Pariuri live la ADMIRAL

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Oferta de pariuri live și nivelul tehnic al platformei de live betting reprezintă două din aspectele principale de care pariorii țin cont atunci când își aleg casa de pariuri online la care să joace.  De aceea a venit momentul să vedem dacă Admiral.ro se ridică la nivelul așteptărilor la acest capitol, sau ar trebui evitată de către iubitorii de pariuri live.


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cât de performantă este platforma Admiral Live Betting?
 2. Se ridică oferta de pariuri live Admiral la nivelul așteptărilor?
 3. Admiral Live – alte servicii disponibile

 

1.Cât de performantă este platforma Admiral Live Betting?

Așa cum am tot menționat de-a lungul acestei recenzii, platforma de pariuri de la Admiral.ro este furnizată de către Kambi Sport Solutions, același furnizor ca și cel al platformelor Unibet.ro și 888sport.ro.

Deci din punctul acesta de vedere, ar trebui să ne așteptăm numai la lucruri bune. Pe de-o parte așa se și întâmplă. Informațiile de la meciuri sunt actualizate rapid (astfel încât cotele sunt blocate rar), pariurile sunt plasate în maximum câteva secunde din momentul în care apeși butonul Pariați, iar câștigurile sunt plătite de regulă în maximum câteva minute. Platforma este destul de stabilă, fiind rare momentele când începe să meargă prost sau să se blocheze.

Deschide cont la Admiral - beneficiezi de 200% profit boost CASH la primul pariu + 150RON FREEBET chiar dacă pariezi 1RON!

Până acum nu s-a întâmplat ca site-ul să intre în mentenanță fix când să pariez. Îți dai seama ce frustrant ar fi o situație ca aceasta la pariuri live; să vrei să pui un pariu și chiar atunci să se închidă site-ul sau să nu mai meargă. La pariuri pre-meci mai treci cu vederea, că poți juca pariul dorit și peste 5 minute sau o oră, dar la live betting te umpli de nervi și atât.  Din fericire nu am întâlnit astfel de situații la Admiral.

Pe de altă parte, trebuie evidențiat faptul că această platformă furnizată de Kambi este destul de ”pretențioasă”, mâncând foarte multe resurse. Dacă ai un calculator ”avion”, sau măcar unul cât de cât modern, nu vei întâmpina probleme. Dar dacă nu ți-ai mai schimbat PC-ul de ani buni vei observa că pagina de pariuri live încarcă mai greu decât la alte agenții concurente. Cei de la Unibet au umblat la optimizare pentru a rezolva această problemă, dar la Admiral ea încă există, deci recomand să testezi întâi un pic pagina de live betting de pe admiral.ro pentru a vedea dacă se mișcă suficient de bine conform standardelor tale.

 

2.Se ridică oferta de pariuri live Admiral la nivelul așteptărilor?

Din păcate oferta live Admiral este una destul de dezamăgitoare. Deși utilizează aceeași platformă ca Unibet, diferențele sunt foarte mari. În timp ce la unibet.ro am găsit 49 de meciuri din 7 sporturi diferite, admiral.ro oferea în același moment doar 4 meciuri! Așa că ce ar mai fi de spus?

Această diferență am constatat-o după mai bine de jumătate de an de la intrarea agenției pe piața din România, deci nu îi mai pot găsi ca scuză faptul că este la început de drum. Este drept că această diferență enormă între ofertele live ale celor două case de pariuri a putut fi constatată într-o zi de marți după-amiază când prin ofertă erau mai mult evenimente sportive de mâna a doua sau a treia. Dar asta înseamnă că vei fi mulțumit de oferta de pariuri live Admiral doar dacă obișnuiești să mizezi doar pe meciuri din campionate și competiții importante.

Totuși la meciurile care sunt în ofertă putem găsi destul de multe opțiuni de pariere, la fel de multe ca la Unibet. De exemplu pe o partidă amicală între Japonia și Ucraina erau oferite în jur de 70 de piețe de pariuri, printre care găseam pariuri pe intervale de timp, handicapuri asiatice, sau cornere. Puteam paria pe următorul corner, primul corner în următorul interval de 5 minute sau prima echipă care ajunge la 3 cornere, deci oferta era destul de generoasă. Important e să găsești pe pagina de pariuri live de la admiral.ro meciul care te interesează, că apoi cu siguranță vei avea ce paria pe el.

 

3.Admiral Live – alte servicii disponibile

Posibilitatea de a adăuga la favorite

Putem adăuga la favorite meciurile care ne interesează, iar astfel acestea vor fi mereu afișate în partea de sus a paginii de pariuri live, ceea ce le face ușor de găsit. Mi-ar fi plăcut o astfel de opțiune să fie disponibilă și pentru piețele de pariuri preferate, dar din păcate nu găsim așa ceva. Va trebui să cauți de fiecare dată pariul dorit printre zecile de opțiuni din ofertă.


Centru de statistici live Admiral

La fiecare meci este afișată o fereastră 2D în care poți vedea statistici precum scorul, numărul de atacuri periculoase și ocazii ale fiecărei echipe, sau raportul cartonașelor. Mai jos este afișată și o listă de ”Activități” prin care poți vedea în ordine cronologică ce s-a întâmplat în meci. Revenind la fereastra 2D, mi-ar fi plăcut ca aceasta să fie dinamică și să îmi arate în timp real când o echipă atacă sau se întâmplă ceva interesant în meci, însă trebuie să ne mulțumim cu o fereastră statică.

Deschide cont la Admiral - beneficiezi de 200% profit boost CASH la primul pariu + 150RON FREEBET chiar dacă pariezi 1RON!


Este oferit un serviciu Admiral Live Streaming?

Orice iubitor de pariuri live se întreabă dacă agenția la care intenționează să joace are sau nu un serviciu de transmisiuni video. Și este o întrebare firească, pentru că orice parior serios știe că nu prea are rost să parieze live pe meciuri pe care nu le poate urmări (detalii aici). Cum ar putea ști ce se întâmplă pe teren? Din păcate Admiral nu are încă așa ceva, dar poți vedea AICI o listă cu agențiile de pariuri ce oferă gratuit live streaming.

În aceeași ordine de idei, nu am observat nici un serviciu Admiral Live Score unde să putem consulta scoruri live de la meciuri aflate în desfășurare.

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?