Contact și relații cu clienții Admiral

Detalii de contact ADMIRAL
Program de lucru 10:00 - 22:00
Suport live chat
Telefon 0800 500 505
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR 9033,

Dacă întâmpini o problemă, vei dori să iei legătura cu staff-ul Admiral. Așa că a venit momentul să îți arăt cum poți contacta serviciul de relații cu clienții, dar și cum poți afla mai multe informații despre această casă de pariuri online.


Contact Admiral – Cum luăm legătura cu un operator?

Staff-ul Admiral poate fi contactat de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00, direct în limba română, prin următoarele metode:

  • Admiral contact mail - trimiți un email cu problema ta la adresa [email protected]. Eu am accesat acest serviciu într-o zi de duminică, și am primit reply în aproximativ o oră. Din acest punct de vedere am fost mulțumit, dar nu prea mi-a plăcut faptul că am primit ca răspuns citate lungi din regulament. Totuși pe lângă acele citate mi-a fost dat și un răspuns concret la întrebarea mea, deci per total nu am motive să mă plâng.
  • Admiral contact telefon - poți apela în mod gratuit numărul 0800 500 505 pentru a primi un răspuns mai rapid la întrebarea sau problema pe care o ai. Recomand această variantă și pentru cei care nu prea suportă mesajele copy-paste. (cum este și cazul meu). Și la telefon mai primești răspunsuri ”citite”, dar parcă experiența e per total una mai umană. Serviciul este disponibil în limba română în intervalul orar amintit mai devreme.

Din păcate nu este oferit un serviciu Admiral Live Chat, dar este bine măcar că avem opțiunea contactării staff-ului prin apel telefonic, aceasta compensând din plin.

 

Admiral păreri și alte informații utile

Dacă ai o întrebare despre casa de pariuri online Admiral.ro, dar nu vrei să ajungi pe mâna operatorilor acestei agenții, atunci am două alternative pentru tine. Prima ar fi aceea de a accesa secțiunea de ”Întrebări comune” de pe site-ul PariuriX.com, unde poți găsi răspunsuri la cele mai comune nelămuriri ale pariorilor.

A doua variantă ar fi să postezi întrebările tale pe forumul de discuții Admiral, acolo unde un membru al staff-ului nostru va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi despre Admiral păreri ale altor pariori, pentru a vedea ce experiențe au avut aceșia cu respectiva casă de pariuri. Iar după ce te joci o perioadă la Admiral.ro, te așteptăm și pe tine cu păreri și impresii.

Detalii de contact ADMIRAL
Program de lucru 10:00 - 22:00
Suport live chat
Telefon 0800 500 505
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR 9033,

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?