Profit Boost 200%

Admiral.ro vine cu o super ofertă pentru clienții noi prin care oferă un boost al profitului de 200% (deci vei beneficia de un profit de 3 ori mai mare decât cel normal) la primul pariu plasat pe sport. Banii sunt creditați CASH, fără rulaj!, tot ce ai de facut este să urmezi indicațiile de mai jos.

Deschide cont și plasează un prim pariu! Te așteaptă un profit boost de 200%!

 

Cum beneficiez de profit boost de 200%?

 1. Deschide un cont acum prin linkurile speciale din acest articol.
 2. Plasează un prim pariu pe orice eveniment sportiv la alegere. Poți paria pe orice opțiune dorești, și pe orice cotă. Miza maximă admisă este de 50RON. Profit boostul va fi menționat pe biletul de pariuri.
 3. Dacă pariul este câștigător vei primi pe lângă câștigurile obișnuite și un profit boost de 200% (adică profitul tău va fi de 3 ori mai mare decât cel normal).
 4. Bucură-te de câștiguri! Câștigurile maxime suplimentare sunt limitate la 300RON și nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj, deci le poți retrage sau utiliza oricând dorești.

Exemplu: Plasezi un prim pariu de cotă 3.00 pe o miză de 50RON. Dacă pariul este câștigător, atunci pe lângă câștigul obișnuit de 150RON (50 X 3) vei mai primi în plus dublul profitului (adică dublul diferenței dintre câștigul total și miză), în acest caz : (150 – 50) X 2 = 200RON. Deci în acest caz iei în total 350RON CASH, bani ce pot fi retrași oricând.

 

Beneficiază de Profit Boost + 150RON FREEBET

Agenția recomandată oferă și un FREEBET de 150RON ce este acordat după plasarea primului pariu pe bani reali (pe o miză de minim 1RON). Poți beneficia de ambele oferte dacă te înregistrezi acum prin link-urile noastre. Singurul lucru care nu este permis – să utilizezi ambele oferte la același pariu; ele trebuiesc utilizate pe  pariuri distincte.

Exemplu: Plasezi un prim pariu pe bani reali, iar la acesta beneficiezi de un profit boost de 200%. În maximum 72 de ore vei primi și FREEBET-ul de 150RON.

 

Termeni și condiții profit boost 200%

 • Oferta Profit Boost este valabilă pentru primul pariu plasat cu bani reali (orice meci, orice pariu și orice cotă)
 • Miza maximă este de 50RON.
 • Vei beneficia de o sporire a profitului (câștig – miză) de 200% în limita a 300RON. Suma mizată nu este sporită.
 • Pentru pariurile plasate cu ”Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple și multiple, nu și pentru cele plasate în sistem.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului, și pot fi retrase oricând.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / cont / IP / adresă etc.
 • Sunt acceptate depunerile prin orice metodă de plată, inclusiv portofele electronice Skrill și Neteller.
 • Numele de pe metoda de plată trebuie să corespundă cu numele de pe cont, atlfel pot fi efectuate verificări suplimentare, iar dreptul de participare la ofertă poate fi limitat.
 • Poți beneficia atât de pe urma ofertei ”Profit Boost” cât și de pe urma FREEBET-ului de 150RON la deschiderea contului, dar acestea trebuiesc utilizate pe pariuri separate. Vei putea selecta din cadrul biletului de pariuri ce ofertă alegi prima.
 • Oferta se supune termenilor și regulilor generale Admiral.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Deschide cont și plasează un prim pariu! Te așteaptă un profit boost de 200%!

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?