Bonus Baumbet de bun venit

Bonus BaumBet la pariuri sportive - vezi cum poți încasa 100% până la 500RON la prima depunere! Depui 500RON și te joci cu 1,000RON! Noi îți arătăm și care sunt condițiile de rulaj atașate, ca să știi exact cum poți debloca bonusul în cel mai scurt timp.

Deschide cont și încasează un bonus BaumBet de bun venit de 100% până la 500RON!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Bonus Baumbet – în ce constă oferta pentru clienții noi
 2. Termeni și condiții bonus de bun venit BaumBet
 3. Părerea noastră despre bonusul pentru prima depunere BaumBet

 

1.Bonus Baumbet - în ce constă oferta pentru clienții noi

Deschizi un cont la BaumBet (L1170663W000707) și efectuezi un prim depozit. Acesta va fi dublat de agenție în limita a 500RON! Banii bonus sunt acordați imediat după depunere, dar pot fi utilizați doar după ce rulezi suma depusă o dată pe cote de minim 1.70. Apoi, pentru a putea retrage, va trebui să rulezi bonusul de 10 ori pe cote de 1.70+ în decurs de maxim 30 de zile de la creditare.

Asta înseamnă că dacă depui 500RON, mai primești încă 500RON din partea BaumBet, deci te poți juca cu 1,000RON. Vei avea de rulat 5,000RON înainte de a putea solicita o retragere. Recomand ca înainte să aplici pentru această ofertă să intri pe site-ul baumbet.ro, să accesezi pagina promoției (Promoții - 100% bonus de bun venit la pariuri sportive) și să citești regulamentul atașat. Nu sunt termeni ascunși, dar sunt câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști. Voi scoate în evidență cele mai importante aspecte.

 

2.Termeni și condiții bonus de bun venit BaumBet

 • Bonusul este de 100% în limita a 500RON și este creditat automat după depunere
 • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de 1.70+ în maximum 30 de zile.
 • Pentru a activa bonusul trebuie să intri pe pagina ”Promoții” și să dai click pe butonul ”Ia bonusul acum”
 • Poți folosi bonusul atât la pariuri single, cât și multiple. Totuși în cazul pariurilor în acumulator fiecare selecție va trebui să aibă o cotă de minim 1.70+!
 • Poți utiiza bonusul atât la pariuri pre-meci cât și live.
 • Ești eligibil pentru încasarea pachetului de bun venit indiferent de metoda de plată aleasă. Acest lucru este important de precizat fiindcă sunt case de pariuri online care nu oferă bonusul la depunerile prin Skrill sau Neteller, însă aici nu este cazul de așa ceva.
 • Poți verifica în orice moment statusul bonusului accesând ”Contul Meu’’ - ”Detalii Bonus Jucător” - ”Bonus Actual”.
 • Bonusul de bun venit BaumBet este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
 • Oferta este limitată la o utilizare per persoană / familie / IP / adresă / mail etc. Conturile duplicate nu vor fi tolerate.
 • Se aplică termenii și condițiile generale BaumBet.


3. Părerea noastră despre bonusul pentru prima depunere BaumBet

Pachetul de bun venit are atașate condiții normale : nici super lejere pentru parior, nici foarte dificile. Sunt undeva în media pieții. În ciuda acestui aspect nu putem spune că recomandăm baumbet.ro în mod deosebit, pentru că nu ni se pare că agenția vine cu ceva nou față de concurență. Dacă ești la primul contact cu pariurile online și încă nu ai beneficiat de pe urma vreunei oferte de bun venit, atunci ar fi mai bine să începi cu casele de pariuri de pe ACEASTĂ LISTĂ. Dar dacă ai epuizat deja toate aceste bonusuri, poți să îți încerci norocul și la BaumBet.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!

4 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?