Verificarea contului de pariuri la Admiral

24 de ore

Verificarea contului

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri la agenția Admiral (deschide cont acum). Vezi ce documente sunt solicitate, cum pot fi ele trimise, și ce probleme comune au pariorii cu procesul de verificare KYC.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce documente trebuie să trimit?
 2. Verificarea identității la Admiral - Cum trimit documentele solicitate?
 3. Întrebări commune despre procesul de verificare KYC Admiral

 

1.CE DOCUMENTE TREBUIE SĂ TRIMIT?

 • copie după un act de identitate. Cei de la Admiral ne spun că este necesară o copie după buletin sau după pașaport. Permisul de conducere nu este menționat, așa că nu am idee dacă este acceptat sau nu. Actul de identitate este suficient pentru o verificare parțială a contului, dar pentru o verificare completă va trebui să trimiți și documentul menționat mai jos.
 • o dovadă a adresei. Este necesar un act care să conțină numele tău, dar și adresa completă. Aceasta trebuie să corespundă cu cea din buletin și cea utilizată la deschiderea contului de pariuri. Ce act poți trimite? Un extras de cont bancar detaliat, o factură de utilități (curent, gaze, apă, telefonie etc) sau chiar o factură a unei cumpărături online (atâta timp cât conține informațiile menționate). Atenție, documentul nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni! Chiar și așa e discutabil; eu am trimis o factură veche de 2 luni și jumătate și a fost respinsă pe motiv că ”e mai veche de 3 luni” :) Dacă din diferite motive nu poți furniza un astfel de document, atunci accesează ACEST ARTICOL pentru a vedea ce soluții există.

 

2.VERIFICAREA IDENTITĂȚII LA ADMIRAL - CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

 • Intră pe site-ul Admiral și loghează-te pe contul tău.
 • Dă click pe numele tău din colțul dreapta sus pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul Meu”. 
 • De aici selectează ”Cont” - ”Documente” exact ca în poza de mai jos.
 • Apasă pe ”Choose Files” pentru a încărca documentele solicitate.
 • Selectează tipul documentului pentru fiecare act în parte (vei avea de ales între act de identitate și dovadă a adresei).
 • Apasă pe ”Salvează”, iar atunci documentele sunt trimise automat către verificare.


Întrebări commune despre procesul de verificare KYC la Admiral

Când trebuie să trimit documentele?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis iar toți banii de pe cont vor fi virați către bugetul statului. Pentru mai multe detalii recomand să accesezi ACEST ARTICOL.

Pentru a putea depăși termenul de 30 de zile este suficientă o verificare parțială, adică să trimiți o copie după un act de identitate. Dar înainte de a putea solicita o retragere la Admiral.ro va trebui să efectuezi o verificare completă.

 

Ce formate și dimensiuni maxime sunt acceptate?

Nu este menționat acest lucru. Din ce am observat, sunt acceptate sigur formate .jpg, .png și .pdf. Posibil să mai fie și altele. Fiecare document încărcat nu trebuie să fie mai mare de 2MB. Nu cred că are importanță dacă documentul este fotografiat sau scanat, ambele tipuri fiind acceptate. Eu am trimis chiar o factură electronică care a fost acceptată fără probleme.


În cât timp este verificat contul de pariuri?

La mine și la alți pariori a durat doar vreo 3-4 ore. Dar eu mi-am verificat contul la 2-3 zile după ce agenția a intrat pe piața din România, deci este posibil ca staff-ul Admiral să fi dat dovadă de un pic de exces de zel. Oricum nu cred că un astfel de proces ar trebui să dureze mai mult de 1-2 zile.

 

Ce probleme pot întâlni?

Eu am întâlnit una singură, pe care am menționat-o și mai sus. Am trimis o factură de utilități din urmă cu 2 luni și jumătate, dar ei au zis că e mai veche de 3 luni deși scria mare pe ea data. De aceea aș recomanda să trimiți o dovadă a adresei cât mai recentă, care să nu fie chiar la limita celor 3 luni. 

 

Care sunt cele mai comune motive pentru refuzarea documentelor la Admiral?

Aceste motive sunt mai degrabă comune pentru toate agențiile de pariuri pe internet licențiate, și nu vor fi întâlnite neapărat doar la Admiral. Dar este bine să le cunoști, asta dacă vrei ca documentele tale să fie acceptate din prima și să nu fie necesar să le trimiți de mai multe ori. Astfel ai risca să depășești termenul legal de 30 de zile și să ai contul suspendat temporar.

 • Pozele documentelor trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
 • În poză trebuie prinse toate cele 4 colțuri ale documentului, deci pozele nu trebuie să pară decupate.
 • Nu trebuie să acoperi informații de pe acte, cu excepția celor solicitate de către staff-ul Admiral (cum ar fi anumite numere de pe fața sau spatele cardului în afară de cele menționate de staff). De exemplu dacă acoperi CNP-ul de pe buletin sau pui degetul pe document în timp ce îl fotografiezi, acesta va fi refuzat.
 • Trimite doar documente care îți sunt solicitate. Dacă la ”dovada adresei” tu pui un selfie cu tine în fața casei sau a superbei tale mașini, să nu te miri apoi de ce nu ți-au fost acceptate documentele (poate ți se pare stupid că am menționat așa ceva, dar să știi că am auzit și de astfel de cazuri).
 • Cardul trebuie semnat pe spate de către titular, în caz contrar va fi refuzat pentru că așa cum scrie și pe el, nu este valid fără semnătură.

Parcurge procesul de verificare KYC la Admiral pentru a pune mâna pe bonusul fără depozit de 100RON!

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?