Primul pariu la ADMIRAL

La Admiral plasarea primului pariu este o procedură simplă de făcut indiferent că vrei să joci pariuri single, multiple sau în sistem. Practic este la fel ca la Unibet și 888Sport, pentru că folosește aceeași platformă. Chiar și așa, hai să îți arăt exact ce ai de făcut.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!


Ce vei găsi în această secțiune?

  1. Cum găsesc meciurile care mă interesează?
  2. Pariuri Admiral – plasarea unui pariu single
  3. Plasarea de pariuri multiple
  4. Plasarea de pariuri în sistem
  5. Cash Out Admiral - închiderea unui pariu aflat în desfășurare

 

1.Cum găsesc meciurile care mă interesează?

Este foarte simplu și intuitiv. Intră pe admiral.ro și selectează opțiunea ”Sport” din meniul orizontal de sus. Se va deschide pagina de pariuri sportive Admiral, care în partea stângă conține un meniu vertical. În partea de sus a acestuia sunt listate link-uri rapide către cele mai populare competiții aflate în desfășurare în acel moment, iar mai jos găsești meniul de sporturi. De aici poți ajunge ușor la meciul care te interesează selectând competiția dorită, după care poți urma pașii de mai jos. Pentru a găsi rapid ceea ce cauți, poți oricând să accesezi opțiunea de ”Search” din partea de sus a paginii.

 

2.Pariuri Admiral – plasarea unui pariu single

Selectează pariul pe care vrei să îl joci dând click pe cota din dreptul acestuia. Respectivul pariu se încarcă într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii și va avea în dreptul său o căsuță unde tu trebuie să completezi suma pe care intenționezi să o joci. După ce treci suma tot ce trebuie să faci este să apeși butonul ”Plasați pariul”. Câștigul se calculează înmulțind miza (suma pariată) cu cota selecției tale. Dacă de exemplu joci 100RON pe o cotă de 5.00, înseamnă că vei câștiga 500RON, din care 400RON reprezintă profitul. Vezi ce simplu este să joci la Admiral pariuri single?

 

3.Plasarea de pariuri multiple

Adaugă pe bilet toate selecțiile pe care vrei să le joci dând click pe cota din dreptul fiecărui meci în parte. Pariurile vor încărca unul sub altul în biletul virtual. Acum alege din partea de sus a biletului tabul ”Combinatie”, după care vei vedea că nu mai există câte un chenar în dreptul fiecărui meci în parte, ci un singur chenar în partea de jos a biletului. Completează suma dorită și apasă ”Plasați pariul”. Cota totală a biletului se obține înmulțind între ele cotele tuturor selecțiilor de pe bilet, după care cota totală se înmulțește cu miza pentru a da câștigul total (exact ca și în exemplul de mai sus). Deci nici plasarea de pariuri multiple la Admiral.ro nu are cum să îți ridice dificultăți.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) – tu ce alegi?


4. Plasarea de pariuri în sistem la Admiral.ro

Pentru a plasa pariuri în sistem, selectează opțiunea ”Sistem” din partea de sus a biletului. Apoi selectează sistemul dorit și completează în dreptul său miza pe care vrei să o joci! Sistemele oferite diferă în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. De exemplu pe un bilet cu 4 selecții vei putea juca următoarele sisteme:

  • Simple – pariuri single pe fiecare meci în parte
  • Duble – combinații de câte 2 meciuri
  • Triple – combinații de câte 3 meciuri
  • 4 selecții – un pariu în acumulator (pariu multiplu simplu)
  • Yankee – este un sistem britanic specific biletelor cu 4 meciuri care conține atât pariuri single, cât și combinații de duble și triple.

Atenție, tu vei completa miza pe combinație, și nu miza totală! Dacă eu completez miza de ”5” în dreptul unui sistem Yankee, înseamnă că de fapt pariez suma de 55RON deoarece sistemul meu conține 11 combinații posibile: 6 duble, 4 triple și 1 pariu multiplu.

Ar mai trebui menționat că nu poți juca bilete cu bază (bancheri) la Admiral. Dacă nu prea ai priceput cu ce se mănâncă pariurile în sistem, atunci ar trebui întâi să citești acest articol: Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază     

          

 

5. Cash Out Admiral - Închiderea unui pariu aflat în desfășurare

Ca orice casă de pariuri online care se respectă, nici la Admiral.ro nu putea lipsi opțiunea de Cash Out. Dacă te uiți mai atent pe primele două bilete de sus (cel single, și cel multiplu), sub căsuța cu miza apare scris ”Cash Out” pe un fond verde. Asta înseamnă că respectivele pariuri vor putea fi închise în cazul în care vei dori lucrul acesta.

Deschide cont și plasează pariuri sportive la Admiral chiar acum!

În cazul pariurilor multiple vei putea da cash out doar din cadrul biletului virtual (vei vedea o astfel de opțiune odată ce ai pariuri eligibile ce pot fi închise), în timp ce pariurile single merg închise și de pe pagina de pariuri a respectivului meci, așa cum poți vedea și în poza de mai jos. Trebuie doar să apeși pe butonul ”Cash Out”, iar în acel moment vei primi instant pe cont suma oferită, indiferent de ce se întâmplă ulterior cu biletul tău! Pentru mai multe infiormații despre opțiunea de Cash Out la Admiral.ro, accesează ACEST ARTICOL.

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?