Plăți Admiral - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

Pe partea de plăți agenția de pariuri sportive Admiral stă destul de bine oferind toate metodele de plată populare. Mai mult decât atât, depunerea și retragerea minimă sunt destul de modice, astfel încât și pariorii cu un buget ceva mai redus se pot juca fără probleme la această casă de pariuri online.

Deschide cont la Admiral - beneficiezi de 200% profit boost CASH la primul pariu + 150RON FREEBET chiar dacă pariezi 1RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Admiral depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez la Admiral o depunere de bani?
 3. Admiral retragere minimă și metode de plată disponibile
 4. Cum solicit la Admiral o retragere de bani?
   

1.Admiral depunere minimă și metode de plată disponibile

La Admiral nu ai posibilitatea de a efectua depuneri prin transfer bancar, dar în rest sunt oferite toate metodele cunoscute:

 • card de credit / debit – sunt acceptate carduri Visa, Mastercard și Maestro.
 • Skrill – dacă ai un cont Skrill îl poți utiliza fără probleme, dacă nu, poți deschide unul de AICI
 • Neteller – este un portofel electronic similar cu Skrill, dar pe care nu îl recomandăm în mod deosebit.
 • Paysafecard – este o cartelă pre-plătită pe care o poți achiziționa din sute de locații stradale din România și pe care o poți utiliza rapid pentru depuneri de bani la Admiral.
 • locații stradale – poți alimenta balanța contului de pariuri direct din locații stradale, dar despre această metodă de plată am vorbit pe larg mai jos.

Indiferent de metoda de plată aleasă, depunerea minimă la Admiral.ro este de doar 30RON, depozitul are loc instant și nu sunt percepute taxe de către operator. Chiar și așa, în cazul unei plăți cu cardul, există posibilitatea să fii taxat cu un mic comision de către instituția ta bancară. De asemenea, pot fi percepute comisioane pentru eventuale schimburi valutare (utilizarea de Paysafecard, Skrill sau card în valută). Așa cum poți vedea și cum menționam de fapt și mai sus, suma minimă de depunere Admiral este una modică, la îndemâna oricărui jucător.

 

2.Cum efectuez la Admiral o depunere de bani?

 • Loghează-te pe contul tău de pariuri. Dacă nu ai încă un cont, înregistrează-te acum.
 • Apasă pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus al site-ului.
 • Completează suma pe care vrei să o depui și selectează metoda de plată dorită, exact ca în poza de mai jos.
 • Urmează indicațiile specifice metodei de plată alese


 

Cum depun cu cardul de credit / debit la Admiral?

În cazul unei depuneri cu cardul, completează formularul exact ca în exemplul de mai jos. Va trebui să treci câteva informații de bază precum numărul cardului și data de expirare. Numele titularului nu poate fi schimbat deoarece trebuie să corespundă cu numele utilizat la deschiderea contului de pariuri. În ceea ce privește codul CVC2 / CVV2, acolo trebuie trecute ultimele 3 cifre de pe spatele cardului.


Depuneri prin Skrill / Neteller / Paysafecard

Selectează metoda de plată aleasă și completează valoarea depunerii, după care vei fi atenționat că urmează să fii redirecționat către pagina comerciantului. Pe respectiva pagină va trebui să te loghezi cu datele tale. Dacă nu ai un cont Skrill, Neteller sau Paysafecard, va trebui să deschizi întâi  unul. Ai mai sus link-uri către articole detaliate despre fiecare din aceste metode de plată, pentru mai multe detalii. În final rămâne doar să confirmi tranzacția și să efectuezi depunerea.


Depuneri din locații stradale

Deoarece Admiral deține câteva zeci de săli de jocuri împrăștiate pe întreg teritoriul țării, acesta oferă posibilitatea de a efectua tranzacții financiare direct din locații proprii. Dacă accesezi ACEST LINK poți vedea o listă cu adresele tuturor locațiilor stradale Admiral. Pentru a efectua un depozit, tot ce ai de făcut este să te deplasezi la cea mai apropiată sală de jocuri Admiral și să înmânezi casierei banii și buletinul tău, iar ea se va ocupa de restul. Banii vor fi disponibili instant pe cont!

 

Depuneri rapide de bani la Admiral online

Dacă dorești să efectuezi un depozit rapid, atunci pe pagina de plăți vei găsi o opțiune destul de inedită numită ”Repetă ultima tranzacție”. Spun că este inedită pentru că nu prea am văzut-o la alte case de pariuri online. Dacă apeși pe acel buton vei efectua instant un depozit egal cu ultimul, și exact prin aceeași metodă de plată. Opțiunea este evident disponibilă începând cu a doua depunere, și este afișată chiar deasupra formularului de plată.

 

3.Admiral retragere minimă și metode de plată disponibile

O retragere de bani poate fi solicitată doar prin metodele de plată utilizate anterior pentru depuneri, după cum urmează:

 • card de credit / debit - retragere minimă de 50RON, procesare 2-5 zile, taxe 0%
 • Skrill - retragere minimă de 50RON, procesare 1-2 zile, taxe 0%
 • Neteller - retragere minimă de 50RON, procesare 1-2 zile, taxe 0%
 • Locații stradale - retragere minimă de 50RON, procesare maxim 24 de ore, taxe 0%

Deci indiferent de metoda de plată aleasă, retragerea minimă la Admiral este de 50RON, și nu sunt percepute taxe de către agenție. Chiar și așa ia în considerare faptul că în cazul retragerilor cu cardul există posibilitatea să trebuiască să plătești un mic impozit băncii (în cele mai multe cazuri de maxim câțiva lei). De asemenea, vezi că nu poți solicita retrageri dacă nu ai parcurs procesul de verificare al identității la Admiral!

 

4.Cum solicit la Admiral o retragere de bani?

 • Accesează ”Contul Meu” – ”Retragere”.
 • Completează suma pe care vrei să o retragi și apasă pe butonul ”Înainte”.

 • Selectează aceeași metodă de plată pe care ai utilizat-o la ultima depunere. S-ar putea să poți selecta și alte metode, dar dacă faci acest lucru vei vedea că retragerea va fi refuzată și vei fi înștiințat prin mail că poți retrage doar așa cum ți-am spus eu: prin metoda prin care ai depus ultima dată.


Retragerile prin Paysafecard la Admiral sunt permise

Majoritatea operatorilor oferă o excepție pentru depunerile prin Paysafecard, lăsând clienții să retragă prin transfer bancar. Dar pentru că transferul bancar nu este disponibil la acest operator, atunci vei putea retrage banii chiar pe contul de Paysafecard!

Sigur, aici apare o problemă – nu prea ai cum să scoți banii. Poți doar să îi transferi de pe Paysafecard pe Skrill, dar este percepută o taxă  cam piperată de 7.5%. Sau poți să îi utilizezi mai departe la alți operatori de gambling sau pe alte site-uri care acceptă Paysafecard. Așa că cel mai bine este ori să eviți Paysafecard ca metodă de plată, ori să mai efectuezi încă un depozit printr-o altă metodă pentru a putea scoate banii direct.

Deschide cont la Admiral - beneficiezi de 200% profit boost CASH la primul pariu + 150RON FREEBET chiar dacă pariezi 1RON!

 

Retrageri din locații stradale Admiral

Pentru a putea solicita la Admiral retrageri din sucursale proprii, trebuie întâi să intri pe site în secțiunea ”Contul Meu” – ”Retragere”, să completezi suma dorită, să selectezi această metodă de plată, și să alegi sucursala din care vrei să ridici banii. În maxim câteva ore ar trebui să primești un mail prin care ești înștiințat că retragerea a fost procesată, și că te poți duce să îți ridici câștigurile. Ca și în cazul  celorlalte metode de plată, poți retrage din locații stradale Admiral doar dacă ai depus anterior în acest mod.

Admiral - află care sunt metodele de plată disponibile

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 30 50 instantaneu
Transfer bancar


Skrill 30 50 instantaneu
Neteller 30 50 instantaneu
Paysafecard 30
instantaneu

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?