pariuri live BaumBet câteva facilități interesante, dar sunt și anumite servicii care speram să fie disponibile, dar care din păcate lipsesc.

 

Centru de statistici live BaumBet

Pe pagina de pariuri live a fiecărui meci vei găsi un centru de statistici ce pot fi consultate în timp real. La partide cât de cât mai importante te așteaptă și o fereastră 2D cu desfășurarea partidei unde poți vedea cine atacă sau când se întâmplă ceva notabil în meci (goluri, cornere, cartonașe etc).

 

Rezultate live și statistici

Dacă vrei să consulți pe Baumbet.ro scoruri live de la meciuri aflate în desfășurare, atunci cea mai simplă metodă este aceea de a deschide pagina de pariuri live a respectivului meci. Ca alternativă, poți accesa și secțiunea ”Rezultate” din meniul ”Sport și Pariuri Live”, doar că aici vor fi afișate și scoruri de la meciuri încheiate. Poți accesa și secțiunea ”Statisici” pentru a descoperi informații importante despre meciurile pe care mizezi. Oricum pentru scoruri live recomand un site de profil cum este de exemplu flashscore.com.

 

Opțiunea de a adăuga la favorite meciurile și pariurile dorite

La BaumBet poți adăuga la favorite atât meciurile preferate, cât și tipurile de pariuri pe care le joci frecvent. Sunt agenții de pariuri mult mai consacrate la care lipsește această facilitate simplă, motiv pentru care apreciez prezența ei.

 

BaumBet Live Streaming, pariuri live de pe mobil și pariuri rapide

Din păcate toate aceste servicii lipsesc. Nu este oferit un BaumBet TV unde să urmărim meciuri live online, nu putem plasa pariuri live din cadrul unei aplicații pentru mobil (dar o putem face direct de pe site-ul optimizat – detalii aici) și nu putem plasa pariuri rapide. Nu găsim nici facilități precum Action Betting care ne-ar fi permis să pariem pe exact următoarea fază din meci. Dacă ești în căutarea unei agenții care să ofere toate aceste servicii, atunci recomandarea noastră este ACEASTA.

Deschide cont și joacă pe platforma de LIVE Betting Baumbet chiar acum cu 500RON EXTRA!

4 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?