Cash Out la Admiral

Cash out la Admiral - află cum poți utiliza opțiunea cu care pierzi pariul dar nu și banii! Casa de pariuri online Admiral (L1172564W000756) face parte de pe lista celor care oferă posibilitatea de a da cash out, iar de aceea vreau să vorbesc un pic despre această facilitate în cele ce urmează. 

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ LA CASA DE PARIURI ONLINE ADMIRAL!

 

CE ESTE OPȚIUNEA DE CASH OUT LA ADMIRAL?

Dacă ai mai jucat online până acum, atunci sunt sigur că știi răspunsul la această întrebare. Totuși, pentru pariorii noi trebuie să ofer măcar o explicație scurtă. Cash out-ul este opțiunea care îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare astfel încât să primești pe loc o sumă de bani în funcție de șansele de câștig ale pariului din acel moment, fără a mai depinde de ce se întâmplă ulterior în meci. 

 

ÎNCHIDERE PARIU LA ADMIRAL - CE NE OFERĂ OPȚIUNEA DE CASH OUT?

Nu am reușit să găsesc pe site-ul agenției detalii despre această opțiune, dar am văzut că ea este oferită. Așa că am început să plasez câteva pariuri pentru a vedea exact cu ce se mănâncă. Nu mi-a luat mult timp să trag câteva concluzii.

Opțiunea de cash out este disponibilă atât la pariuri pre-meci cât și la pariuri live, dar doar la pariurile single! La biletele cu mai multe meciuri nu vei putea da cash out. Vezi că pariul se închide direct de pe pagina de pariuri a partidei pe care ai pariat, și nu din biletul de pariuri virtual așa cum se întâmplă la alți operatori. E bine să știi acest lucru pentru că altfel ai să cauți opțiunea mult și bine. Ea nu este disponibilă tot timpul, fiind și momente în care este blocată, dar așa se întâmplă cam peste tot. 

Poți da cash out la meciuri de fotbal, tenis, baschet, dar și din alte sporturi. Așteaptă-te ca opțiunea să lipsească de la opțiuni de pariere mai puțin importante sau meciuri de mâna a 3-a. Chiar și așa, aceasta nu cred că este o problemă prea mare. În acest articol te-am învățat cum să te folosești de contrele la pariuri în acele situații când închiderea pariului nu este posibilă. 

Concluziile sunt simple - opțiunea de cash out la Admiral nu este chiar printre cele mai bune de pe piață, dar e important că este oferită și că sunt destule situații în care o vei putea folosi, mai ales dacă ești un împătimit al pariurilor single.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ LA CASA DE PARIURI ONLINE ADMIRAL

4 utilizatori au ales Admiral

Pariezi aici ?