Contact suport clienți Baumbet

Detalii de contact BAUMBET
Program de lucru 9:00- 22:00
Suport live chat
Telefon +40374941858
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 49, Dumbraveni

Hai să vedem cum poți lua legătura cu staff-ul tehnic BaumBet, cât de clare sunt răspunsurile  primite, și ce alte modalități există pentru a rezolva o problemă sau a afla răspunsul la o neclaritate.

Top 5 case de pariuri online licențiate – tu pe care o alegi?
 

Contact Baum Bet – cum iau legătură cu staff-ul agenției?

La capitolul ”Suport clienți” BaumBet stă mult mai bine decât agenții mult mai consacrate. Poți lua legătura cu staff-ul BaumBet prin toate metodele posibile:

  • completarea unui formular pe site - Accesează ”Contactați-ne” din partea de jos a site-ului, după care se va deschide o pagină pe care poți completa un formular.
  • email - cei de la Baumbet pot fi contactați și pe mail la adresa [email protected].
  • telefon - în cazul în care vrei să vorbești cu cineva din staff la telefon, poți suna la numărul +40374941858.
  • live chat - cea mai ușoară modalitate de a lua legătura cu staff-ul BaumBet este prin live chat, această opțiune putând fi accesată din colțul dreapta jos a site-ului.
  • scrisoare – dacă ești nostalgic și îți este dor de metodele de contact disponibile înainte să se inventeze telefonul, să știi că poți trimite o scrisoare la următoarea adresă: Baumbet, Str. Tudor Vladimirescu, Nr.49, Dumbraveni, 555500, Sibiu, Romania. Sunt sigur că Poșta Română va fi încântată că încă are clienți J.

Indiferent de metoda de contact aleasă, serviciul de suport clienți este disponibil zilnic, de luni până duminică, între orele 09:00 și 22:00.

 

Relații cu clienții BaumBet – cum sunt răspunsurile staff-ului?

În primul rând recomand să optezi pentru contact prin live chat sau apel telefonic, și nu prin email sau completarea formularului de pe site. Nu de alta, dar poate dura și câteva zile până să primești răspuns. Așa că mai bine optezi pentru metodele recomandate, iar în maximum câteva minute vei putea vorbi cu un operator.

Dacă ai o simplă întrebare sau nelămurire, atunci răspunsurile te vor mulțumi din prima încercare. Dar dacă te confrunți cu o problemă mai serioasă (cum ar fi un pariu validat incorect, sau anulat în condiții destul de neclare), s-ar putea să primești un răspuns scurt care să nu te lămurească cu absolut nimic.


Prin ce alte metode pot primi răspunsuri legate de BaumBet?

Pe site-ul PariuriX poți găsi o secțiune unde am strâns cele mai comune întrebări legate de BaumBet, evident cu răspunsuri la acestea. Acceseaz-o acum. De asemenea, te așteptăm pe forumul de discuții PariuriX acolo unde poți posta nelămurirle tale, iar cineva din rândul utilizatorilor noștri sau a staff-ului tehnic va încerca să te ajute, dacă acest lucru este posibil. Totuși pentru probleme mai complicate va trebui să apelezi la staff-ul Baumbet.

Detalii de contact BAUMBET
Program de lucru 9:00- 22:00
Suport live chat
Telefon +40374941858
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 49, Dumbraveni

4 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?