Baumbet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Pariuri de pe telefon și tabletă la BaumBet

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Sunt foarte mulți pariori care au ajuns să folosească mai mult telefonul și tableta decât calculatorul pentru pariuri sportive. Așa că este foarte important de văzut cum stă BaumBet la acest capitol și dacă platforma sa pentru mobil reprezintă o soluție viabilă pentru cei obișnuiți să parieze mai mult din mers.

Pariază de pe telefon și tabletă la BaumBet cu 500RON EXTRA!

 

BaumBet mobil – cum joc de pe telefon sau tabletă?

La momentul scrierii acestei recenzii BaumBet nu avea o aplicație proprie pentru mobil, însă site-ul mobil era optimizat pentru toate platformele: Android, IOS și Windows. Deci pentru a juca la Baumbet de pe mobil tot ce ai de făcut este să deschizi browser-ul și să tastezi adresa www.baumbet.ro. Însă te avertizez din start că lipsa unei aplicații aduce cu sine câteva probleme.  

Nu vei putea sta logat pe cont o perioadă mai lungă de timp, și nici nu vei găsi opțiuni de personalizare. Nu vei putea seta alarme pentru a fi notificat când un bilet este câștigător / pierzător, și nici nu vei primi notificări legate de cele mai noi promoții. De asemenea, un site optimizat nu se va mișca la fel de bine ca un program de joc, iar viteza de încărcare a paginilor va fi mai mică.

Dacă intenționezi să pariezi doar ocazional de pe mobil, atunci nu te va deranja foarte tare acest aspect. Dar dacă joci cu regularitate din mers, atunci mai bine te orientezi către un operator care are o aplicație de mobil performantă. Pentru a descoperi cele mai bune case de pariuri online de pe telefon sau tabletă accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/top-mobil.

 

BaumBet ofertă mobil – ce ne oferă agenția de pe telefon și tabletă

Atunci când intri pe site-ul mobil vei fi întrebat ce platformă vrei să accesezi: pariuri sportive, cazinou, cazinou live și Baum Games. Tot aici ai și un link direct către secțiunea de Promoții. Pentru și mai multe opțiuni (Știri, Ajutor, Întrebări frecvente, Termeni și Condiții, Reguli de joc etc) va trebui să accesezi meniul principal, acesta putând fi declanșat din colțul stânga sus.

Vei vedea că oferta sportivă BaumBet este aceeași ca cea pentru PC, și că sunt oferite aproape toate jocurile de cazino disponibile pe varianta FULL (dar sunt și excepții). De asemenea, poți efectua depuneri sau retrageri direct de pe mobil, și poți vizualiza opțiuni ce țin de contul tău de pariuri. Îmi place faptul că este oferită și opțiunea de Live Chat, deși alte case de pariuri online ezită să o pună la dispoziția clienților de pe telefon sau tabletă.

Site-ul mobil se mișcă de regulă bine, dar uneori paginile încarcă un pic cam greu. Dacă obișnuiești să joci mai mult la pariuri pre-meci atunci acest aspect nu te va deranja prea tare. Dar dacă ești un fan al pariurilor live lucrurile se schimbă, pentru că acolo fiecare secundă contează. Iar platforma de mobil BaumBet nu va câștiga curând vreun premiu la acest capitol.

Pariază de pe telefon și tabletă la BaumBet cu 500RON EXTRA!

4 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?