Deschidere cont

Deschiderea unui cont de pariuri Admiral nu are cum să îți ridice dificultăți, acesta fiind un proces simplu și intuitiv ce poate fi parcurs în maximum 2 minute. Dar pentru a îți ușura și mai mult munca, îți voi arăta în cele ce urmează pas cu pas ce ai de completat. Înainte de toate, vreau să îți prezint câteva informații utile pe care este bine să le știi înainte de a deschide un cont nou la Admiral.ro.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce trebuie să știi înainte de a deschide un cont nou Admiral
 2. Tutorial înregistrare Admiral.ro
 3. Login Admiral – loghează-te pe cont și începe să pariezi!

 

1.Ce trebuie să știi înainte de a deschide un cont nou Admiral

 • Trebuie să completezi date reale – vei vedea că în cadrul procesului de înregistrare Admiral sunt solicitate destul de multe informații personale, cum ar fi nume complet, adresă și chiar codul numeric personal. Poate te întrebi de ce agenția vrea să cunoască aceste lucruri. Răspunsul este chiar simplu dacă stai să te gândești un pic. Urmează să deschizi un cont pe care vei stoca bani, deci din anumite puncte de vedere se aseamănă cu un cont bancar. Poate îți vine să râzi, dar gândește-te așa: dacă ar putea stoca oricine bani aici fără a i se ști identitatea, atunci cu siguranță și-ar face apariția cei care comit ilegalități cum ar fi spălarea de bani. De asemenea, casele de pariuri online vor să cunoască identitatea clienților pentru a îi împiedica pe aceștia să abuzeze de pe urma bonusurilor și ofertelor promoționale. În ceea ce privește CNP-ul, acesta este solicitat de către statul român deoarece ai de plătit impozit pe sumele retrase la pariuri (de regulă 1% - detalii aici).
 • Nu completa date false – acest punct vine în completarea precedentului. Înainte de a putea solicita o retragere va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC prin care să dovedești faptul că ai utilizat date reale la înregistrare. Acest lucru se face trimițând copii după un act de identitate și o dovadă a adresei (stai liniștit că și la agenția de la colțul străzii dai buletinul când ridici câștigurile, deci e tot aia).
 • Nu primești plicuri acasă – s-ar putea ca informațiile de mai sus să te îngrijoreze deoarece îți imaginezi că există riscul ca oricine să poată afla că joci la pariuri. Deși nu recomand să ascunzi apropiaților acest lucru, vreau să îți menționez faptul că nu există moduri în care persoane terțe să afle direct de la agenție dacă joci acolo sau nu. Toate informațiile de acest gen sunt complet confidențiale, iar casa de pariuri nu se riscă să încalce astfel de termeni. În aceeași ordine de idei, nu vei primi plicuri acasă; cel mult vei fi sunat pe numărul de telefon trecut la înregistrare, sau vei primi mail-uri pe căsuța electronică personală.
 • Nu juca la pariuri dacă nu ai vârsta legală – poate te gândești că reprezentanții Admiral sau ai oricărei alte case de pariuri online nu au cum să te prindă dacă utilizezi datele părinților sau ale unui prieten, dar crede-mă când îți zic că lucrurile nu stau deloc așa. Aceștia au acces la soft-uri foarte avansate, plus că au și o experiență bogată cu astfel de cazuri. Așa că s-ar putea să fii surprins. Am dezvoltat subiectul în ACEST ARTICOL, recomand să arunci un ochi.

 

2.Tutorial înregistrare Admiral.ro

Pentru a deschide un cont de pariuri, intră pe admiral.ro și dă click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus al site-ului. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină unde va trebui să completezi mai multe informații după cum urmează:

Informații ce țin de cont

 • Pseudonim – adică nick-ul / user-ul ales de tine, cu acesta te vei loga pe cont de fiecare dată
 • E-mail – o adresă de căsuță electronică asociată contului tău de pariuri. Vei avea nevoie de ea pentru a activa contul, sau pentru a îl recupera în cazul în care uiți datele de logare. Tot aici vei primi și eventuale oferte promoționale.
 • Parola – introdu o parolă de minim 8 caractere


Informații personale

 • Prenume – numele tău mic
 • Nume – numele de familie
 • Data nașterii – ziua în prima căsuță, luna în a doua, anul în a treia
 • Sex – Masculin / Feminin
 • Țara – este selectat automat România, lasă așa. Oricum în mod ciudat, ai de ales doar între România și Austria.
 • Oraș – orașul în care locuiești
 • Cod poștal – codul poștal asociat adresei tale. Dacă nu îl cunoști, îl poți afla de pe coduripostale.ro.
 • Strada – strada pe care locuiești
 • Număr stradă / bloc / apartament – este evident ce ai de completat


Legal & Suplimentar

 • Naționalitate – selectează naționalitatea română
 • CNP – codul numeric personal, așa cum apare în buletin
 • Întrebare de securitate – selectează o întrebare din listă; alege ceva ce ții minte deoarece poți avea nevoie de ea pentru a îți recupera contul în cazul în care uiți datele de logare.
 • Răspuns de securitate – răspuns la întrebarea selectată
 • Prefix telefon – selectează ”România – 40”. Din nou, ai de ales între România și Austria.
 • Nr. Telefon – numărul tău de telefon. Trece un număr real în cazul în care staff-ul agenției are nevoie să ia legătura cu tine.

Bifează căsuțele ”Am peste 18 ani” și ”Accept Termeni și Condiții” și apasă pe butonul ”Înregistrare”. Recomand să citești regulamentul de joc Admiral înainte de a bifa aceste căsuțe, pentru a ști ce accepți.

Deschide cont la Admiral - beneficiezi de 200% profit boost CASH la primul pariu + 150RON FREEBET chiar dacă pariezi 1RON!

3.Login Admiral – loghează-te pe cont și începe să pariezi!

După ce ai terminat de completat formularul de deschidere cont Admiral vei primi un mail ce conține un link de activare a acestuia. Dă click pe link, după care te poți loga utilizând userul și parola alese la înregistrare. Acum următorul pas este acela de a efectua o depunere, vezi AICI ce ai de făcut.

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?