Baumbet
L1170663W000707

Baumbet

3.0

Promotii si bonusuri oferite

Baumbet Casino

user photo
Baicu Marius
2023-09-21 17:24:56

Află tot ce trebuie să știi despre Baumbet

BaumBet este una din puținele case de pariuri online licențiate de la noi din țară care este 100% românească și care nu își are originile de prin alt colț al lumii. De aceea va fi interesant de văzut ce oferă aceasta și dacă merită sau nu să jucăm aici cu regularitate.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

1. CINE ESTE OPERATORUL BAUMBET ÎN  ROMÂNIA

Baumbet este o casă de pariuri 100% românească, prezentă atât online cât și offline. Aceasta este originală din Sibiu și face parte din rețeaua BAUM România în care se mai regăsesc baumnet.com și bistrotecabaum.ro (local situat în Dumbrăveni, Sibiu). BaumBet România a pornit inițial ca o companie de slot-machine, iar ulterior s-a extins și pe pariuri sportive. Așa cum probabil ai ghicit, o lungă perioadă de timp ea a fost prezentă doar offline, dar a făcut trecerea către mediul virtual atunci când piața a fost reglementată.

Conform site-ului propriu, compania are 24 de ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc, deși recunosc că am început să aud de ea abia în ultimii ani. Și că veni vorba de site-ul propriu, trebuie menționat că agenția a optat pentru aceeași strategie ca și StanleyBet, oferind două site-uri separate – unul pentru pariuri online și unul pentru pariuri offline.

Site-ul pentru pariuri online poate fi accesat la adresa baumbet.ro, în timp ce cel de-al doilea are ca adresă de funcționare http://www.baum.bet/. În timp ce pe primul poți paria direct din fața calculatorului sau de pe mobil, pe baum.bet poți verifica oferta sportivă din agențiile offline, poți genera coduri de bilete și poți verifica statusul biletelor aflate în desfășurare.

Baumbet legal în România

Platforma de pariuri sportive online Baumbet este disponibilă pentru pariorii români din februarie 2017, în urma acordării licenției cu numărul Nr. L1170663W000707 de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Așadar, este legal să joci la Baumbet, cel puțin până la data de 30 ianuarie 2027. Te ținem la curent cu ce se întâmplă în continuare, dar e puțin probabil să nu fie prelungit acest termen.

2. BAUMBET AGENȚII STRADALE - PROGRAM, FRANCIZĂ ETC

BaumBet România este din Sibiu, motiv pentru care în acest oraș și în localitățile vecine (Mediaș, Agnita, Cișnădie, Dumbrăveni) are cele mai multe săli de pariuri. În rest, ea mai deține sucursale proprii doar în Alba Iulia, Blaj, Brașov, Cluj, Sighișoara și Târnăveni. În total aceasta are 30 de surcursale. Pe de altă parte există alte câteva sute de agenții partenere împrăștiate prin toate țara. 

De aceea nu trebuie să te mire chiar deloc dacă prin sate precum Vișeul de Sus, Sivita sau Goiești dai de agenții BaumBet. Ai posibilitatea să vezi adresa exactă a fiecărei agenții, din fiecare județ, dând click pe harta pe care o găsești pe  http://www.baum.bet/agentii.

Agenții Baumbet program funcționare

Programul BaumBet diferă în funcție de locație. Deoarece vorbim mai mult de agenții partenere, afiliații au practic dreptul de a stabili programul de funcționare. Ținând cont că multe sucursale sunt situate în sate, nu m-ar mira deloc dacă o mare parte din acestea s-ar afla în diferite baruri. Dacă astfel de localuri sunt deschise până la ore târzii din noapte, atunci și serviciul de pariere va funcționa cam după același interval orar. Oricum programul agențiilor proprii este până la ora 22:00.

Franciză Baumbet

În cazul în care vrei să îți deschizi o sală de jocuri, intră pe www.baumgames.ro/operare/colaborare, unde găsești detalii despre cum poți intra în parteneriat cu operatorul Baumbet. În secțiunea respectivă sunt și două modalități de contact:

Telefon: +40 269 865 893
E-mail: [email protected]

Dacă te interesează acest subiect, recomand să citești și articolul : ”Ce înseamnă să ai o franciză de pariuri sportive și ce agenții oferă această posibilitate?”

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

3. DESCHIDERE CONT BAUMBET – CUM DESCHID UN CONT NOU

 1. Intră pe Baumbet.ro.
 2. Dă click pe butonul „Înregistrare”, din dreapta sus a paginii principale.
 3. Completează formularul de înregistrare care are trei coloane. Coloana 1 (Informații cont) – titlu, prenume, nume, utilizator, parolă, email, data nașterii, limbă, monedă; coloana 2 (Informații personale) – rezidență, CNP, oraș, cod poștal, țară, telefon; coloana 3 (Informații de securitate) – întrebare de securitate, cod promoțional. 
 4. Confirmă că ai 18 ani împliniți, că accepți Termenii și condițiile și, dacă dorești să beneficiezi de promoții, că ești de acord să primești bonusuri și corespondență promoțională.
 5. Apasă pe „Înregistrați-vă”.
 6. Intră pe email și activează-ți contul de jucător cu click pe link-ul primit de la operator.
 7. Loghează-te în cont.

4. VERIFICARE CONT BAUMBET – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC

 1. Intră pe site-ul Baumbet.ro și loghează-te.
 2. Intră în Cont, apoi în „Verificare cont (KYC)
 3. Încarcă documentele solicitate:
 • un act de identitate : trebuie să trimiți o copie după cartea de identitate sau după pașaport. Permisul de conducere nu este acceptat.
 • dovadă a adresei : o copie sau o fotografie cu un extras recent al contului bancar sau o factură de utilități din ultimele 3 luni (curent, gaze, telefonie etc).
 • dovadă a metodei de plată folosite : o fotografie a cardului de credit/debit utilizat, un screenshot cu portofelul electronic Skrill sau Neteller, etc.

Dacă din diferite motive nu poți utiliza această metodă de verificare a contului, atunci poți trimite documentele la adresa [email protected]. În mail va trebui să precizezi și numele tău de utilizator pentru ca staff-ul agenției să știe cine ești.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

5. METODE DE PLATĂ BAUMBET – CUM DEPUN ȘI RETRAG BANI?

 1. Intră pe baumbet.ro și loghează-te în contul tău de jucător.
 2. Apasă pe butonul „Depozit de bani”, din partea superioară a ecranului.
 3. Selectează una din metodele de plată afișate și urmează instrucțiunile. Acest operator acceptă următoarele metode de plată:
 • Carduri de credit și debit Visa / Mastercard – depunerea minimă este de 20 RON, cea maximă de 9.000 RON. Depozitul are loc instant.
 • Skrill / Neteller – depunerea minimă la BaumBet cu portofele electronice este de 20 RON, cea maximă de 9.000RON. Depozitul are loc instant.
 • Paysafecard – poți efectua depuneri și cu Paysafecard, dar ia în considerare faptul că această metodă de plată nu poate fi utilizată pentru retrageri. Ca și în situațiile de mai sus, depozitul minim este tot de 20 RON, iar cel maxim tot de 9.000RON.
 • Trustly – acesta este un transfer bancar rapid. În acest caz suma minimă la depunere BaumBet este de 50 RON, iar cea maximă este nelimitată, sau mai bine spus de 9999999,99RON. Măcar să ai tu atâția bani.
 • Plată cash – poți efectua depuneri și direct din locații stradale proprii, depozitul minim BaumBet fiind de 20 RON, iar cel maxim nelimitat (9999999,99RON).

Poți solicita o retragere numai după ce îți verifici contul. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Loghează-te în contul tău Baumbet;
 2. Accesează „Contul meu”
 3. Dă click pe „Retrageri”
 4. Completează suma pe care vrei să o retragi.
 5. Selectează metoda de plată (nu se pot retrage fonduri prin Paysafecard).
 6. Click pe „Retragere”:
 • Carduri de credit / debit – retragere minimă de 50RON, aceasta este procesată în 2-4 zile lucrătoare. BaumBet nu percepe taxe, dar s-ar putea să ai de plătit un mic comision către instituția bancară.
 • Skrill / Neteller – retragere minimă de 50RON, aceasta este procesată în maxim 1-2 zile lucrătoare. Nu sunt percepute taxe
 • Direct din locații BaumBet – retragerea minimă de 50RON, iar cea maximă de 3,000RON. Aceasta este procesată în maxim 24 de ore (sau cel puțin așa scrie pe site-ul baumbet.ro). Te poți duce să ridici banii imediat ce primești mail cu aprobarea tranzacției.

6. CUM PLASEZ PARIURI BAUMBET - SINGLE, MULTIPLU ȘI ÎN SISTEM

 1. Intră pe baumbet.ro și loghează-te în cont.
 2. Dă click pe butonul „Sport” (care are mingea de fotbal deasupra) din meniul orizontal superior.
 3. Alege sportul pe care vrei să pariezi, apoi competiția.
 4. Dă click pe cota selecțiilor pe care vrei să le joci, pentru ca ele să fie transferate pe biletul virtual. Poți pune 3 tipuri de pariuri: Simplu, Multiplu și Sistem:
 • Pariuri simplu / multiplu - Alege tab-ul „Simplu” din biletul virtual și completează în chenarul rezervat mizei suma pe care vrei să o joci. Plasează biletul single (în caz că ai un singur pariu pe bilet) sau un pariu „Multiplu” (în cazul în care ai mai multe pronosticuri pe bilet).
 • Pariuri Sistem – Dă click pe tabul „Sistem” din partea superioară a biletului virtual apoi completează miza din dreptul sistemului dorit. Dacă pui 5 meciuri pe bilet, ai următoarele variante disponibile: simple (5 pariuri), duble (10 pariuri), triple (10 pariuri), sistem 4 (5 pariuri) și combo (1 pariu).

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

7. VERIFICARE BILET ONLINE BAUMBET – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

Dacă vrei să afli care este stadiul unui bilet online plasat la Baumbet, trebuie să procedezi altfel: 

 1. Loghează-te în cont pe baumbet.ro
 2. Accesează „Istoric cont” din „Contul meu”, apoi „Istoric pariuri sportive”. Poți seta filtre precum: categorie, perioadă, status.
 3. Dă click pe „Verifică”.

8. VERIFICARE BILET PLASAT ÎN AGENȚIE BAUMBET

 1. Intră pe pagina baum.bet (deci pe pagina web dedicată agențiilor stradale).
 2. Introdu seria biletului în bara din dreapta sus, pe care scrie „Caută ofertă/Verifică bilet”
 3. Apasă Enter pentru a lansa verificarea.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

9. OFERTĂ BAUMBET – CE NE OFERĂ BAUMBET.RO

Oferta de pariuri sportive Baumbet acoperea numai 13 sporturi acum câțiva ani, ceea ce era foarte puțin, însă între timp acest operator a intrat în rândul agențiilor de top ca și ofertă, cu peste 33 de discipline pe care poți paria. Impresionează partea de eSports, care cuprinde pariuri pe competiții din 9 jocuri: Arena of Valor, Warcraft 3, Rainbow Six, Kings of Glory, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant, Counter-Striker Battles, League of Legends.

Printre sporturile acoperite de oferta de pariuri BaumBet se regăsesc și sporturi de nișă precum Lacrosse, Hurling Galic, Reguli Australiene, cricket sau Bandy. Fanii sporturilor cu motor pot paria pe Formula 1, dar și pe motociclism sau raliuri. Nu te aștepta să găsești la acestea prea multe piețe de pariuri, dar oferta ar trebui să fie una mulțumitoare pentru majoritatea pariorilor.

Baumbet ofertă fotbal azi – cât de bună este aceasta

Și oferta pentru fotbal s-a îmbunătățit în mod considerabil în ultima perioadă. Am găsit pe campionatele din Peru, Islanda sau Indonezia, competiții acoperite de orice casă de pariuri online, dar și ligi „de mâna a 3-a”, din Uganda, Hong Kong sau Nicaragua. Ce-i drept, pentru meciuri din Nicaragua există doar opțiuni de pariere care țin de rezultatul final și de total goluri.

Nici la meciurile de top nu pot spune că oferta pe fotbal BaumBet rupe gura târgului. De exemplu, pentru Superliga României, pe care cu siguranță pariezi și tu, au fost introduse câteva handicapuri asiatice, dar nu există selecții pentru cornere, cartonașe, marcatori etc. Sunt oferite în schimb o groază de pariuri combinate, specifice mai degrabă agențiilor de pariuri stradale, dar și funcția „Creare pariu”, foarte la modă în prezent. Pentru partida Universitatea Craiova vs CFR Cluj, din campionatul nostru, am putut combina pe același  bilet:

 • Victorie Craiova
 • Sub 1.5 goluri în meci
 • Număr impar de goluri
 • Peste 0.5 goluri în prima repriză.

Baumbet ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Nu am văzut nicio opțiune prin care să poți afișa evenimentele sportive care urmează să înceapă, în ordine cronologică. Dacă vrei să vezi ce meciuri sunt următoarele ore sau astăzi, trebuie să folosești alte surse, apoi să intri pe baumbet.ro și să dai click pe competiția respectivă. În ecranul principal sunt prezentate două piețe principale: Rezultat final 1X2 și Total goluri peste/sub 2.5.

Totuși, dacă selectezi mai multe competiții, ai două opțiuni pentru afișarea meciurilor: după ligă și după timp. Dacă optezi pentru a doua variantă, partidele sunt afișate intercalat, în funcție de ora de start.

Baumbet ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

Oferta BaumBet pe tenis cuprinde inclusiv turnee ITF și Challenger, doar că aici nu vei putea paria pe altceva în afară de câștigător meci. Sigur, după startul partidei, sunt băgate și alte opțiuni. În schimb la meciuri de la turnee de Grand Slam vei găsi câte 20 de pariuri per meci, oferta fiind asemănătoare cu cea a agențiilor mai consacrate. În momentul scrierii acestei recenzii, sunt 305 de pariuri disponibile pentru tenis. Urmează baschetul (288) și tenisu de masă (280).

Și oferta pe hochei este bună (241), mai ales pe NHL acolo unde găsim chiar mai multe piețe de pariuri decât la unele meciuri fotbal. De exemplu la finala Stanley Cup erau oferite peste 110 tipuri de pariuri, printre care și pe Marcatori (care lipseau la fotbal). Se putea paria pe goluri în power-play, penalități, scor corect, handicapuri europene și multe altele.

Pentru Super Bowl 2023 existau 9 piețe și zeci de opțiuni de pariere pentru „timp regulamentar” și prelungiri. Cu toate acestea, nu am găsit pariuri „esențiale”, cum ar fi cel pe MVP-ul confruntării.

10. BAUMBET LIVE BETTING - PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Unul din motivele principale pentru care pariorii aleg pariurile online în detrimentul celor stradale îl reprezintă posibilitatea de a plasa pariuri live din fața calculatorului sau de pe mobil. Dar dacă oferta de live betting este una modestă, atunci acest avantaj dispare.

Din ce am apucat să testez platforma de live betting BaumBet, pot spune că aceasta se mișcă destul de fluid. În primul rând cotele sunt actualizate rapid, iar astfel pariurile sunt blocate mai rar ca la alți operatori. De asemenea, din momentul în care ai apăsat butonul „Pariați” trec maximum câteva secunde până când pariul să fie confirmat. Din fericire nu m-am întâlnit nici cu situații în care site-ul să pice pe neașteptate, sau să înceapă să meargă prost. Astfel de probleme ar fi destul de deranjante pe o platformă de pariuri live unde fiecare secundă contează.

Oferta de pariuri live Baumbet s-a îmbunărățit considerabil în ultima perioadă. Într-o zi de miercuri din luna februarie, la ora 16:00, erau oferite pariuri pe evenimente în desfășurare din fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, handbal, eSports, volei, tenis de masă, bowling, snooker, darts. Oferta pentru fotbal era chiar spectaculoasă, cu meciuri din Serie D Italia, Cupa Primavera Italia, Campionatul U19 Franța, Divizia a 2-a Egipt, liga a doua din Kenya, Cupa Thailandei, Liga vietnameză! 

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

11. PARIURI VIRTUALE BAUMBET

Baumbet oferă pariuri pe jocuri virtuale de fotbal și de baschet. Fotbalul este cel mai bine reprezentat, cu trei competiții: V-League, V-World Cup și V-Euro. Mi s-a părut foarte tare că pentru fotbalul virtual sunt oferite handicapuri și totaluri asiatice, printre numeroasele opțiuni de pariere. Așadar, te poți distra pariind la orice oră, pentru că evenimentele virtuale nu iau pauză niciodată.

Dacă ești pasionat de baschet sub orice formă, ai posibilitatea să mizezi pe meciurile virtuale din Virtual NBA, pentru care există un număr surprizător de mare de selecții, pe câștigătoare, total puncte peste/sub, handicap, sfertul cu cele mai multe puncte, primii la 20, 40, 60 de puncte, diferență victorie.

Pe lângă fotbal și baschet, poți juca și la BetBalls, un joc virtual de bingo de tip RNG, cu extrageri la distanță de aproximativ 5 minute. Tot ce trebuie să faci este să cumperi unul sau mai multe bilete. Jocul are 5 bonusuri: banii înapoi, mystery jackpot, rundă bonus, bonus pe culoare, no match bonus. În pauzele dintre extrageri sunt oferite statistici, printre care numere calde (care au ieșit cel mai des în ultimele runde) și numere reci (care au ieșit cel mai rar).

12. BONUS BAUMBET PENTRU CLIENȚII NOI -  100 RON + 150 RON FREEBET

 1. Deschide cont acum
 2. Efectuează un prim depozit și primești bonus 100% până la 500 RON
 3. Efectuează un al doilea depozit și primești bonus 50% până la 100 RON în pariu gratuit
 4. Efectuează un al treilea depozit și primești bonus 100% în pariu gratuit, până la 50 RON

Accesează această pagină pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit Baumbet. 

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

13. BAUMBET APP - APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ

Baumbet a lansat și o aplicație pentru pariuri sportive, pentru Android și iOS, care poate fi descărcată de pe site-ul operatorului. Suntem informați că ea va apărea „în curând” în App Store.

Procesul de instalare aplicație Baumbet de pe site

 1. Intră pe baumbet.ro de pe telefon sau tabletă, prin intermediul browserului Chrome, Mozilla, Opera sau Edge.
 2. Descarcă aplicația.
 3. Apasă pe „Instalați”.
 4. Bifează „Permite instalarea aplicației”.
 5. Deschide aplicația și loghează-te cu username și parolă.

Deși în mod normal aplicațiile agențiilor de pariuri online sunt și în Google Play, aplicația Baumbet este de negăsit. Am scris „Baumbet” în bara de Search, însă căutarea nu a returnat niciun rezultat. 

Ce oferă aplicația Baumbet pariuri sportive

Baumbet îți pune la dispoziție o aplicație care te ajută să pariezi oricând și de oriunde. Trebuie să ai la tine doar un telefon mobil sau o tabletă. Softul folosește cele mai noi tehnologii de Responsive Web Design pentru ca tu să ai cea mai tare experiență jucându-te de pe mobil sau tabletă.

Aplicația Baumbet îți oferă exact aceleași oferte și același număr de evenimente sportive live ca și pe Desktop. Practic, cu softul Baumbet vei putea face de pe telefonul tău exact aceleași operațiuni pe care le-ai fi făcut din fața computerului, fără nicio diferență și în deplină siguranță.

14. BAUMBET CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

La capitolul „Suport clienți” BaumBet stă mult mai bine decât agenții mult mai mediatizate. Poți lua legătura cu staff-ul BaumBet prin toate metodele posibile:

 • completarea unui formular pe site - Accesează ”Contactați-ne” din partea de jos a site-ului, după care se va deschide o pagină pe care poți completa un formular.
 • email - cei de la Baumbet pot fi contactați și pe mail la adresa [email protected].
 • telefon - în cazul în care vrei să vorbești cu cineva din staff la telefon, poți suna la numărul +40374941858.
 • live chat - cea mai ușoară modalitate de a lua legătura cu staff-ul BaumBet este prin live chat, această opțiune putând fi accesată din colțul dreapta jos a site-ului.
 • scrisoare – dacă ești nostalgic și îți este dor de metodele de contact disponibile înainte să se inventeze telefonul, să știi că poți trimite o scrisoare la următoarea adresă: Baumbet, Str. Tudor Vladimirescu, Nr.49, Dumbraveni, 555500, Sibiu, Romania. Sunt sigur că Poșta Română va fi încântată că încă are clienți J.
 • Indiferent de metoda de contact aleasă, serviciul de suport clienți este disponibil zilnic, de luni până duminică, între orele 09:00 și 22:00.

15. BAUMBET PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Dacă ai o întrebare despre casa de pariuri online Baumbet, dar nu vrei să iei legătura cu reprezentanții acestei case de pariuri, atunci ai două opțiuni. Prima este să accesezi secțiunea „Întrebări comune” de pe site-ul PariuriX.com, unde poți găsi răspunsuri la cele mai comune nelămuriri ale pariorilor. Sunt șanse mari să te lămurești.

A doua variantă ar fi să deschizi un topic pe forumul de discuții Baumbet, acolo unde un membru al staff-ului nostru va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi despre Baumbet păreri ale altor pariori, pentru a vedea ce experiențe au avut aceștia cu această casă de pariuri. După ce te joci o perioadă la Baumbet.ro, vei putea să îi ajuți tu pe alții.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de până la 500RON + 150 RON FREEBET!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10