2022-10-31 10:38:51

Află tot ce trebuie să știi despre Baumbet

BaumBet este una din puținele (poate singura) case de pariuri online licențiate de la noi din țară care este 100% românească, și care nu își are originile de prin alt colț al lumii. De aceea va fi interesant de văzut ce oferă aceasta și dacă merită sau nu să jucăm aici cu regularitate.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!

 

1.Cine este operatorul BaumBet România?

Baumbet este o casă de pariuri 100% românească, prezentă atât online cât și offline. Aceasta este originală din Sibiu și face parte din rețeaua BAUM România în care se mai regăsesc baumnet.com și bistrotecabaum.ro (local situat în Dumbrăveni, Sibiu). BaumBet România a pornit inițial ca o companie de slot-machine, iar ulterior s-a extins și pe pariuri sportive. Așa cum probabil ai ghicit, o lungă perioadă de timp ea a fost prezentă doar offline, dar a făcut trecerea către mediul virtual atunci când piața a fost reglementată.

Conform site-ului propriu, compania are 24 de ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc, deși recunosc că am început să aud de ea abia recent, în ultimii ani. Și că veni vorba de site-ul propriu, trebuie menționat că agenția a optat pentru aceeași strategie ca și StanleyBet, oferind două site-uri separate – unul pentru pariuri online și unul pentru pariuri offline.

Site-ul pentru pariuri online poate fi accesat la adresa baumbet.ro, în timp ce cel de-al doilea are ca adresă de funcționare http://www.baum.bet/. În timp ce pe primul poți paria direct din fața calculatorului sau de pe mobil, pe baum.bet poți verifica oferta sportivă din agențiile offline, poți genera coduri de bilete și poți verifica statusul biletelor aflate în desfășurare.

 

2.Pariuri stradale la BaumBet – program, agenții, servicii

Deși în această recenzie ne vom concentra în special pe partea de pariuri pe internet, înainte de a vorbi despre site-ul online trebuie să amintim câte ceva și despre serviciile oferite în locații stradale.


Agenții BaumBet

BaumBet România este originală din Sibiu, motiv pentru care în acest oraș și în localitățile vecine (Mediaș, Agnita, Cișnădie, Dumbrăveni) are cele mai multe săli de pariuri. În rest ea mai deține sucursale proprii doar în Alba Iulia, Blaj, Brașov, Cluj, Sighișoara și Târnăveni. În total aceasta are 30 de surcursale. Pe de altă parte există alte câteva sute de agenții partenere împrăștiate prin toate țara. Poți intra pe http://www.baum.bet/agentii pentru a vedea lista completă de agenții BaumBet de pe teritoriul României.

De aceea nu trebuie să te mire chiar deloc dacă prin sate precum Vișeul de Sus, Sivita sau Goiești dai de agenții BaumBet. În București nu există nici o sucursală proprie, iar numărul caselor partenere este de asemenea foarte mic, ceea ce arată că piața este destul de saturată și este mai profitabilă extinderea în locurile în care nu există încă foarte mulți operatori. Sunt de părere că aceasta este cea mai răspândită casă de pariuri în mediul rural din România!

 

Program BaumBet – între ce ore sunt deschise agențiile?

Programul BaumBet diferă în funcție de locație. Deoarece vorbim mai mult de agenții partenere, afiliații au practic dreptul de a stabili programul de funcționare. Ținând cont că multe sucursale sunt situate în sate, nu m-ar mira deloc dacă o mare parte din acestea s-ar afla în diferite baruri. Dacă astfel de localuri sunt deschise până la ore târzii din noapte, atunci și serviciul de pariere va funcționa cam după același interval orar. Oricum programul agențiilor proprii este până la ora 22:00.


Servicii oferite de agențiile stradale BaumBet

În locațiile BaumBet poți plasa pariuri sportive și îți poți încerca norocul la aparate de păcănele, ca la orice altă sală de jocuri de altfel. Însă găsești în plus pariuri virtuale pe curse de cai, de câini și de motociclete, dar și pariuri pe diferite loterii internaționale. Poți juca chiar și ”Betballs” (bingo virtual). În ceea ce privește serviciile oferite online pe site-ul baumbet.ro, vom vorbi despre acestea în secțiunile următoare.

 

3.Casa de pariuri BaumBet Online – interfață site și servicii

Conform D.ONJN 170/30.01.2017 BaumBet deține licența definitivă L1170663W000707 cu care poate oferi în legalitate pariuri sportive în cotă fixă și jocuri de cazino până la data de 28.02.2027.

Site-ul online baumbet.ro are o interfață modernă, dar în același timp simplă și intuitivă. Poți accesa orice meci sau opțiune ce ține de cont din maximum 3 click-uri fără a utiliza o grafică din anii ‘90, aspect care cu siguranță va fi pe placul pariorilor.

Din păcate pe alocuri mai sunt anumite erori de scriere, în locul unor texte apărând un cod precum cel încercuit în poza de mai jos. Dar lăsând asta la o parte, site-ul de pariuri online baumbet.ro este destul de rapid. În perioada în care am apucat să îl testez nu am dat de bug-uri deranjante sau de alte probleme. Dacă totuși te întâlnești cu astfel de situații, atunci nu ezita să lași un reply mai jos.

Dacă nu ai încă un cont la BaumBet dar dorești să îți deschizi unul, atunci poți găsi în ACEASTĂ SECȚIUNE un tutorial pas cu pas cu tot ce ai de făcut.

Încearcă chiar acum serviciile BaumBet și pune mâna pe 500RON bonus de bun venit!

 

4.BaumBet Bilet – plasarea primului pariu și verificarea biletului

La BaumBet poți plasa pariuri single, multiple, în sistem, dar și cu baze. În primul rând trebuie să adaugi pe bilet selecțiile pe care dorești să le joci. Apoi vei vedea că biletul de pariuri conține două taburi:

  • Bilet simplu - de aici plasezi pariuri single sau în acumulator (combo). Tot ce ai de făcut este să completezi miza și să apeși pe ”Expediere bilet”.
  • Bilet sistem - de aici plasezi pariuri în sistem. Selectezi sistemul dorit, completezi miza totală (deci nu miza pe combinație ca la alte agenții) și apeși ”Expediere bilet”. Dacă vrei să adaugi un pariu ca și eveniment fix (bază), tot ce ai de făcut este să bifezi căsuța din dreptul său.

Pentru un tutorial ceva mai detaliat recomand să accesezi ACEST LINK. Tot acolo poți vedea cum generezi la Baumbet un bilet virtual, dar și cum se parcurge procesul de verificare bilet Baumbet. Dar înainte de a putea juca bilete la BaumBet va trebui să efectuezi un depozit; poți vedea în ACEASTĂ SECȚIUNE ce metode de plată sunt acceptate și care este depunerea minimă

 

5.BumBet KYC – verificarea identității obligatorie prin lege

Procesul de verificare a identității contului de pariuri Baum Bet este obligatoriu prin lege în maximum 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului, fără a mai avea posibilitatea de a le recupera. Imediat ce îți vei deschide un cont vei primi un mail automat de la agenție în care ești informat că ai nevoie de următoarele documente pentru a îți verifica identitatea:

  • copie după pașaport sau carte de identitate
  • dovada metodei de plată folosite (o fotografie a cardului de credit/debit utilizat sau un screenshot cu portofelul electronic Skrill, Neteller, etc)
  • dovada adresei (o copie sau o fotografie cu un extras recent al cardului de debit/cred sau factură de utilități din ultimele 3 luni)

Dacă depozitele au fost efectuate prin cardul de credit/debit, este necesar să trimiți copii după ambele părți ale acestuia. Asigură-te că primele 6 cifre și ultimele 4 cifre ale cardului de credit/debit sunt vizibile. De asemenea, acoperă codul CVV de pe spatele cardului și asigură-te că informațiile sunt clare și ușor de citit, și că documentele cuprind toate cele 4 colțuri ale documentului. Documentele incomplete nu vor fi acceptate. În respectivul mail ai și un link direct către pagina de ”Verificare cont” de pe site-ul baumbet.ro, pagină de pe care poți uploada documentele solicitate. Ca alternativă, poți accesa direct de pe site Cont - Verificare cont (KYC). Pentru mai multe detalii despre procesul de verificare KYC BaumBet accesează ACEST LINK.

 

6.BaumBet ofertă sportivă, non-sportivă și cote

Oferta BaumBet înainte de startul meciurilor (pre-meci) nu este nici cea mai excepțională, dar nici cea mai slabă. Ea va mulțumi totuși o mare parte a pariorilor. Am găsit pariuri pe doar 13 sporturi, ceea ce este destul de puțin dacă ne gândim că alte case de pariuri online oferă pariuri pe 30+ sporturi. Însă atâta timp cât nu pariezi pe discipline sportive de nișă, nu ar trebui să fii prea afectat de acest aspect.

Din ce am putut vedea, cotele BaumBet nu sunt cele mai mari, dar nici cele mai mici. Ele sunt undeva în media pieții. Oricum payout-ul diferă de la pariu la pariu, așa că contează mult și pe ce pariezi. Pentru alte informații legate de oferta sportivă BaumBet, dar și despre cea non-sportivă accesează: https://pariurix.com/agentii/baumbet/oferta.

 

7.Pariuri de pe mobil și pariuri live BaumBet

La momentul actualizării acestei recenzii (iunie 2018) BaumBet nu avea o aplicație proprie pentru mobil, însă site-ul era optimizat destul de bine pentru toate platformele: Android, IOS și Windows. Atunci când intri pe site-ul mobil vei fi întrebat ce platformă vrei să accesezi (Pariuri Sportive / Casino / Cazinou live / Baum Games / Promoții). Vei vedea că oferta sportivă este aceeași ca cea pentru PC, și că sunt oferite aproape toate jocurile de cazino disponibile pe varianta FULL (dar sunt și excepții). De asemenea, poți efectua depuneri sau retrageri direct de pe mobil, și poți vizualiza opțiuni ce țin de contul tău de pariuri. Află mai multe despre pariuri de pe mobil la BaumBet!

Deschide cont și plasează pariuri live la Baumbet!

Din păcate și când vine vorba de pariuri live BaumBet stă destul prost, oferta live fiind una modestă. În timp ce netbet.ro oferea pariuri pe vreo 30 de meciuri din 6 sporturi diferite, la BaumBet am găsit doar pariuri pe 10 meciuri, și acelea din tenis și fotbal. Din acest motiv iubitorii de pariuri live s-ar putea să fie destul de dezamăgiți de ceea ce oferă această platformă. Pe de altă parte, la meciurile disponibile în ofertă, am găsit destul de multe opțiuni de pariere, ceea ce este un plus. Ar mai trebui menționat că nu este oferit un serviciu de live streaming Baum Bet.

 

8.Bonus BaumBet și promoții disponibile

În mod surprinzător BaumBet nu stă deloc rău pe partea de bonusuri și promoții. Spun că este o surpriză deoarece majoritatea caselor de pariuri online venite din offline nu oferă multe promoții, iar unele dintre ele nu au nici măcar un bonus de bun venit. Însă la BaumBet poți încasa un bonus de bun venit de 100% până la 500RON pe platforma de pariuri sportive, pentru prima depunere. De asemenea poți primi un FREEBET de 1000 RON pentru a doua depunere, și un freebet de 50RON pentru a treia depunere.

Mai sunt oferite bonusuri la pariuri multiple (până la 40%), și nu lipsește nici populara promoție ”Pariul Șansă” prin care vei primi 10% din câștig la biletele pe care te-a scos un singur meci. BaumBet este astfel singura agenție de pariuri care oferă ”Pariu Șansă” la pariuri online (în rest ea poate fi găsită doar în agenții de cartier). O altă promoție disponibilă de care sigur ai auzit este Extra 200, și aș mai scoate în evidență și un bonus fără depozit de 50RON ce este oferit anual de ziua ta de naștere!

 

9.BaumBet păreri, forum de discuții și relații cu clienții

Noi în această recenzie putem prezenta mai degrabă lucruri de bază despre casa de pariuri online BaumBet, dar până nu joci la ea nu îți poți face o părere 100% corectă. De aceea recomand să arunci un ochi pe forumul de discuții BaumBet și să vezi ce impresii a lăsat această agenție pariorilor care au apucat să testeze serviciile oferite. În mod special aș recomanda să citești comentariul userului ”Razvan” pentru că este foarte interesant (click aici).

Tot pe forum poți posta și propriile păreri despre BaumBet, după ce apuci să te joci un pic, sau poți pune întrebări la care staff-ul nostru va încerca să răspundă (dacă acest lucru este posibil). Și că tot veni vorba de întrebări, avem și o secțiune de ”Întrebări comune” unde am strâns cele mai frecvente nelămuriri ale pariorilor.

Dar dacă dai de un bug sau ai o problemă la care doar staff-ul agenției poate răspunde, atunci cel mai bine este să contactezi serviciul de relații cu clienții.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!

Bonus Baumbet: 100% în limita a 500RON la pariuri sportive

Bonus BaumBet la pariuri sportive - vezi cum poți încasa 100% până la 500RON la prima de...

01 Ian 2021 06:20
1
Bonus Baumbet Casino: 100% în limita a 500RON!

Bonus Baumbet Casino - află cum poți încasa un bonus de 100% până la 500RON la Baumbet C...

06 Ian 2021 13:58
0
Verificarea identității contului de pariuri BaumBet

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri BaumBet! Vezi ce documente sunt solicitate,...

06 Ian 2021 13:57
0

4 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?